719, gal tu būsi ta, kuri patikės manim ir pakeis savo gyvenimą?
719, aš tik prieš metus pradėjau skaityti, net mažiau nei metus. Per tą laiką tiek visko įvyko, kad gailiuosi knygos neparašiusi... Iš tikro sutikau tos srities mokytoją, kuri užspaudė keistis
Ir vis dar spaudžia. Tai nuolatinis darbas su savimi, rezultatai - gali pasiekti gyvenime viską, ko nori! Šie metai turėtų būti dar įdomesni, nes ratas užsisuko
Daugeliui patariau perskaityti Svijašo "Išmintingas pasaulis", beveik visos nusipirko... ir ką? Nieko. Neturi laiko perskaityti
Labai laukiu, kol atsiras žmogus - perskaitys, išsiaiškins ir išbandys viską. Ir tada skaitys nuolat, po kelis psl per dieną ir vėl iš naujo viską prisimins, praktikuos... Taip visą gyvenimą reiktų - kaip sporte, be treniruočių rezultatų nebus, taip ir čia. Vasarą 2 mėn nebeskaičiau - grįžau atgal į niūrų pasaulį, vėl apima apatija, plaukimas pasroviui... bet man taip reikėjo - norėjau pailsėti
Kitą savaitę startuoju
Papasakosiu kas vyks
Labas rytas,
mano savaitgalis
Buvo giminių baliukas gamtoj, tai maisto suvalgyta 0, alkoholio išgerta
, ko pasekoje buvo klaikiai bloga visą savaitgalį, o šį rytą radau minus pusę kilo.
Kugelis - netinkamas maistas. Virtos bulvės - taip, dar iš bėdos tinka. O visaip kitaip apdorotos bulvės - ne. Bet jei valgysi protingai, t.y. mažą gabaliuką su daug daržovių šalia, kaip ir rašė Bonbons, tai tada nebus didelio grieko. Jei labai save ribosi, greit nutrūksi.
Bonbons, kaip supratau, dirbi mokytoja? Kokios srities?
Greičiau jau aš busiu ta, kuri patikės.
Tiesa sakant, jau dabar tikiu. Iš sekančios algos nusipirksiu knygą "Išmintingas pasaulis" ir pasiskaitysiu. Mačiau, yra net FB puslapis pagal šią knygą. Šiek tiek pasiskaitinėjau ten - patiko.
Pas mane identiška situacija taviškei - vasarą nesinori jokios savišvietos ar tobulėjimo, norisi sėdėti lauke, lakstyti, vaikščioti, kol oras geras, o rudeniop vėl surįžti prie knygų ar kokių mokslų.
Gerai, kai turi kokį (-ią) mokytoją, kuris (-i) tikrai pastumia kažką veikti, nes kitaip labai sunku save priversti imti realiu veiksmų.
mano savaitgalis
Kugelis - netinkamas maistas. Virtos bulvės - taip, dar iš bėdos tinka. O visaip kitaip apdorotos bulvės - ne. Bet jei valgysi protingai, t.y. mažą gabaliuką su daug daržovių šalia, kaip ir rašė Bonbons, tai tada nebus didelio grieko. Jei labai save ribosi, greit nutrūksi.
Bonbons, kaip supratau, dirbi mokytoja? Kokios srities?
QUOTE(BonBons @ 2015 08 23, 21:28)
Daugeliui patariau perskaityti Svijašo "Išmintingas pasaulis", beveik visos nusipirko...
Vasarą 2 mėn nebeskaičiau - grįžau atgal į niūrų pasaulį, vėl apima apatija, plaukimas pasroviui... bet man taip reikėjo - norėjau pailsėti
Kitą savaitę startuoju
Papasakosiu kas vyks

Vasarą 2 mėn nebeskaičiau - grįžau atgal į niūrų pasaulį, vėl apima apatija, plaukimas pasroviui... bet man taip reikėjo - norėjau pailsėti
Greičiau jau aš busiu ta, kuri patikės.
Pas mane identiška situacija taviškei - vasarą nesinori jokios savišvietos ar tobulėjimo, norisi sėdėti lauke, lakstyti, vaikščioti, kol oras geras, o rudeniop vėl surįžti prie knygų ar kokių mokslų.
Gerai, kai turi kokį (-ią) mokytoją, kuris (-i) tikrai pastumia kažką veikti, nes kitaip labai sunku save priversti imti realiu veiksmų.
QUOTE(Snuzis @ 2015 08 24, 08:19)
Matematika
Super
Ar visos turit ir būnat fb?
Oi jūs sesės, sesės
QUOTE(BonBons @ 2015 08 24, 08:32)
Ar visos turit ir būnat fb?
Aš turiu, kad būnu nepasakyčiau
Myliu svarstykles
Kėliausi prieš 6 val ryto prasibėgti, jau kaip tamsu
Labas rytas,
turiu pliusą 400g.Dabar jau žinau,kad kugelis netinka.
Suvalgiau jo ne itin mažą porciją,bet buvo verta.Visdėlto labai skanus patiekalas
Šiandien bandysiu būti tvarkinga-atsakinga maisto vartotoja
,tikiuosi,kad pavyks
Man šitoj dietoj sunkiausia yra valgyt 5 kartus dienoj.Nesu pratusi.dažniausiai valgome kokius 3 kartus per dieną.Kai darbuojames,nėra kada prie stalo tupinėt,o čia gaunasi,reikia mesti darbą,kad pavalgyti.
turiu pliusą 400g.Dabar jau žinau,kad kugelis netinka.
Suvalgiau jo ne itin mažą porciją,bet buvo verta.Visdėlto labai skanus patiekalas
Šiandien bandysiu būti tvarkinga-atsakinga maisto vartotoja
Man šitoj dietoj sunkiausia yra valgyt 5 kartus dienoj.Nesu pratusi.dažniausiai valgome kokius 3 kartus per dieną.Kai darbuojames,nėra kada prie stalo tupinėt,o čia gaunasi,reikia mesti darbą,kad pavalgyti.
QUOTE(BonBons @ 2015 08 23, 13:38)
Adera, vakar salotas išbandėm
ačiū už receptą
tik klausimas - ar ir tau gavosi labai daug skystimo? Tetai jis labai patiko, išgėrė visą 
Dėl skysčio salotose net nesusimąsčiau, bet gal ir buvo daugiau nei įprastai, tai galima sutarkavus cukiniją leisti pastovėti koštuvėlyje, o po to sudėti kitas daržove. Nes taip esu kepusi cukinijų blynus, tai recepte buvo nurodyta, kad sutarkavus po valandos nusunkti, tai tikrai buvo nemažai skysčio.
QUOTE(seseris @ 2015 08 24, 08:36)
Labas rytas,
Giminių baliukas tas pats - rezultatai skirtingi. Pas mane iš po savaitgalio dyyyyyydelis pliusas, nes išvažiuojant pas mane pateko visi giminių nesuvalgyti pyragai
Tai aš juo ir sudorojau
Nuo šiandien vėl grįžtu į trasą 
Giminių baliukas tas pats - rezultatai skirtingi. Pas mane iš po savaitgalio dyyyyyydelis pliusas, nes išvažiuojant pas mane pateko visi giminių nesuvalgyti pyragai
Taip ir stovi akyse aguoninis pyragas, kanelės, kriaušinis pyragas, mėsytės, kumpeliai, lavašai mačiau dar buvo, mielinės bandelės su dešrelėm. O aš didvyrė nė kąsnio...
Papildyta:
Užtat šiandien tvarkingai:
Pusryčiai - varškė su cinamonu
priešpiečiai - bananas
pietūs - virta vištiena su salotom
pavakariai - liko nuo pietų, tas pats maistas bus
vakarienė - sriubytė su vištiena, perlinėm kruopom ir t.t.
o II vakarienei ką nors saknaus pasiimsiu.
QUOTE(Snuzis @ 2015 08 24, 12:25)
... O aš didvyrė nė kąsnio... 
Papildyta:
priešpiečiai - bananas
Papildyta:
priešpiečiai - bananas
Šaunuolė, Snuzis, tikra didvyrė, manau aš nebūčiau atsilaikiusi prieš kaneles ir kriaušių pyragą
O mano dienos meniu panašus:
Pusryčiai - varškė su avižų dribsniais užpilta kefyru ir keliomis džiovintomis slyvomis bei kava su pienu;
priešpiečiai - agurkas ir pomidoras;
pietūs - virta vištiena su salotom (kopūstas, pomidorai, agurkai);
pavakariai - obuolys, kriaušė;
vakarienė - baltos virtos pupelės, vištienos sultinys nuo virtos krūtinėlės;
naktipiečiai - kefyras (pamėgau kefyrą ir pasukas, anksčiau, kažkaip nenorėdavau)
Aha - ir aguoninis pyragas, ir kriaušių pyragas, ir dešrelės tešloje, ir kanelės, ir šakotis, ir sausainiai, ir kumpiukas virtas, ir lašinukai, ir kotletukai - viskas sunaikinta
jau čia pasistengiau
užtat šaindien pusryčiams - kepta vištiena su agurkais,
priešpiečiai - agurkas,
pietūs - tunas savose sultyse, salotos iš agurko, pomidoro, saliero koto,
pavakariai bus grūdėta varškė su pomidoru,
vakarienei - troškinukas iš jautienos, cukinijų, morkų.
užtat šaindien pusryčiams - kepta vištiena su agurkais,
priešpiečiai - agurkas,
pietūs - tunas savose sultyse, salotos iš agurko, pomidoro, saliero koto,
pavakariai bus grūdėta varškė su pomidoru,
vakarienei - troškinukas iš jautienos, cukinijų, morkų.
Parašysiu ir aš savo meniu:
Pusryčiai: 2 sumuštiniai su 7grūde duona, lašiša, krapais, žalias agurkas. Juoda kava su cukrumi.
Priešpiečiai: Juoda kava su cukrumi, bananas
Pietūs:virtas vištienos ketvirtis, salotos (kopūstas, svogūnas, agurkas, pomidoras, paprika)gardinta aliejumi ir prieskoniais su druska.
Pavakariai: 2 alyviniai obuoliai
Vakarienė: 1,5% riebumo kefyras (kkiek dar nežinau)
+10 km bėgimo
Pusryčiai: 2 sumuštiniai su 7grūde duona, lašiša, krapais, žalias agurkas. Juoda kava su cukrumi.
Priešpiečiai: Juoda kava su cukrumi, bananas
Pietūs:virtas vištienos ketvirtis, salotos (kopūstas, svogūnas, agurkas, pomidoras, paprika)gardinta aliejumi ir prieskoniais su druska.
Pavakariai: 2 alyviniai obuoliai
Vakarienė: 1,5% riebumo kefyras (kkiek dar nežinau)
+10 km bėgimo