Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 28 tema

QUOTE(Nuojauta @ 2015 08 25, 23:09)
Bernardeta, labai apgailestauju sad.gif O koks tavo AMH?Pas tave mažai folių užaugo?

mano AMH prieš metus buvo 2,8. daryta LT Sorpo. Folių buvo 6-7, bet du šovė į priekį, o mažiai nespėjo priaugt, o ir tie du matyt buvo ne stebuklo verti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 26, 11:41)
mano AMH prieš metus buvo 2,8. daryta LT Sorpo. Folių buvo 6-7, bet du šovė į priekį, o mažiai nespėjo priaugt, o ir tie du matyt buvo ne stebuklo verti verysad.gif

Mano prieš metus sorpo buvo 2,9. Gal antrą kartą cetrotide anksčiau skirtų? Gal komentavo kažką? Kelintą ciklo dieną buvo punkcija ir nuo kada cetrotide leidaisi? Man cetrotide nuo 5cd, punkcija 10cd. Gal pagerk ovaboost ir vėl bandykit, jei turit tokią galimybę?
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 08 25, 22:27)
Aš klausiau turkų per konsultacijā ir po nesėkmės, kas gali pagerinti kiaušialasčių kokybę, ir atsakymas Elis buvo trumpas: niekas, nėra jokių vaistų, jokių priemonių. Bet čia apie mano atvejį buvo kalba, gal kitoms kitokios, pataisomos, bėdos, kažkā žinau skiria, DHEA ar kt.

Man dr. Aylin per įsodinimą pasakė, kad nenusiminčiau, jei nepavyks ir kad "kitą kartą" taikytų kitokią schemą, ką tai keistų g.gif aišku, aš tada jau nebeklausiau, ką darytų kitaip, tik mintyse kartojau, kad neprireiktų unsure.gif tai net nežinau, ką turėjo minty g.gif
ir išvis atrodo, kad spragteli pirštais ir vėl važiuoji doh.gif ne taip paprasta čia viskas unsure.gif dabar reikia susirinkt save, o tada galvot važiuot ar ne ir ką daryt kitaip g.gif
Papildyta:
QUOTE(orya @ 2015 08 26, 10:44)
Mano prieš metus sorpo buvo 2,9. Gal antrą kartą cetrotide anksčiau skirtų? Gal komentavo kažką? Kelintą ciklo dieną buvo punkcija ir nuo kada cetrotide leidaisi? Man cetrotide nuo 5cd, punkcija 10cd. Gal pagerk ovaboost ir vėl bandykit, jei turit tokią galimybę?

ovaboostą gėriau, man gavos apie 2 mėn. gal kiek mažoka g.gif
punkcija buvo 11 st.d., cetrotide leidaus 4 k., tai nuo 5 st. d.
dėl galimybių anksti dar kalbėt, išsilaižyt pirma reikia... unsure.gif
durniausia, kaip rneringa minėjo, nelieka šaldytų ir turi vėl nuo pradžių viską pradėt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2015 08 26, 09:07)
Start!!!
güle güle Lietuva,  merhaba Stambulas!!!    wub.gif

meškute, linkiu pradėti naują - baltą - etapą 4u.gif šioj temoj.
juk tu baltoji meškutė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 26, 11:55)
Man dr. Aylin per įsodinimą pasakė, kad nenusiminčiau, jei nepavyks ir kad "kitą kartą" taikytų kitokią schemą, ką tai keistų g.gif aišku, aš tada jau nebeklausiau, ką darytų kitaip, tik mintyse kartojau, kad neprireiktų unsure.gif tai net nežinau, ką turėjo minty g.gif
ir išvis atrodo, kad spragteli pirštais ir vėl važiuoji doh.gif ne taip paprasta čia viskas unsure.gif dabar reikia susirinkt save, o tada galvot važiuot ar ne ir ką daryt kitaip g.gif
Papildyta:
durniausia, kaip rneringa minėjo, nelieka šaldytų ir turi vėl nuo pradžių viską pradėt doh.gif

Aišku mes visos skirtingos, bet man LT po nesėkmingo ciklo, kai neturėjau šaldytų (nes jie nusprendė, kad paprasto IVF užteks, be ICSI), padėjo tik planavimas eiti toliau. Kai antrą kartą buvo tas pats didelis š, ir kai nei viena snaigutė neatšilo, tada sudužau, nes žinojau, kad Lietuvoj nebedarysiu. Viltis grįžo tik radus šitą temą.
Kai/jei būsi pasiruošus, bandyčiau išsiaiškinti ką gydytojai darytų kitaip, ir jei jausies užtikrinta jų planu, tada važiuoti. Kitu atveju, galbūt ieškoti kitų variantų.
Linkiu greičiau atsigauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 08 26, 09:00)
Ką dar vežatės į Turkija iš vaistų?Kokie negalavimai dažniausia pasitaiko nuo stimulacijų.Dar vienas klausimėlis-kiek vidutiniškai reikia dienų darant IVF ir kiek dienų po dar reikia pabūti?

jei bus negalavimų stimuliacijos metu, galima vartot tik turkų skirtus vaistus. ir tai tik Parol (paracetamolis) unsure.gif na jei hyper, tada belekiek visokių prirašo rolleyes.gif
aš Tr buvau 21 d., lygiai tiek turėjau atostogų. bet neturėjau bilieto atgal, pirkau, kai sužinojau, kada punkcija. ir šiaip, jei yra polinkis į hyper, geriau planuot kelionę į vieną pusę. iš mūsų 4, buvusių tr, 3 mergaitėms šaldė. na nebent turit daug atostogų ir norit pabūt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(orya @ 2015 08 26, 11:04)
Aišku mes visos skirtingos, bet man LT po nesėkmingo ciklo, kai neturėjau šaldytų (nes jie nusprendė, kad paprasto IVF užteks, be ICSI), padėjo tik planavimas eiti toliau. Kai antrą kartą buvo tas pats didelis š, ir kai nei viena snaigutė neatšilo, tada sudužau, nes žinojau, kad Lietuvoj nebedarysiu. Viltis grįžo tik radus šitą temą.
Kai/jei būsi pasiruošus, bandyčiau išsiaiškinti ką gydytojai darytų kitaip, ir jei jausies užtikrinta jų planu, tada važiuoti. Kitu atveju, galbūt ieškoti kitų variantų.
Linkiu greičiau atsigauti 4u.gif

ačiū 4u.gif matysim unsure.gif kad bent penketą metelių mažiau turėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 26, 11:41)

O tai kaip čia jie taip nesužiūrėjo? Nesuprantu... Kokiom dozėm tu vaistus leidais?

O ką reiškia "kitą schemą", tu nepasidomėjai?

Klausinėju labai, lendu į dušią, sorry, bet man LT lygiai tas pats buvo - buvo 11 folių, o iš jų 5 pradėjo augti nuo pradžiios, o kiti 6 daug vėliau ir jau nebespėjo pasivyti...

O dar man įdomu, prieš paskiriant vaistus, ar TR padaro kokius nors kraujo tyrimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 26 rugpjūčio 2015 - 11:21
QUOTE(Nuojauta @ 2015 08 26, 11:17)
O tai kaip čia jie taip nesužiūrėjo? Nesuprantu... Kokiom dozėm tu vaistus leidais?

net nežinau, ar visada įmanoma sukontroliuoti šį procesą unsure.gif
nuo pradžių 237.5, paskutinę dieną ar dvi - 225.
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 26, 12:21)
net nežinau, ar visada įmanoma sukontroliuoti šį procesą unsure.gif
nuo pradžių 237.5, paskutinę dieną ar dvi - 225.

Pasikartosiu, o kraujo tyrimus darė?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 08 26, 11:17)
O ką reiškia "kitą schemą", tu nepasidomėjai?

Klausinėju labai, lendu į dušią, sorry, bet man LT lygiai tas pats buvo - buvo 11 folių, o iš jų 5 pradėjo augti nuo pradžiios, o kiti 6 daug vėliau ir jau nebespėjo pasivyti...

O dar man įdomu, prieš paskiriant vaistus, ar TR padaro kokius nors kraujo tyrimus?

dar neklausiau apie jokią kitą schemą.
Tr daro tyrimus per kiekvieną konsultaciją ir vaistus skiria po tyrimų rezultatų. Sakė, kad Semra kaskart dalyvsuja tame vaistų skirstyme unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 08 26, 12:22)
Pasikartosiu, o kraujo tyrimus darė?

Kadangi gavo cetrotide nuo 5cd, t.y. nuo antro vizito, manau, kad darė. Tikriausiai tada jau buvo iššokę, ir nespėjo kiti pasivyti. Pagal istoriją manau kitą kartą netaikytų standartinio plano, kai apžiūri ir skiria dozę 2cd, o po to tik 5cd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orya: 26 rugpjūčio 2015 - 11:34
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 26, 11:57)
Papildyta:
Papildyta:

manau kitokie vaistai būtų, pasirinkimas pas juos platus. Bet siūlyčiau pasidomėti pačios gydytojos, kokius variantus siūlo kitam kartui.
Ovaboost per mažai gavosi manau, reiktų ilgiau pagerti.
Dabar svarbiausia susiimti, nusiraminti ir noras bandyti dar kartą ateis savaime ir nereikia galvoti kad neturi laiko, tas labai veikia smegenis. Kai pajausi, kad atėjo laikas, tada ir pradėti kelionę iš naujo. Stiprybės ir greito žaizdelių išsilaižymo 4u.gif
Atsakyti
Tai kiek iš manes folių išgaus, jei mano AMH 1.78 unsure.gif foliai linke netolygiai augti
Atsakyti