Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 28 tema

QUOTE(juratele2006 @ 2015 08 18, 11:10)
Mergaites kurios geret ovabosta, ar jums neskaudejo papuliu?  blush2.gif  man jau antra diena skauda, nesuprantu nuo ko, siandien 8 c.d.

Man krutines neskaudejo 4u.gif Na benent po O ir taip skauda. O vat kiausides labai jautrios tapo g.gif

QUOTE(RositaK @ 2015 08 18, 11:18)
pas mane žinok buvo du tokie "nelegalai"  lotuliukas.gif

Zodziu, LT+TR+"nelegalai" gaunas nebloga kontrabandistu komanda tongue.gif
Atsakyti
Bernadeta sveikinu patapus PUPO wub.gif laikau kumscius uz DU stipruolius wub.gif

Yendi super rezultatas thumbup.gif

As irgi pradejau po truputi judeti-jau uzsirasiau GN rolleyes.gif na ir dar pas krutu chirurga. Tik niekaip nesulaukiu laisko is turku genetiko unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, noriu jusu paklausti. Gavau pasidaryti tyrima, msn pazymejo - aktyvieji limfocitai NK+ CD 38, kur ji galima issitirti?
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2015 08 18, 16:41)
Sveikos, merginos, noriu jusu paklausti. Gavau pasidaryti tyrima, msn pazymejo - aktyvieji limfocitai NK+ CD 38, kur ji galima issitirti?

pabandyk pasiskambinti į Vilniaus nacionalinę visuomenės sveikatos priežiūros laboratoriją - dauguma mūsų ten darėsi ląsteliniu imuniteto (arba natūralių kilerių NK) tyrimus. 4u.gif Tačiau saviškiuose atskirai CD38 nematau.
o kas tau skyrė šį tyrimą pasidaryti?
Gal dar Santariškės daro

va pas juos žiūriu daro:Ląstelinio imuniteto nustatymas (CD3, CD4, CD8, CD16, CD19)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 18 rugpjūčio 2015 - 16:30
QUOTE(RositaK @ 2015 08 18, 17:27)
pabandyk pasiskambinti į Vilniaus nacionalinę visuomenės sveikatos priežiūros laboratoriją - dauguma mūsų ten darėsi ląsteliniu imuniteto (arba natūralių kilerių NK) tyrimus. 4u.gif  Tačiau saviškiuose atskirai CD38 nematau.
o kas tau skyrė šį tyrimą pasidaryti?
Gal dar Santariškės daro

va pas juos žiūriu daro:Ląstelinio imuniteto nustatymas (CD3, CD4, CD8, CD16, CD19)

Man LV skyre ji, bet nespejau pas juos.Ačiū, bandysiu ten ieškotis smile.gif
Atsakyti
Bernadeta 4u.gif su pupo statusu wub.gif dabar atsipalaiduok, nusiramink ir patikėk
Atsakyti
Pasiziurejau pirma puslapiuka su sarasiuku - tai be Bernadetos ir manes daugiau cia forumo mergaiciu nera??? g.gif
Atsakyti
Panasu, kad jus siuo metu dviese 4u.gif as jau taip pat laukiu savo keliones - rugsejo gale, tuo metu man rodos taip pat nebus vaziuojanciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 08 18, 20:38)
Pasiziurejau pirma puslapiuka su sarasiuku - tai be Bernadetos ir manes daugiau cia forumo mergaiciu nera???  g.gif

manęs jau nėra smile.gif aš jau važiuoju namooooo biggrin.gif
rasiux, sėkmės tau didžiausios! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 08 19, 07:37)
Panasu, kad jus siuo metu dviese 4u.gif as jau taip pat laukiu savo keliones - rugsejo gale, tuo metu man rodos taip pat nebus vaziuojanciu ax.gif

Bus bus wink.gif naują mergaitė, sorry nepamenu niko, ieškojo kompanijos rugsėjo galui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 08 19, 07:37)

Labas rytas, dar ir kaip bus ax.gif bigsmile.gif

Rasiux, sekmes tau siandien su mazyliais 4u.gif

Bernadeta, gero skrydzio namo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 19 rugpjūčio 2015 - 08:13
Bernadeta, smagios kelionės namo 4u.gif
Rasiux, laikom kumštukus wub.gif
Atsakyti