Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

QUOTE(Niurzgike @ 2008 12 28, 01:12)
Manasis neduoda skirybom ir iš namų negaliu išvaryti doh.gif

Tai pati išeikit.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 28, 02:14)
Tai pati išeikit.

Iš savo namų?
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 12 28, 01:24)
Iš savo namų?

O tai jis jūsų namuose gyvena? Tuomet galite kaip savininkė panaikinti jo gyvenamąją vietą ir pakeisti spynas.
Atsakyti
Kartą bandžiau...kuo baigės nenoriu prisimint. Žodžiu, noriu dar gyventi. Be to mus sieja verslas ir daug painiavos...Pati kalta, kad buvau "stipriai užsimerkus", dabar sausai neišlipsiu.
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 12 28, 01:32)
Kartą bandžiau...kuo baigės nenoriu prisimint. Žodžiu, noriu dar gyventi. Be to mus sieja verslas ir daug painiavos...Pati kalta, kad buvau "stipriai užsimerkus", dabar sausai neišlipsiu.

Pasiteisinimai... Nuobodu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 28, 02:33)
Pasiteisinimai... Nuobodu.

Nuobodu ar ne, koks skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 12 28, 01:35)
Nuobodu ar ne, koks skirtumas.

Man jokio. Jum ko gero yra. Nesate idiotė, nors gal kaa ir esu jus taip pavadinęs. Taigi savigailą meskit lauk ir pradėkit galvot. Lįskit lauk iš dėžės.
Atsakyti
Pripažinsiu, bijau pasekmių. Žinau jo būdą ir kokie jo veiksmai būtų.
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 12 28, 01:40)
Pripažinsiu, bijau pasekmių. Žinau jo būdą ir kokie jo veiksmai būtų.

a taip viskas blogai pas jus?? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidule22 @ 2008 12 27, 14:33)
o ar jus ramiai isleidziat savo diedus su draugais?

ramiai smile.gif tiesa tie isejimai jo reti..anksciau budavo daznesni..manau viskas priklauso nuo pacio zmogaus..jis eina ten kur jam geriau ax.gif kai dukra buvo mazyte vyras irgi "begdavo" visur kad tik pailset biggrin.gif ...as ir buciau begus jei tik buciau galejus doh.gif ...
dabar kazkaip viskas zmogiska pas mus...reikia kur jam-visada pasitars pirma su manimi ar jokiu planu as neturiu,ar as niekur neisiu... blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 12 28, 19:16)
a taip viskas blogai pas jus??  g.gif

Jau per daug prikalbėjęs blogumo, kad norėčiau dar kažką santykiuose keisti. Laukiu kada pratrūksiu ir nebebijosiu, viską išsakyti, kad ir kas po to bebūtų. Jaučiu kaip palikau nervininkė, kiekvieną griežtesnį žodį priimu kaip vos neįžeidimą, jau nebenormalu...kas toliau bus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzgike: 28 gruodžio 2008 - 19:00
Maniskis pedantas. Stai kuo uzknisa!!! Nespeju tvarkytis, o jam ir taip betvarke atrodo verysad.gif Bet cia mane gali suprast tik ta, kuri pati su pedantu gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2008 12 29, 22:32)
Maniskis pedantas. Stai kuo uzknisa!!! Nespeju tvarkytis, o jam ir taip betvarke atrodo  verysad.gif Bet cia mane gali suprast tik ta, kuri pati su pedantu gyvena.

Gal tada pats tegu tvarkosi. tada pasibaigs pedantiškumas. Na jau dulkems lenktis nuo ryto iki vakaro doh.gif idomesniu gyvenime dalyku yra, nueikite pasivaikščioti geriau. ax.gif
Atsakyti