Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

Paskaiciau cia jusu pasakojimu ir ramiau pasidare smile.gif jau buvau pradejus galvot, nu nejaugi mano vienos toks vyras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulis21 @ 2008 10 29, 11:51)
Paskaiciau cia jusu pasakojimu ir ramiau pasidare  smile.gif  jau buvau pradejus galvot, nu nejaugi mano vienos toks vyras doh.gif

Kaip matai ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulis21 @ 2008 10 29, 12:51)
Paskaiciau cia jusu pasakojimu ir ramiau pasidare  smile.gif  jau buvau pradejus galvot, nu nejaugi mano vienos toks vyras doh.gif

jauciu cia daugiau nei puse LTV tokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mergikes smile.gif
atejau ir ieskodama tokios temeles kur galeciau isdrebti savo pykti ir garsiai sauktiii doh.gif o tai jau tikrai kaip toj temoj UZNKISOOOOO..... viskas butu kaip ir gerai, turiu gera rupestinga zmogu salia, tikiu mane myli as taip pat... bet tas jo nekalbejimas doh.gif doh.gif veda mane is proto doh.gif

gi buna ruko ir galvoja kazka...galvoja... o mintim nesidalina doh.gif jau kaip spejau su tuo apsiprasti gyvenam kartu 6ti metai, bet kartais man tai kaip ant karstos kedes uzlipa ant nervu

jau ir mano mama sita pastebejusi, nors ir nedaug mums sansu su tevais bendrauti, nes gyvenam toli.... bet jau toks tylenis boze boze....

viskas man butu nusispjauti..nenori ir ''minciuokis pats su savim'' kaip as sakau, bet buna tokiu atveju kur mums ''dega'' ar tai kazkas finansiskai ant dienu turi ''nusisekti'' arba ''nenusisekti'' kai as trypcioju aplink stresuodama o jam toks jausmas px.... (nors tikrovej speju kad savyj isgyvena) nu bet mane tai varo is proto unsure.gif

tik buna retai, labai retai kai gerai cerka paima ir dar nespeja nuluzti tai tame tarpe yra buves pradejes pasakotis ka galvoja apie si bei ta... bet seip mano emocijos plusta namus.... doh.gif

kazi kaip cia tureciau valdytis ir leisti jam valdyti gyvenima nesikishti (jam neblogai sekasi ax.gif ) ar vistik tureciau pasimakaluoti po kojom karksejimu biggrin.gif

ar jums yra teip?
Atsakyti
o maniskis yra kazkoks nervu kamuolysuser posted imagesiandien taip sunervavo kad i snuki duot maza ir dar klykia, imu uz rankos, einam sakau atgal, nesinervuok, tai vos ne stumia eik tu ant triju raidziu, nieko susisneket neimanoma, kad debiliskai elgias, nemasto apie pasekmes, juk tai ne tiek man svarbu kiek jam, o jis kaip asilas koks isispyre i vsio, niekur neisiu, nafik man reik, eik tu ten pat... zodziu, pats supranta kad jam nervus gydyt reik, a valeriono pirkt, nes nervuojas del bet kokio sudo atsiprasant(o mano natura optimistiska, nesuprantu tokiu debesu) doh.gif na vos ne asarom apsipyliau is piktumo, ir dar uzia man. zodziu truksta tiesiog man dabar is pykcio ir nevilties kas bus del tokio durno nusistatymo, tegu pats dabar kapstos, pavargau as
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 11 04, 17:05)
o maniskis yra kazkoks nervu kamuolysuser posted imagesiandien taip sunervavo kad i snuki duot maza ir dar klykia, imu uz rankos, einam sakau atgal, nesinervuok, tai vos ne stumia eik tu ant triju raidziu, nieko susisneket neimanoma, kad debiliskai elgias, nemasto apie pasekmes, juk tai ne tiek man svarbu kiek jam, o jis kaip asilas koks isispyre i vsio, niekur neisiu, nafik man reik, eik tu ten pat... zodziu, pats supranta kad jam nervus gydyt reik, a valeriono pirkt, nes nervuojas del bet kokio sudo atsiprasant(o mano natura optimistiska, nesuprantu tokiu debesu) doh.gif na vos ne asarom apsipyliau is piktumo, ir dar uzia man. zodziu truksta tiesiog man dabar is pykcio ir nevilties kas bus del tokio durno nusistatymo, tegu pats dabar kapstos, pavargau as

nu tu jam kaip nors antidepresantu paduok... topsecret.gif apgauk kaip nors zinok tikrai apramins pati ant saves isbandziau blush2.gif tai taip viskas lengvai na URA kad iki nervu labai labai toli o proto nepameti galva teber ant peciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 11 05, 20:11)
nu tu jam kaip nors antidepresantu paduok...  topsecret.gif  apgauk kaip nors  zinok tikrai apramins pati ant saves isbandziau  blush2.gif  tai taip viskas lengvai na URA kad iki nervu labai labai toli o proto nepameti galva teber ant peciu  thumbup.gif

tai gal negirdysiu antidepresantais vietoj vitaminuuser posted imagejam daznai vairuoti tenka, tai dar na ura masina pavarytu netyciauser posted imagecia jo gimines bruozas toks yra-rekt ant visu del bet ko doh.gif lyg ir nebuvo toks degtukas. nesupraskit klaidingai, ant manes nerekia, paprasciausiai pasiuncia ir nesneka, geriau tokioj busenoj ir nelyst, sau nervu negadint...
na bet kaip uzknisaaa! as tokio nervu priepolio neleisciau net sau, nes optimistiskai nusiteikus visada, paburbuliuoju ir viskas, o cia draskytis kaip i kariuomene varant del sudniekiu doh.gif
Atsakyti
Maniskis vakar prisigere,sen mirsta ,o vaika reik i poliklinika vezt,o jam bloga. Vai vai vai koks vargsas ph34r.gif gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Vaje kokia gera tema thumbup.gif

Mane labiausiai nervina kad kiekviena karta iseidamas is namu manes klausia ar gerai atrodo doh.gif Dar labiau nervina kai klausia ka rengtis ir 15 min nesioja rubus is spintos - "tas ar sitas" "sitas ar tas" doh.gif
Svarbiausia kad maniskis tikrai nera moteriskas vyras. Nieko panasaus. Bet vat kas liecia apsirengima tai "drama queen" doh.gif lotuliukas.gif Ir klausia paprastai ne tada kai pvz i svecius vaziuojam, o kai einam pasivaikcioti i miska bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif Koks skirtumas kuriom kelnem po krumus landziot??!!! doh.gif
Papildyta:
Kita vertus cia paskaicius supratau kad visgi auksas maniskis bigsmile.gif Neturiu del ko rimtai supykt.. blush2.gif
Atsakyti
O mane baisia nervuoja maniskis kartais, jau kad indus isplautu tai reikia visa diena prasyt jei nedvi.o as isprincipo ir neplaunu kol nesupranta kad reik ir man padet. doh.gif dabar lyktais jau biski pasimoke, tai jau susitariam, pvz as nueinu i parduotuve o jis indus isplauna lotuliukas.gif
arba buvo zinokit man ce PM`sai tai siaubas kas namie dejos doh.gif lotuliukas.gif man baisia pilva skaudejo vos pavaiksciojau, o as jam ir sakau eik man tampau nupirkt tas sako kad nejs nes niekad nepirko ir jam geda, viskas isejo taip kad as pati issivilkau is namu ir dar pasivaiksciojau, nors istiesu buvo man tas i nauda , bet nesakiau jam, kai gryzau vaidinau uzsispyrusia lotuliukas.gif

ir vat siandien sunervino, sakau maziau nuoriu myliuko, o jis man sako as nenoriu, nu as sakau nu ir gerai, paskui as gaminu valgyt tas ateina ir lyst pradejo, nu sakes pas manes kai gaminu nieks i virtuve nejna o dabar tas ateina ir meilynas. doh.gif tai nusprendzziau pabut ant jo uzpykus, nes myliuka dazniausiai darom tik tada kai jis uzsinori doh.gif .tai va sakiau kokias 3 savaites nieko negaus o gal ir daugiau lotuliukas.gif tegu pasikankina ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 11 09, 21:31)
O mane baisia nervuoja maniskis kartais, jau kad indus isplautu tai reikia visa diena prasyt jei nedvi.o as isprincipo ir neplaunu kol nesupranta kad reik ir man padet. doh.gif dabar lyktais jau biski pasimoke, tai jau susitariam, pvz as nueinu i parduotuve o jis indus isplauna  lotuliukas.gif
arba buvo zinokit man ce PM`sai tai siaubas kas namie dejos doh.gif  lotuliukas.gif  man baisia pilva skaudejo vos pavaiksciojau, o as jam ir sakau eik man tampau nupirkt tas sako kad nejs nes niekad nepirko ir jam geda, viskas isejo taip kad as pati issivilkau is namu ir dar pasivaiksciojau, nors istiesu buvo man tas i nauda , bet nesakiau jam, kai gryzau vaidinau uzsispyrusia lotuliukas.gif

ir vat siandien sunervino, sakau maziau nuoriu myliuko, o jis man sako as nenoriu, nu as sakau nu ir gerai, paskui as gaminu valgyt tas ateina ir lyst pradejo, nu sakes pas manes kai gaminu nieks i virtuve nejna o dabar tas ateina ir meilynas. doh.gif tai nusprendzziau pabut ant jo uzpykus, nes myliuka dazniausiai darom tik tada kai jis uzsinori doh.gif  .tai va sakiau kokias 3 savaites nieko negaus o gal ir daugiau lotuliukas.gif  tegu pasikankina  ax.gif  blush2.gif

thumbup.gif "daugiau" tokiu moteru, tada daugiau vyru eis na levo....

Ir kas per nesamone sugalvoti sex bada... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 11 09, 22:35)
thumbup.gif  "daugiau" tokiu moteru, tada daugiau vyru eis na levo....
Ir kas per nesamone sugalvoti sex bada...  doh.gif

nu zinokit nemanau kad maniskis na levo nueis , matot jis man irgi megstu visokiu nesamoniu pridirbt, tai mum cia kaip zaidimas ax.gif
o del sex bado tai istiesu cia jis sugalvojo, bet visa tai jis pagalvojo kaip ant juoko, o as ne tongue.gif
Atsakyti