Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

QUOTE(olialiaa @ 2009 01 27, 10:43)
jis nenori keistis. jam gerai taip.

ir nesikeis schmoll.gif patikek...gers toliau..cia jau klausimas kiek tu ilgai tempsi tai ir ar verta?
ka aprasei -tai as ne dienos su tokiu nebuciau...
busimas alkoholikas
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 27, 12:30)
ir nesikeis  schmoll.gif patikek...gers toliau..cia jau klausimas kiek tu ilgai tempsi tai ir ar verta?
ka aprasei -tai as ne dienos su tokiu nebuciau...
busimas alkoholikas

na cia buna per balius. paprastom dienom negeria.
aciu uz nuomone.
net nustebau kad jus tokios vienos nuomones(kitos mano drauges kaip tik sako neskubet ir palaukt). o ko laukr? kol praeis ne 3 men o metai du?
schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 01 27, 13:09)

net nustebau kad jus tokios vienos nuomones(kitos mano drauges kaip tik sako neskubet ir palaukt).

tai va ,tu savo draugem ir pasiulyk laukti paciom... smile.gif
metus,du,desimt...nu o paskui sakys jos: o kas tave verte laukti
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 01 27, 11:53)
Man tai kyla klausimas, ar tikrai JIS tau reikalingas?  g.gif

va va....
bet kas keisciausia, kad tai prasidejo po 2 men bendravimo. mazdaug pirmi menesiai buvo idealus, pasirode visam grazume, sako kad myli. bet as jau to nejauciu db verysad.gif
Atsakyti
.... o maniau radau savo meile verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 01 27, 13:44)
.... o maniau radau savo meile verysad.gif

olialiaa, bus dar tu meiliu, ne karo metai 4u.gif nors dabar durnai skamba, bet teisybe gryna zinok, ne paskutinis diedas ant zemes. isivaizduok kaip sedetum su vaiku ir lauktum tokio parsivelkancio, arba kol draugai komini parnes(mano teta taip kencia, savaitem dingsta diedas blink.gif viska ismeto, landynese pila su bomzais, nors partijai priklauso, versliuka turi savo). aisku negali zinot, gal negirtuokliaus, bet jau zinai ko laukt kai uzgers doh.gif cia gal biski ziauriai, bet zinau 22 metu vaikina alkoholika jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 01 27, 17:40)
olialiaa, bus dar tu meiliu, ne karo metai 4u.gif nors dabar durnai skamba, bet teisybe gryna zinok, ne paskutinis diedas ant zemes. isivaizduok kaip sedetum su vaiku ir lauktum tokio parsivelkancio, arba kol draugai komini parnes(mano teta taip kencia, savaitem dingsta diedas blink.gif viska ismeto, landynese pila su bomzais, nors partijai priklauso, versliuka turi savo). aisku negali zinot, gal negirtuokliaus, bet jau zinai ko laukt kai uzgers doh.gif cia gal biski ziauriai, bet zinau 22 metu vaikina alkoholika jau doh.gif

mhm...........
*****.. kazkaip negalvojau kai pradejau su juo bendraut, kad bus pabaiga.....
maniau kad tai tesis labai ilgai....
bet karta toptelejo mintis - jei isiskiskyrsim - labai skaudes........
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 01 27, 14:09)
kitos mano drauges kaip tik sako neskubet ir palaukt

laukti nėra ko........ schmoll.gif

QUOTE(egliosha @ 2009 01 27, 18:40)
ne paskutinis diedas ant zemes. isivaizduok kaip sedetum su vaiku ir lauktum tokio parsivelkancio, arba kol draugai komini parnes

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 01 27, 19:42)
mhm...........
*****.. kazkaip negalvojau kai pradejau su juo bendraut, kad bus pabaiga.....
maniau kad tai tesis labai ilgai....
bet karta toptelejo mintis - jei isiskiskyrsim - labai skaudes........

Kuo anksčiau tuo geriau, patikėk paskui bus sunkiau, žymiai sunkiau...bus gaila metų praleistų vaikant vyrelį, sakau, kuo ansčiau tuo geriau. Visa laimė, kad nors ir po 2 mėnesių pamatei.
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2009 01 27, 19:56)
Kuo anksčiau tuo geriau, patikėk paskui bus sunkiau, žymiai sunkiau...bus gaila metų praleistų vaikant vyrelį, sakau, kuo ansčiau tuo geriau. Visa laimė, kad nors ir po 2 mėnesių pamatei.

tikrai bek kuo toliau... bus tik lengviau...
Atsakyti
aciu uznuomones mergaites.
bet prisipazinsiu, labai keista kad jus vienbalsiai sakot begt. gal todel kad patirties daugiau turit, ir metu jum daugiau nei mano draugem... o gal gyvenime daugiau matet...
4u.gif
Atsakyti
olialiaa, buvau tokioj pat situacijoj 4u.gif Žinau, kaip nepakenčiama.. Aš irgi iki tol nebuvau susidūrus su tokiais žmonėms, kiti išgėrę būna normalūs, o jis - visiškai nekontroliuojamas. To nepakeisi. Nebūtinai jis pradės labiau gerti, bet kiekvieną kartą eidama su juo į vakarėlį ar kavinę, žinosi, kad po to susipyksit. Ir dėl to gali būti, kad pradėsi su juo neiti. Bus dar viena priežastis konfliktams. Na čia taip buvo man. Po to jis eidavo vienas ir susirado merginą, galbūt tokią kaip jis. Ir išsiskyrėm smile.gif
Atsakyti