Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai,

QUOTE(Malena @ 2015 10 28, 12:09)
Neverta 4u.gif  Tik pakuotė graži, o turinys erzina. Išsisuka "dozė", kurios per daug. Pats maskuoklis nemaloniai smirdi, kvapas panašus į klijų. Manau galima rasti geresnių alternatyvų mirksiukas.gif

jis su alkoholiu. kai perskaiciau, supratau, kodel sausino doh.gif
http://www.kosmetiko...s-lumi-magique/
Atsakyti
Natura Siberica veido sveitiklis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 10 28, 12:09)
Neverta 4u.gif  Tik pakuotė graži, o turinys erzina. Išsisuka "dozė", kurios per daug. Pats maskuoklis nemaloniai smirdi, kvapas panašus į klijų. Manau galima rasti geresnių alternatyvų mirksiukas.gif

net nuejau pauostyt biggrin.gif mano turimas jokiais klijais nesmirda, ir pries tai naudotas irgi nepamenu, kad butu smirdejes ar prasmirdes g.gif ir vienakart pasukus tai man mazoka tos 'dozes', visad po 2-3kartus suku.. as kaip ir Vitulka, mazai skirtumo tarp sito ir ysl matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 10 28, 19:58)
net nuejau pauostyt  biggrin.gif mano turimas jokiais klijais nesmirda, ir pries tai naudotas irgi nepamenu, kad butu smirdejes ar prasmirdes  g.gif ir vienakart pasukus tai man mazoka tos 'dozes', visad po 2-3kartus suku.. as kaip ir Vitulka, mazai skirtumo tarp sito ir ysl matau  biggrin.gif

Sutinku su nuomone, tik sakyčiau, kad kokybės prasme šis "L'oreal" maskuoklis kiek skiriasi nuo "YSL Eclat Touche", bet tikrai nėra prastas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 spalio 2015 - 19:14
Lumi Magique turi savo gerbėjų ratą, bet kadangi klausė mano nuomonės, tai ją ir parašiau mirksiukas.gif
QUOTE(Vitulka @ 2015 10 28, 14:08)
turiu L'oreal šį ir YSL. Nematau kokio skirtumo tarp jų.

Kad išsispaudžia daugiau, tai nieko tokio. Aš tiesiog lengvai patapšnoju su pačiu šepetėliu, kad nepersistengt, nes tikrai abu labai skalsūs  smile.gif
Iš pradžių be YSL nebuvo nei dienos, bet realiai nematau skirtumo su ar be jo  g.gif

Vat ir aš nematau didelio skirtumo su juo ar be jo. Kai ruošiantis kiekviena minutė brangi, tai žaisti su tuo perteklium visai nesinori. Mano oda jį sugeria ir tas pats kas nieko.

QUOTE(-Chloe- @ 2015 10 28, 16:16)
jis su alkoholiu. kai perskaiciau, supratau, kodel sausino doh.gif
http://www.kosmetiko...s-lumi-magique/

Aš po juo pakišau Catrice Camuflage, tas dar labiau sausina biggrin.gif Bet maniškiai neatrodo išsausėję, daug priežiūros gauna.

QUOTE(dominica @ 2015 10 28, 17:58)
net nuejau pauostyt  biggrin.gif mano turimas jokiais klijais nesmirda, ir pries tai naudotas irgi nepamenu, kad butu smirdejes ar prasmirdes  g.gif ir vienakart pasukus tai man mazoka tos 'dozes', visad po 2-3kartus suku.. as kaip ir Vitulka, mazai skirtumo tarp sito ir ysl matau  biggrin.gif

Kvapą turi kokį nors? Maniškis tai smirda, man nemalonu naudoti tokio kvapo grožio priemonę schmoll.gif

QUOTE(Victorious @ 2015 10 28, 19:10)
Sutinku su nuomone, tik sakyčiau, kad kokybės prasme šis "L'oreal" maskuoklis kiek skiriasi nuo "YSL Eclat Touche", bet tikrai nėra prastas. smile.gif

Neturiu noro kosmetinėje turėti priemonę, kuri "nėra prasta". Man turi atlikti funkciją arba nereikia iš viso smile.gif

Naujausias žaislas-
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 10 29, 18:33)
Neturiu noro kosmetinėje turėti priemonę, kuri "nėra prasta". Man turi atlikti funkciją arba nereikia iš viso smile.gif

Nėra prasta kaip tamstos aname puslapyje aprašyta. Man puikiai atliko funkcija ir produktas kartotinas.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 10 29, 21:17)
Nėra prasta kaip tamstos aname puslapyje aprašyta. Man puikiai atliko funkcija ir produktas kartotinas.

Dar kartą kartoju - manęs paklausė mano nuomonės, aš ir parašiau ką manau apie savo naują pirkinį.
Atsakyti
Biri pudra..

user posted image

Kartojama jau ne karta krempudra..

user posted image

Lupu blizgis..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2015 10 30, 00:40)
Biri pudra..

user posted image

Bele kaip smarkiai lauksiu atsiliepimų 4u.gif smile.gif ax.gif Tykoju ją jau N metų, bet vis nesubaigiu turimų, šiuo metu kaip tik likus paskutinė Dior Nude ant dugno, manau metas apie naują galvot ir galvoje sukasi MAC, Chanel arba šioji LaPrairie bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=cameja,2015 10 30, 00:40]

Kartojama jau ne karta krempudra..

user posted image

Kokia odai labiau skirta? Ar gerai maskuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 10 29, 18:33)
Naujausias žaislas-
user posted image

Labai domins atsiliepimai. Kam naudosite?
Atsakyti
Pasilepinimas po sunkios savaitės. cool.gif

"Dior Nude" kreminė pudra - jau bene trečias butelaitis. ax.gif

user posted image

"Black Musk" EDP.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 spalio 2015 - 17:36