Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai,

user posted image
Atsakyti
Dove Oxygen kauke+kondicionierius+sampunas (foto pirmi trys is kaires)
user posted image

foto is interneto
Atsakyti
šepetėlių atsinaujinimas ir tolesnės tobulos pudros paieškos...

user posted imageuser posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Atsiliepimai :

"Scholl" pėdų šveitimo aparatas patiko, nes atstoja pėdų dildę / pemzą ir nereikia mechaniškai brūžinti pėdų, todėl norisi dažniau naudoti ir puoselėti pėdas:))). Na, toks kasdienis prietaisas prižiūrėti pėdų odą. Maniškės pėdos nėra labai problemiškos - manau, tokioms ir skirtas aparatas.

Apie "Careline" toniką - nors ne visai patinka sudėtis, bet atrodo, jog pagražėjo oda, tarsi sumažėjo poros. Kol kas patenkinta - po ilgo toniko nenaudojomo, o vėliau dar atsiliepsiu "Careline" temoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 09 05, 21:32)

Papasakosit apie šitą šepetuką? Bo turiu wishlist'e ir niekaip nenusprendžiu, reikia, ar ne
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 08 31, 16:24)
oho, Bu bu, jega pirkiniai. man visad knieti kazka isbandyt is Tilbury, bet kainos didokos ir bijau kad labiau burbulas ispustas marketingo del jos linijos, nei kad realiai ten kazkoks stebuklas. lauksiu atsilipimu bigsmile.gif

Pagaliau prisėdau aprašyt atsiliepimų 4u.gif

Labiausiai iš visų patikęs kontūravimo rinkinys FILMSTAR BRONZE & GLOW. Bronzanto spalva ideali, ne ryža ir ne per tamsiai ruda. Highlighter'is nuostabus, subtiliausiai žėrintis iš visų turėtų. Tikrai labai gražiai žėri, be pavienių blizgučių. Veidas atrodo nuostabiai. Visą savaitę juos naudojau ir net nesiekia ranka imti kitų turimų bigsmile.gif Laikosi puikiai visą dieną, nepradingsta. Visiškai nesigailiu, kad pirkau wub.gif

LIGHT WONDER FOUNDATION irgi labai patiko. Internete kažkas rašė, kad mažai maskuoja ir nubėga nuo veido, bet gal čia priklauso su kokiu pegrindu naudojai. Aš po apačia naudoju Paulos SPF kremuką, tai man pudra laiko puikiai visą dieną, maskuoja vidutiniškai, būtent tiek kiek dabar reik. Ne per mažai tikrai. Užbaigimas jos matinis, bet toks gaivus. Ta prasme veidas neblizga, bet ir neatrodo negyvas kaip su kitom stipriai matinėm pudrom. Man labai tiko ir patiko, naudoju kasdien thumbup.gif

LUXURY PALETTE, spalva - THE SOPHISTICATE paletė patiko. Labiausiai patiko dėl to, kad tai turbūt pirmi šešėliai, kurie man be primerio laikosi visą dieną ir nė kiek nenubėga. Visi kiti (MAC, NARS, Laura Mercier) ir kiti bandyti neatlaikydavo, nes turiu ran riebius vokus. Pačios spalvos tikrai labai gražios, nėra tokios pigmentuotos kaip kokio MAC, bet jos puikiai sloksniuojas ir išgaunamas norimas intensyvumas. Gal tik pati šviesiausia, balta, galėtų būt vos labiau pigmentuota ir mažiau byrėt. Viska kita liux bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2015 09 05, 23:05)
Papasakosit apie šitą šepetuką? Bo turiu wishlist'e ir niekaip nenusprendžiu, reikia, ar ne

Būtinai kai tik išbandysiu:)
Atsakyti
zuika puika, labai sudomino lupu balzamas? kur pirkot? ar patinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 09 06, 14:09)
zuika puika, labai sudomino lupu balzamas? kur pirkot? ar patinka? 4u.gif

Pirkau Biotekoje, apie 7 eurai man atrodo. Labai patiko! pastaruoju metu labai serpetoja lupos (tiksliau aplink lupas toks ruozelis besilupancios odos pasidares), joks lupu balzamas nepadeda (JMO, Essential care ir kt), o si naudojant, jau po dienos matau, kad vaizdas gereja. bigsmile.gif
Esu turejusi ir ranku krema is sios firmos, tai irgi labai patenkinta likau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2015 09 05, 18:59
[cool.gif
Bellapiere[/b] mineraline pudra (Ivory)

Domins kaip patinka, palyginimas su kitom mineralinem, ar neerzina odos, ar tinka baltaodems na ir viskas viskas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 09 05, 20:48)

Kaip patiko lupu blizgis ir kokios spalvos?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti