Sveikutes
Grizau,,,ilindau kaip visada palaikyti i TR temute ir nusterau...tiesiogine sio zodzio prasme,sedejau ir skaiciau keleta kartu ir..patiketi negalejau ir negaliu.Man asaros irgi rieda skruostais kaip ir daugumai mergaiciu...tada kyla klausimai...kazkoks nesusivokimas pasaulyje ir nesuradimas tos laimingos kovos kai geris nugali blogi.Ziauru,negailestinga,sunkiai suvokiama....
Mintim ir sirdim apkabinu jus mergaites,labai liudna ir jauties bejegiskai nes negali padeti ta skausma isgyventi...jo palengvinti nors tavo norai patys geriausi...is visos sirdies gelmiu linkiu stiprybes ir atsigavimo.Dabar tikrai viskas niuru ir tamsu,pries akis stovi aibes vaizdu kurie it specialiai kartojasi ir kartojasi-nesvarbu tai diena ar naktis.Bet laikas eina...dazniausiai ne musu naudai,o jusu atveju-uztrauks truputi kraujuojancia zaizda.Laikykites,stiprybes ir uzuojauta jums ir jusu antrom pusem.
Lankausi retai nes nesuspeju visko.Taciau pritariu,kad mes turim buti drauge ne tik laimej,bet ir skausme.Juk mes dauguma esam tiek praejusios ir iskentusios,kad turim but visi uz viena ir viena uz visas.
O informacija kuri pateikiama mano manymu tikrai suteikia ir naudos;issitirti kiek imanoma viska,jei pajauciat kazka ne taip iskart kreiptis pas ginekologus,stebeti save ir pan.Taip tai jautru ir skausminga,nupurto net...bet tie ivykiai ir tie pasakojimai manau daugumai kaip plaktuku per galva,o reikia man paziuret dar si varianta ar viskas ok,arba reik nebelakstyt visur nes po sirdele nesioju stebukleli ir pan.
Is kiekvienos istorijos ir knygos mes juk pasimokame kazko,tad ir cia puikus budas ne tik palaikyti merginas kurias geriausia suprasti turetumem mes bet ir pasimokyti.Tai kad nutiko tai joms nereiskia kad nutiks kiekvienai.
Mano nestumas buvo irgi komplikuotas.Ir tik neseniai suzinojau,kad galejau irgi netekti savo stebuklelio.Nesinori plestis,bet pagalvoju kaip dziugu,kad jis buvo uzsispyres ir isejo taip kaip isejo,nors pergyvenau del to bet pasirodo isejo viskas tik i gera.
Nestukems noriu palinketi ramybes,nesitapatint su kitu situacijomis,buti pozityvioms ir viskas bus gerai.PUPO noriu palinketi,kad stebuklai ateitu i ju kiemus ir netrukus cia pasipiltu daug graziu skaiciu ir vel pragiedretu sis skyrelis. Planuojancioms vykti sekmes,turiningo proceso visom prasmem ir kokybisku embrioniuku,o abejojancioms del TR.noriu pasakyt,kad tik pirmyn link savo svajones.!!!!!!!labai palaikau visas nors esu tyli skaitytoja.