Įkraunama...
Įkraunama...

*Riebalų deginimo formulė*, 2 tema

719, aš tik prieš metus pradėjau skaityti, net mažiau nei metus. Per tą laiką tiek visko įvyko, kad gailiuosi knygos neparašiusi... Iš tikro sutikau tos srities mokytoją, kuri užspaudė keistis biggrin.gif Ir vis dar spaudžia. Tai nuolatinis darbas su savimi, rezultatai - gali pasiekti gyvenime viską, ko nori! Šie metai turėtų būti dar įdomesni, nes ratas užsisuko mirksiukas.gif Daugeliui patariau perskaityti Svijašo "Išmintingas pasaulis", beveik visos nusipirko... ir ką? Nieko. Neturi laiko perskaityti lotuliukas.gif Labai laukiu, kol atsiras žmogus - perskaitys, išsiaiškins ir išbandys viską. Ir tada skaitys nuolat, po kelis psl per dieną ir vėl iš naujo viską prisimins, praktikuos... Taip visą gyvenimą reiktų - kaip sporte, be treniruočių rezultatų nebus, taip ir čia. Vasarą 2 mėn nebeskaičiau - grįžau atgal į niūrų pasaulį, vėl apima apatija, plaukimas pasroviui... bet man taip reikėjo - norėjau pailsėti ax.gif Kitą savaitę startuoju mirksiukas.gif Papasakosiu kas vyks biggrin.gif
719, gal tu būsi ta, kuri patikės manim ir pakeis savo gyvenimą? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
mano savaitgalis doh.gif Buvo giminių baliukas gamtoj, tai maisto suvalgyta 0, alkoholio išgerta alc.gif , ko pasekoje buvo klaikiai bloga visą savaitgalį, o šį rytą radau minus pusę kilo. hihihi.gif

Kugelis - netinkamas maistas. Virtos bulvės - taip, dar iš bėdos tinka. O visaip kitaip apdorotos bulvės - ne. Bet jei valgysi protingai, t.y. mažą gabaliuką su daug daržovių šalia, kaip ir rašė Bonbons, tai tada nebus didelio grieko. Jei labai save ribosi, greit nutrūksi.

Bonbons, kaip supratau, dirbi mokytoja? Kokios srities?

QUOTE(BonBons @ 2015 08 23, 21:28)
  Daugeliui patariau perskaityti Svijašo "Išmintingas pasaulis", beveik visos nusipirko...
Vasarą 2 mėn nebeskaičiau - grįžau atgal į niūrų pasaulį, vėl apima apatija, plaukimas pasroviui... bet man taip reikėjo - norėjau pailsėti  ax.gif Kitą savaitę startuoju  mirksiukas.gif Papasakosiu kas vyks  biggrin.gif
719, gal tu būsi ta, kuri patikės manim ir pakeis savo gyvenimą?  bigsmile.gif  4u.gif

Greičiau jau aš busiu ta, kuri patikės. clap.gif Tiesa sakant, jau dabar tikiu. Iš sekančios algos nusipirksiu knygą "Išmintingas pasaulis" ir pasiskaitysiu. Mačiau, yra net FB puslapis pagal šią knygą. Šiek tiek pasiskaitinėjau ten - patiko.
Pas mane identiška situacija taviškei - vasarą nesinori jokios savišvietos ar tobulėjimo, norisi sėdėti lauke, lakstyti, vaikščioti, kol oras geras, o rudeniop vėl surįžti prie knygų ar kokių mokslų.
Gerai, kai turi kokį (-ią) mokytoją, kuris (-i) tikrai pastumia kažką veikti, nes kitaip labai sunku save priversti imti realiu veiksmų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snuzis: 24 rugpjūčio 2015 - 07:21
QUOTE(Snuzis @ 2015 08 24, 08:19)
Kokios srities?

Greičiau jau aš busiu ta, kuri patikės.  clap.gif

Matematika rolleyes.gif

Super assa.gif bus smagu padiskutuoti ir stebėti įvykius. Gal patarti galėsiu mirksiukas.gif neleisiu užsimiršti biggrin.gif

Ar visos turit ir būnat fb?
Atsakyti
Labas rytas,
Giminių baliukas tas pats - rezultatai skirtingi. Pas mane iš po savaitgalio dyyyyyydelis pliusas, nes išvažiuojant pas mane pateko visi giminių nesuvalgyti pyragai lotuliukas.gif Tai aš juo ir sudorojau smile.gif Nuo šiandien vėl grįžtu į trasą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi jūs sesės, sesės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2015 08 24, 08:32)
Ar visos turit ir būnat fb?

Aš turiu, kad būnu nepasakyčiau ax.gif Bet permetu, kas kuom gyvena.

Myliu svarstykles wub.gif blush2.gif
Kėliausi prieš 6 val ryto prasibėgti, jau kaip tamsu verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,
turiu pliusą 400g.Dabar jau žinau,kad kugelis netinka.
Suvalgiau jo ne itin mažą porciją,bet buvo verta.Visdėlto labai skanus patiekalas ax.gif
Šiandien bandysiu būti tvarkinga-atsakinga maisto vartotoja lotuliukas.gif ,tikiuosi,kad pavyks lotuliukas.gif
Man šitoj dietoj sunkiausia yra valgyt 5 kartus dienoj.Nesu pratusi.dažniausiai valgome kokius 3 kartus per dieną.Kai darbuojames,nėra kada prie stalo tupinėt,o čia gaunasi,reikia mesti darbą,kad pavalgyti.
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2015 08 23, 13:38)
Adera, vakar salotas išbandėm  thumbup.gif ačiū už receptą  4u.gif tik klausimas - ar ir tau gavosi labai daug skystimo? Tetai jis labai patiko, išgėrė visą  lotuliukas.gif

Dėl skysčio salotose net nesusimąsčiau, bet gal ir buvo daugiau nei įprastai, tai galima sutarkavus cukiniją leisti pastovėti koštuvėlyje, o po to sudėti kitas daržove. Nes taip esu kepusi cukinijų blynus, tai recepte buvo nurodyta, kad sutarkavus po valandos nusunkti, tai tikrai buvo nemažai skysčio.
Atsakyti
QUOTE(seseris @ 2015 08 24, 08:36)
Labas rytas,
Giminių baliukas tas pats - rezultatai skirtingi. Pas mane iš po savaitgalio dyyyyyydelis pliusas, nes išvažiuojant pas mane pateko visi giminių nesuvalgyti pyragai  lotuliukas.gif  Tai aš juo ir sudorojau smile.gif Nuo šiandien vėl grįžtu į trasą  drinks_cheers.gif

Taip ir stovi akyse aguoninis pyragas, kanelės, kriaušinis pyragas, mėsytės, kumpeliai, lavašai mačiau dar buvo, mielinės bandelės su dešrelėm. O aš didvyrė nė kąsnio... stupid.gif
Papildyta:
Užtat šiandien tvarkingai:
Pusryčiai - varškė su cinamonu
priešpiečiai - bananas
pietūs - virta vištiena su salotom
pavakariai - liko nuo pietų, tas pats maistas bus
vakarienė - sriubytė su vištiena, perlinėm kruopom ir t.t.
o II vakarienei ką nors saknaus pasiimsiu.
Atsakyti
QUOTE(Snuzis @ 2015 08 24, 12:25)
... O aš didvyrė nė kąsnio...  stupid.gif
Papildyta:
Užtat šiandien tvarkingai:
Pusryčiai - varškė su cinamonu
priešpiečiai - bananas
pietūs - virta vištiena su salotom
pavakariai - liko nuo pietų, tas pats maistas bus
vakarienė - sriubytė su vištiena, perlinėm kruopom ir t.t.
o II vakarienei ką nors saknaus pasiimsiu.

Šaunuolė, Snuzis, tikra didvyrė, manau aš nebūčiau atsilaikiusi prieš kaneles ir kriaušių pyragą smile.gif
O mano dienos meniu panašus:
Pusryčiai - varškė su avižų dribsniais užpilta kefyru ir keliomis džiovintomis slyvomis bei kava su pienu;
priešpiečiai - agurkas ir pomidoras;
pietūs - virta vištiena su salotom (kopūstas, pomidorai, agurkai);
pavakariai - obuolys, kriaušė;
vakarienė - baltos virtos pupelės, vištienos sultinys nuo virtos krūtinėlės;
naktipiečiai - kefyras (pamėgau kefyrą ir pasukas, anksčiau, kažkaip nenorėdavau)
smile.gif
Atsakyti
Aha - ir aguoninis pyragas, ir kriaušių pyragas, ir dešrelės tešloje, ir kanelės, ir šakotis, ir sausainiai, ir kumpiukas virtas, ir lašinukai, ir kotletukai - viskas sunaikinta essen.gif jau čia pasistengiau lotuliukas.gif
užtat šaindien pusryčiams - kepta vištiena su agurkais,
priešpiečiai - agurkas,
pietūs - tunas savose sultyse, salotos iš agurko, pomidoro, saliero koto,
pavakariai bus grūdėta varškė su pomidoru,
vakarienei - troškinukas iš jautienos, cukinijų, morkų.

Atsakyti
Parašysiu ir aš savo meniu: blush2.gif

Pusryčiai: 2 sumuštiniai su 7grūde duona, lašiša, krapais, žalias agurkas. Juoda kava su cukrumi.
Priešpiečiai: Juoda kava su cukrumi, bananas
Pietūs:virtas vištienos ketvirtis, salotos (kopūstas, svogūnas, agurkas, pomidoras, paprika)gardinta aliejumi ir prieskoniais su druska.
Pavakariai: 2 alyviniai obuoliai
Vakarienė: 1,5% riebumo kefyras (kkiek dar nežinau) biggrin.gif
+10 km bėgimo smile.gif
Atsakyti