Labas rytas,
mano savaitgalis

Buvo giminių baliukas gamtoj, tai maisto suvalgyta 0, alkoholio išgerta

, ko pasekoje buvo klaikiai bloga visą savaitgalį, o šį rytą radau minus pusę kilo.
Kugelis - netinkamas maistas. Virtos bulvės - taip, dar iš bėdos tinka. O visaip kitaip apdorotos bulvės - ne. Bet jei valgysi protingai, t.y. mažą gabaliuką su daug daržovių šalia, kaip ir rašė Bonbons, tai tada nebus didelio grieko. Jei labai save ribosi, greit nutrūksi.
Bonbons, kaip supratau, dirbi mokytoja? Kokios srities?
QUOTE(BonBons @ 2015 08 23, 21:28)
Daugeliui patariau perskaityti Svijašo "Išmintingas pasaulis", beveik visos nusipirko...
Vasarą 2 mėn nebeskaičiau - grįžau atgal į niūrų pasaulį, vėl apima apatija, plaukimas pasroviui... bet man taip reikėjo - norėjau pailsėti

Kitą savaitę startuoju

Papasakosiu kas vyks
719, gal tu būsi ta, kuri patikės manim ir pakeis savo gyvenimą?
Greičiau jau aš busiu ta, kuri patikės.

Tiesa sakant, jau dabar tikiu. Iš sekančios algos nusipirksiu knygą "Išmintingas pasaulis" ir pasiskaitysiu. Mačiau, yra net FB puslapis pagal šią knygą. Šiek tiek pasiskaitinėjau ten - patiko.
Pas mane identiška situacija taviškei - vasarą nesinori jokios savišvietos ar tobulėjimo, norisi sėdėti lauke, lakstyti, vaikščioti, kol oras geras, o rudeniop vėl surįžti prie knygų ar kokių mokslų.
Gerai, kai turi kokį (-ią) mokytoją, kuris (-i) tikrai pastumia kažką veikti, nes kitaip labai sunku save priversti imti realiu veiksmų.