Paskaiciau cia jusu pasakojimu ir ramiau pasidare
jau buvau pradejus galvot, nu nejaugi mano vienos toks vyras
QUOTE(rutulis21 @ 2008 10 29, 11:51)
Kaip matai ne
QUOTE(rutulis21 @ 2008 10 29, 12:51)
jauciu cia daugiau nei puse LTV tokiu
sveikos mergikes
atejau ir ieskodama tokios temeles kur galeciau isdrebti savo pykti ir garsiai sauktiii
o tai jau tikrai kaip toj temoj UZNKISOOOOO..... viskas butu kaip ir gerai, turiu gera rupestinga zmogu salia, tikiu mane myli as taip pat... bet tas jo nekalbejimas
veda mane is proto
gi buna ruko ir galvoja kazka...galvoja... o mintim nesidalina
jau kaip spejau su tuo apsiprasti gyvenam kartu 6ti metai, bet kartais man tai kaip ant karstos kedes uzlipa ant nervu
jau ir mano mama sita pastebejusi, nors ir nedaug mums sansu su tevais bendrauti, nes gyvenam toli.... bet jau toks tylenis boze boze....
viskas man butu nusispjauti..nenori ir ''minciuokis pats su savim'' kaip as sakau, bet buna tokiu atveju kur mums ''dega'' ar tai kazkas finansiskai ant dienu turi ''nusisekti'' arba ''nenusisekti'' kai as trypcioju aplink stresuodama o jam toks jausmas px.... (nors tikrovej speju kad savyj isgyvena) nu bet mane tai varo is proto
tik buna retai, labai retai kai gerai cerka paima ir dar nespeja nuluzti tai tame tarpe yra buves pradejes pasakotis ka galvoja apie si bei ta... bet seip mano emocijos plusta namus....
kazi kaip cia tureciau valdytis ir leisti jam valdyti gyvenima nesikishti (jam neblogai sekasi
) ar vistik tureciau pasimakaluoti po kojom karksejimu
ar jums yra teip?
atejau ir ieskodama tokios temeles kur galeciau isdrebti savo pykti ir garsiai sauktiii
gi buna ruko ir galvoja kazka...galvoja... o mintim nesidalina
jau ir mano mama sita pastebejusi, nors ir nedaug mums sansu su tevais bendrauti, nes gyvenam toli.... bet jau toks tylenis boze boze....
viskas man butu nusispjauti..nenori ir ''minciuokis pats su savim'' kaip as sakau, bet buna tokiu atveju kur mums ''dega'' ar tai kazkas finansiskai ant dienu turi ''nusisekti'' arba ''nenusisekti'' kai as trypcioju aplink stresuodama o jam toks jausmas px.... (nors tikrovej speju kad savyj isgyvena) nu bet mane tai varo is proto
tik buna retai, labai retai kai gerai cerka paima ir dar nespeja nuluzti tai tame tarpe yra buves pradejes pasakotis ka galvoja apie si bei ta... bet seip mano emocijos plusta namus....
kazi kaip cia tureciau valdytis ir leisti jam valdyti gyvenima nesikishti (jam neblogai sekasi
ar jums yra teip?
o maniskis yra kazkoks nervu kamuolys
siandien taip sunervavo kad i snuki duot maza ir dar klykia, imu uz rankos, einam sakau atgal, nesinervuok, tai vos ne stumia eik tu ant triju raidziu, nieko susisneket neimanoma, kad debiliskai elgias, nemasto apie pasekmes, juk tai ne tiek man svarbu kiek jam, o jis kaip asilas koks isispyre i vsio, niekur neisiu, nafik man reik, eik tu ten pat... zodziu, pats supranta kad jam nervus gydyt reik, a valeriono pirkt, nes nervuojas del bet kokio sudo atsiprasant(o mano natura optimistiska, nesuprantu tokiu debesu)
na vos ne asarom apsipyliau is piktumo, ir dar uzia man. zodziu truksta tiesiog man dabar is pykcio ir nevilties kas bus del tokio durno nusistatymo, tegu pats dabar kapstos, pavargau as
siandien taip sunervavo kad i snuki duot maza ir dar klykia, imu uz rankos, einam sakau atgal, nesinervuok, tai vos ne stumia eik tu ant triju raidziu, nieko susisneket neimanoma, kad debiliskai elgias, nemasto apie pasekmes, juk tai ne tiek man svarbu kiek jam, o jis kaip asilas koks isispyre i vsio, niekur neisiu, nafik man reik, eik tu ten pat... zodziu, pats supranta kad jam nervus gydyt reik, a valeriono pirkt, nes nervuojas del bet kokio sudo atsiprasant(o mano natura optimistiska, nesuprantu tokiu debesu) QUOTE(egliosha @ 2008 11 04, 17:05)
o maniskis yra kazkoks nervu kamuolys
siandien taip sunervavo kad i snuki duot maza ir dar klykia, imu uz rankos, einam sakau atgal, nesinervuok, tai vos ne stumia eik tu ant triju raidziu, nieko susisneket neimanoma, kad debiliskai elgias, nemasto apie pasekmes, juk tai ne tiek man svarbu kiek jam, o jis kaip asilas koks isispyre i vsio, niekur neisiu, nafik man reik, eik tu ten pat... zodziu, pats supranta kad jam nervus gydyt reik, a valeriono pirkt, nes nervuojas del bet kokio sudo atsiprasant(o mano natura optimistiska, nesuprantu tokiu debesu)
na vos ne asarom apsipyliau is piktumo, ir dar uzia man. zodziu truksta tiesiog man dabar is pykcio ir nevilties kas bus del tokio durno nusistatymo, tegu pats dabar kapstos, pavargau as
siandien taip sunervavo kad i snuki duot maza ir dar klykia, imu uz rankos, einam sakau atgal, nesinervuok, tai vos ne stumia eik tu ant triju raidziu, nieko susisneket neimanoma, kad debiliskai elgias, nemasto apie pasekmes, juk tai ne tiek man svarbu kiek jam, o jis kaip asilas koks isispyre i vsio, niekur neisiu, nafik man reik, eik tu ten pat... zodziu, pats supranta kad jam nervus gydyt reik, a valeriono pirkt, nes nervuojas del bet kokio sudo atsiprasant(o mano natura optimistiska, nesuprantu tokiu debesu) nu tu jam kaip nors antidepresantu paduok...
QUOTE(uogute @ 2008 11 05, 20:11)
nu tu jam kaip nors antidepresantu paduok...
apgauk kaip nors zinok tikrai apramins pati ant saves isbandziau
tai taip viskas lengvai na URA kad iki nervu labai labai toli o proto nepameti galva teber ant peciu 
tai gal negirdysiu antidepresantais vietoj vitaminu
jam daznai vairuoti tenka, tai dar na ura masina pavarytu netycia
cia jo gimines bruozas toks yra-rekt ant visu del bet ko na bet kaip uzknisaaa! as tokio nervu priepolio neleisciau net sau, nes optimistiskai nusiteikus visada, paburbuliuoju ir viskas, o cia draskytis kaip i kariuomene varant del sudniekiu
Maniskis vakar prisigere,sen mirsta ,o vaika reik i poliklinika vezt,o jam bloga. Vai vai vai koks vargsas
Vaje kokia gera tema
Mane labiausiai nervina kad kiekviena karta iseidamas is namu manes klausia ar gerai atrodo
Dar labiau nervina kai klausia ka rengtis ir 15 min nesioja rubus is spintos - "tas ar sitas" "sitas ar tas"
Svarbiausia kad maniskis tikrai nera moteriskas vyras. Nieko panasaus. Bet vat kas liecia apsirengima tai "drama queen"
Ir klausia paprastai ne tada kai pvz i svecius vaziuojam, o kai einam pasivaikcioti i miska
Koks skirtumas kuriom kelnem po krumus landziot??!!! 
Papildyta:
Kita vertus cia paskaicius supratau kad visgi auksas maniskis
Neturiu del ko rimtai supykt..
Mane labiausiai nervina kad kiekviena karta iseidamas is namu manes klausia ar gerai atrodo
Svarbiausia kad maniskis tikrai nera moteriskas vyras. Nieko panasaus. Bet vat kas liecia apsirengima tai "drama queen"
Papildyta:
Kita vertus cia paskaicius supratau kad visgi auksas maniskis
O mane baisia nervuoja maniskis kartais, jau kad indus isplautu tai reikia visa diena prasyt jei nedvi.o as isprincipo ir neplaunu kol nesupranta kad reik ir man padet.
dabar lyktais jau biski pasimoke, tai jau susitariam, pvz as nueinu i parduotuve o jis indus isplauna
arba buvo zinokit man ce PM`sai tai siaubas kas namie dejos
man baisia pilva skaudejo vos pavaiksciojau, o as jam ir sakau eik man tampau nupirkt tas sako kad nejs nes niekad nepirko ir jam geda, viskas isejo taip kad as pati issivilkau is namu ir dar pasivaiksciojau, nors istiesu buvo man tas i nauda , bet nesakiau jam, kai gryzau vaidinau uzsispyrusia
ir vat siandien sunervino, sakau maziau nuoriu myliuko, o jis man sako as nenoriu, nu as sakau nu ir gerai, paskui as gaminu valgyt tas ateina ir lyst pradejo, nu sakes pas manes kai gaminu nieks i virtuve nejna o dabar tas ateina ir meilynas.
tai nusprendzziau pabut ant jo uzpykus, nes myliuka dazniausiai darom tik tada kai jis uzsinori
.tai va sakiau kokias 3 savaites nieko negaus o gal ir daugiau
tegu pasikankina
ir vat siandien sunervino, sakau maziau nuoriu myliuko, o jis man sako as nenoriu, nu as sakau nu ir gerai, paskui as gaminu valgyt tas ateina ir lyst pradejo, nu sakes pas manes kai gaminu nieks i virtuve nejna o dabar tas ateina ir meilynas.
QUOTE(Mazea @ 2008 11 09, 21:31)
O mane baisia nervuoja maniskis kartais, jau kad indus isplautu tai reikia visa diena prasyt jei nedvi.o as isprincipo ir neplaunu kol nesupranta kad reik ir man padet.
dabar lyktais jau biski pasimoke, tai jau susitariam, pvz as nueinu i parduotuve o jis indus isplauna
man baisia pilva skaudejo vos pavaiksciojau, o as jam ir sakau eik man tampau nupirkt tas sako kad nejs nes niekad nepirko ir jam geda, viskas isejo taip kad as pati issivilkau is namu ir dar pasivaiksciojau, nors istiesu buvo man tas i nauda , bet nesakiau jam, kai gryzau vaidinau uzsispyrusia
tai nusprendzziau pabut ant jo uzpykus, nes myliuka dazniausiai darom tik tada kai jis uzsinori
.tai va sakiau kokias 3 savaites nieko negaus o gal ir daugiau
tegu pasikankina

Ir kas per nesamone sugalvoti sex bada...
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 11 09, 22:35)
Ir kas per nesamone sugalvoti sex bada...
nu zinokit nemanau kad maniskis na levo nueis , matot jis man irgi megstu visokiu nesamoniu pridirbt, tai mum cia kaip zaidimas
o del sex bado tai istiesu cia jis sugalvojo, bet visa tai jis pagalvojo kaip ant juoko, o as ne