Buciau labai deknga, jei paziuretumete mano klausimuka, del mokslu. Istojau i magistrantura, bet turiu dar laiko apsispraendimui. Abejoju ar sugebesiu, nes turiu darba ir daug papildomos veiklos. Gal galetumete paziureti, kaip man sektusi jei studijuociau?
Sveiki,
Buciau labai deknga, jei paziuretumete mano klausimuka, del mokslu. Istojau i magistrantura, bet turiu dar laiko apsispraendimui. Abejoju ar sugebesiu, nes turiu darba ir daug papildomos veiklos. Gal galetumete paziureti, kaip man sektusi jei studijuociau?
Laba ryta
Uf...vėl karšta
Avietine delčia viena klausymą turiu
Žinai jau pogeru 2 sav išvykstu.gyvensiu pas dukra su seima.toks neramumas...galvoju pagyvent kelis mėn pas juos bet norėčiau vėliau atskirai kažkur netoli jų.nesinori būti našta...
Pavyks man rasti sau kampuka? .nesukelsiu jiems kokių nesklandumų santykiuose gyvendama kartu ?
Ačiū ačiū
Papildyta:
Mergaitės,ne į temą db ...
Kaip su pinigėlių pervedimu iš Uk į savo sak ar labai sudėtinga? Gal žinot kuri?
Anksciau buvo problema,gal db paprasciau?
Uf...vėl karšta
Žinai jau pogeru 2 sav išvykstu.gyvensiu pas dukra su seima.toks neramumas...galvoju pagyvent kelis mėn pas juos bet norėčiau vėliau atskirai kažkur netoli jų.nesinori būti našta...
Pavyks man rasti sau kampuka? .nesukelsiu jiems kokių nesklandumų santykiuose gyvendama kartu ?
Ačiū ačiū
Papildyta:
Mergaitės,ne į temą db ...
Kaip su pinigėlių pervedimu iš Uk į savo sak ar labai sudėtinga? Gal žinot kuri?
Anksciau buvo problema,gal db paprasciau?
QUOTE(** Svaja** @ 2015 08 23, 11:58)
Laba ryta
Uf...vėl karšta
Ačiū ačiū
Uf...vėl karšta
Ačiū ačiū
Sveiki, o jau greitai didžioji kelionė
Su kampuko suradimu gali būti truputį komplikuota, nors man panašu į tai, kad pasisektų, jeigu jūs grynai ieškotumėte per skelbimus, kažkokias informacijos priemones: internetą, vietinius laikraščius, tarsi per tai ateina gyvenamas būstas. Dėl jų santykių - nesijaudinkite. Neigiamos įtakos nepadarysite, gal vyras truputį bus santūresnis, rimtesnis jums esant, bet šiaip nieko tragiško ir baisaus nematyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 23, 09:49)
O labas
Bandykite surasti aukso viduriuką, galbūt nusižiūrėti ne patį prašmatniausią būstą, tačiau tokį, kuris iš jūsų nereikalautų atiduoti viską iki siūlo galo. Kuklesnis pasirinkimas jums visomis prasmėmis bus labiau į naudą. Linkiu sėkmės
Bandykite surasti aukso viduriuką, galbūt nusižiūrėti ne patį prašmatniausią būstą, tačiau tokį, kuris iš jūsų nereikalautų atiduoti viską iki siūlo galo. Kuklesnis pasirinkimas jums visomis prasmėmis bus labiau į naudą. Linkiu sėkmės
DIDELIS AČIŪ
Vika, lauki manes?
Daug tikimybes, kad yra kitu moteru, su jomis irgi jo santykiai neaiskus, neapibrezti. Jam del to nesmagu pries Tave ir save. Ka jis Tau jaucia, dar pats nezino. Sex trauka labai didele. Emociskai jis nestabilus, gali gaut is jo sito irodyma, jei nesusivaldys. Konkretaus tikslo su Tavimi jis vis dar neturi, santykiai pavirsutiniski siuo metu. Ka tai daryt del Jusu dabar jis nenori ir negali, nes nezino ka daryt. Pasamonej negrazus dalykai krenta, naudojimasis. Perspektyvoj nei pakarta, nei paleista. Patarimo kortu nemetu, stebek Tu ji ir pati zinosi, ka daryt. Turi ypatinga nuojauta. Jei cia tas paskutinis naujas, apie kuri deliojau pirmiau, tai prastyn reikalas eina.
Ka nors dar gal praleidau, man skirto?
Daug tikimybes, kad yra kitu moteru, su jomis irgi jo santykiai neaiskus, neapibrezti. Jam del to nesmagu pries Tave ir save. Ka jis Tau jaucia, dar pats nezino. Sex trauka labai didele. Emociskai jis nestabilus, gali gaut is jo sito irodyma, jei nesusivaldys. Konkretaus tikslo su Tavimi jis vis dar neturi, santykiai pavirsutiniski siuo metu. Ka tai daryt del Jusu dabar jis nenori ir negali, nes nezino ka daryt. Pasamonej negrazus dalykai krenta, naudojimasis. Perspektyvoj nei pakarta, nei paleista. Patarimo kortu nemetu, stebek Tu ji ir pati zinosi, ka daryt. Turi ypatinga nuojauta. Jei cia tas paskutinis naujas, apie kuri deliojau pirmiau, tai prastyn reikalas eina.
QUOTE(Amariliai @ 2015 08 23, 15:05)
Vika, lauki manes?
Laukiau
Taip, cia tas D nr.2
Nesuprantu.. Kas cia gyvenime vyksta.. Turbur lemta isvis but vienai ir vsio. Pavargau, garbes zodis.....
Aciu, Amariliau!!! Labai labai
QUOTE(V.i.k.A @ 2015 08 23, 14:14)
Laukiau
Taip, cia tas D nr.2
Nesuprantu.. Kas cia gyvenime vyksta.. Turbur lemta isvis but vienai ir vsio. Pavargau, garbes zodis.....
Taip, cia tas D nr.2
Boze, nesiparink taip. Nebusi Tu viena. As Tau garantija duodu
bisky prigulsiu, labai prie zemes traukia.
ai ir noriu idet du dalykus, vienas ziauriai juokingas sudauzytu sirdziu klubui, is saves juokiausi labai
tai va, cia sudauzytu sirdziu klubui savikritikos geros
http://top.thepo.st/..._ref=group_post
o cia filmas rimtas ir idomus
http://www.imdb.com/...36/?ref_=rvi_tt
yra online filmai.in, tik lietuvisai reik suvest, "Marija", Binoche pagrindiniam.
QUOTE(Amariliai @ 2015 08 23, 15:19)
Šitas geras: "Добавьте к романтической мелодии трагическую."
QUOTE(Amariliai @ 2015 08 23, 15:19)
Aciu uz garantija
Bet dabar pavargau.. Eina jie visi. Galvojau jau sitas normalus
QUOTE(V.i.k.A @ 2015 08 23, 15:30)
Aciu uz garantija
tikiu tuo ka sakai 
Bet jauciu diedu isvis normaliu nebuna 
Vienas procentas visos populiacijos
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 23, 15:31)
Ir tas jau uzimtas
Kapec!!!
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 23, 14:26)
nu ka ten viskas labai teisingai ir tiksliai parasyta