Man tai idomu, nors puses ir nesuprantu
Reiskia Marso pas mane nerasta. O mergeliu kiek pazistu, tai visos daugiau maziau tvarkingos, jau su manim ner ka lyginti
O tu, Avietine, kas pagal horoskopa?
Man tai idomu, nors puses ir nesuprantu
Reiskia Marso pas mane nerasta. O mergeliu kiek pazistu, tai visos daugiau maziau tvarkingos, jau su manim ner ka lyginti
O tu, Avietine, kas pagal horoskopa?
Svarstykliu mazai pazistu, bet kiek pazistu tai sutariu neblogai. Nors siaip as bendrai esu is tu, kurios daugiau maziau su visais randa bendra kalba
O jei ne paslaptis turi vyra ir/ar vaikucius (jai per daug asmeniska, tai neatsakinek )?
Sveikos, prasau, kuri galite, paziurekite ka sako kortos.
turiu vyrą M., esame susituokę jau 5 metus, turime 2 vaikus. Pastaruoju metu santykiai nekokie, vyras daug dirba, dažnai nesusikalbame, o ir didelė tikimybė, kad vyras turi meilužę.. skamba nekaip, bet įdomu, ar cia tik santykiu ir vidutine vyro amziaus krize, ar jis su manim likes tik del vaiku ir isipareigojimu.. mano klausimas: kokie vyro jausmai man ir kokia bus santuokos perspekyva?
labai prasau sakyti tiesiai sviesiai, net jei viskas ir labai blogai. aciu is anksto.
Nors saulės ženklas dar ne viskas. Kiekviena mergelė, kiekviena svarstyklė, žuvis ar pan. gali būti visiškai skirtingi žmonės tarp savų ženklų, jeigu kitos planetos bus kardinaliai kitaip aspektuotos. Pvz, kasdieniniuose, masėms skirtuose dienos horoskopuose yra max 5% tiesos Aš turiu antrą pusę, vedybas planuojam, vaikų norim, bet dar uždirbinėjam milijoną Norim tvirtai stovėti ant žemės, nebūti niekam skolingi ir atžaloms suteikti orų gyvenimą, tai reikia pasistengi dėl to. Na, bet manau šiuos finansinius dalykus visi gerai supranta
Sveikos mergaitės! Nepaaiškinamai užklydau į šią temą, ir jau net juokas neima, nes kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad nieko nebūna šiaip sau, be priežasties, o mūsų gyvenime sutikami žmonės irgi ne atsitiktinai. Kodėl taip manau, pabandysiu paaiškinti, bet, bijau, kad trumpai nesigaus. Neįsivaizduojamom aplinkybėm kažkas mane atvedė į konkrečią vietą konkrečiu laiku, kur susipažinau su vyriškiu K. Keistas buvo jausmas bendraujant, nes atrodė, kad mes jau senai pažįstami, todėl puikiai praleidom laiką. Stebėjausi, kad mes tokie skirtingi, aš emocionali, aktyvi, (skorpionas) , jis ramus, nesikarščiuojantis, neskubantis žmogus (šaulys). Apie kokias nors meiles nė negalvojau. Jis gyvena ne Lietuvoje, karts nuo karto čia atvyksta darbo reikalais. Mūsų bendravimas net per atstumą nenutrūko, apie viens kitą sužinojom asmeniškesnių dalykų, o iš jo pusės jaučiu simpatiją, pasvajojimų, tačiau neesu tikra ar tai ne apsimestinis reikalas, ar jis nesiekia sau naudos. Mano protas linkęs daug analizuoti, o širdis, po sunkių skyrybų su vyru, linkusi abejoti jo nuoširdumu. Keistai jaučiuosi, nes taip ir nepamiršau to žinojimo (dar nuo paauglystės), kad mano vyras bus užsienietis, o aš pati negyvensiu Lietuvoje. Juk čia turiu puikų ir mylimą darbą, esu savarankiška ir nepriklausoma (finansiškai), turiu daug gerų draugų, čia auginu vaikus. Paradoksas dar ir tame, kad suvokdama savo sunkią padėtį moterų rinkoje, pabandžiusi vieną kitą draugystę, išmokusi būti viena, nusispjoviau į visus bandymus sutikti savo žmogų, ir nusprendžiau nieko nedaryti, pasiduoti gyvenimo upei. Taigi,nieko nesitikėdama, bet tikėdama atsitiktinumais, norėčiau mergaitės jūsų pagalbos randant atsakymus dėl galimos mūsų santykių perspektyvos, ką tas žmogus galvoja apie mane/mus, ar tai tik laikinas jo susižavėjimas. Juokingiausia dar ir tai, kad ne pas jį, bet pakeliauti po jo šalį, turiu lėktuvo bilietus rudeniui. Būčiau dėkinga už pastebėjimus
Sveikos! Kiek prirasot, nespeju skaityt! Idomiai jus cia... as irgi svarstykles. Ka galiu pasakyt apie save - nu labai daug galvoju. Mano galvoje tai pastovus procesas. Nezinau, ar tai priklauso nuo to kad svarstykles, ar cia del kitos planetos.. Blin, bet tai vargina
Aš turiu antrą pusę, vedybas planuojam, vaikų norim, bet dar uždirbinėjam milijoną Norim tvirtai stovėti ant žemės, nebūti niekam skolingi ir atžaloms suteikti orų gyvenimą, tai reikia pasistengi dėl to. Na, bet manau šiuos finansinius dalykus visi gerai supranta
Linkiu uzsidirbti savo milijona iki to laiko iki kada planavot
Skolos baisus dalykas Asmeniskai neturiu skolu, matyt kazkuri planeta pas mane tinkamoj vietoj, nes visada pavykdavo labai sekmingai is visu finansiniu sunkumu islipti, net per daug sekmingai, bet dirbu su skolom, tai bijau ju kaip velnio
Avietine delcia, gal galetumet paziuret ar susitaikysiu su vyru? Susipykom isdejau ji paskutiniais zodziais jis isizeide baisiausiai. Santykiai ir taip klibejo jau.
. aciu,Amariliai.emocine busena tikrai yra labai prasta siuo metu tiek ir finnansine.todel ir svarstom toki pasiulyma .o gal dar galit pasakyt kokios perspektyvos cia lietuvoj ,nes siuo metu be darbo abu esam.