QUOTE(GammaOrionis @ 2015 11 05, 12:27)
QUOTE(Tresnia @ 2015 11 05, 10:49)
Pradejau vardint apie ka noriu atsiliepimu ir supratau, kad apie beveik viska

Parasykit, kai isbandysit, atsiliepimus the body shop temoje. Labiausiai domina fiksuojantis plauku gelis, pedu kremas, naktine dumbliu priemone, vitamino E serumas ir vyriskos priemones, galvoju, gal jau ir mano diedas nusipelne tbs
tea tree prausikli perku antra buteliuka tiesog kad turet nes nuolaida turejau, ir ipusejau saviski jau

Man patinka nes oda riebi, putos su Clarisonic aria man maloniau naudojasi nei paprastas prausiklis, nesausina odos ir kvapas labai patiko

plauku geli pirkau maniskiui, as nenaudoju bet sake lengvos labai fiksacijos, jam patiko

sumokejau lyg £3 tik

Losijonas labai patiko jau naudoju

kvapas nuostabus, greit geriasi i oda kas man labai svarbu, drekinimas taip pat yra. Visa seaweed linija naudoju veido prieziurai man ji labai patinka nes lengva riebiai odai, turiu kauke, sveitikli ir dienini krema, nakciai norejau kremuko, tai kadangi serija patinka nusprendziau naktini seruma isbandyt. Aliejaus dar taip pat nebandziau... vyriskas priemones pakomentuosiu veliau bet ten ir po £2-£3 galvosi tai ziuresiu ar patiks vyriskiui mano, nes seip priekabus labai