Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai,

3 Nuxe serumai.
user posted image
Atsakyti
Misoukoo, bus įdomūs atsiliepimai ir palyginimas. Neblogai užsipirkote bigsmile.gif
Atsakyti
Misoukoo, o gal naudojate ir šios firmos kremus ? Ar nebūtinai derinate kremą ir serumą, kad būtų to paties gamintojo? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 09 22, 10:39)
Misoukoo, bus įdomūs atsiliepimai ir palyginimas. Neblogai užsipirkote bigsmile.gif

Parašysiu vėliau Nuxe temoje smile.gif

QUOTE(lumi @ 2015 09 22, 11:33)
Misoukoo, o gal naudojate ir šios firmos kremus ? Ar nebūtinai derinate kremą ir serumą, kad būtų to paties gamintojo?  4u.gif

Nesu naudojusi Nuxe kremų, tik kaukę su moliu, kuri labai labai patiko.
Kadangi mano oda riebi, naudoju tik serumą ir paakių kremą.
Atsakyti
Kaip laukiu maudynių user posted image
user posted image
Atsakyti
Skin Ceuticals Antioxidant Lip Repair
user posted image
Atsakyti
Kartojama ellame šilkinė veido kaukė, 3 vnt.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
[quote=jovivita,2015 09 14, 13:24]
Garnier kuno pienelis
user posted image
[/quote]
Lauksiu atsiliepimų smile.gif
[/quote]

Pienelis visai patiko smile.gif kvapas specifinis saldokas, tikrai ne alyvuogiu biggrin.gif nera labai riebus, bet jauciasi, kad yra maitinantis, isigeria greitai, nelipnus. Del ilgalaikio poveikio odai, nieko negaliu pasakyti, nes dar neradau tokio kuno kremo, kuris maitintu/drekintu mano oda ilgam, bent 24val., turiu labai sausa oda, ypac kojas turiu drekinti ir ryte ir vakare.
Si pieneli kartociau, neblogas 4u.gif
Atsakyti
[quote=Mivida,2015 09 24, 11:17]
Lauksiu atsiliepimų smile.gif
[/quote]

Pienelis visai patiko smile.gif kvapas specifinis saldokas, tikrai ne alyvuogiu biggrin.gif nera labai riebus, bet jauciasi, kad yra maitinantis, isigeria greitai, nelipnus. Del ilgalaikio poveikio odai, nieko negaliu pasakyti, nes dar neradau tokio kuno kremo, kuris maitintu/drekintu mano oda ilgam, bent 24val., turiu labai sausa oda, ypac kojas turiu drekinti ir ryte ir vakare.
Si pieneli kartociau, neblogas 4u.gif
[/quote]

Gal sita bandete? Superinis jis man, ne vienas kremas taip nesutvarke mano sausu ranku, kaip sis. Budavo net suskirsta ranku oda doh.gif O situo kaip tepu, rankytes silkiness, aisku, as juo tepu kokius 5 kartus per diena, bet poveikis man super.

user posted image
Atsakyti
Užsakyti iš lookfantastic
Kerastase aliejukas (kartojamas), apsauga nuo karščio ir kaukė
user posted image
user posted image
user posted image

Ir dar gausiu dovanų Kerastase veidrodėlį, kosmetinę su mini šampūnu ir kondicionierium ir rugsėjo mėnesio Beauty Box'ą bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 25 rugsėjo 2015 - 08:19