Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(murashke @ 2015 08 18, 15:49)

Ačiū, oho koks pasirinkimas blink.gif

QUOTE(Kriiste @ 2015 08 18, 15:58)
Panevezy, titeje riteje wink.gif

Ačiū, aplankysim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audradv: 18 rugpjūčio 2015 - 16:23
Renku Marks&Spencer užsakymą 4u.gif Į UK adresą nemokamas siuntimas nuo 50svarų. Iš UK atvežimas pagal Tukio įkainius 4u.gif

Kaunas

Užsakymai į xsimpax@gmail.com
Atsakyti
Renku uzsakyma is https://www.bike24.com siuntimui 15eur pasidalinti. Galimybe atsiimti Panevezyje, Kaune, Vilniuje.
Atsakyti
skubiai renku http://www.mytoys.de
vilnius
turiu 16 proc. nuolaida, kuri galioja iki sios dienos pabaigos smile.gif
surenku iki kokiu 88 eur ir is karto uzsakau, nes gaunasi nemokamas siuntimas (88-16 proc. = 14 eur). jei daugiau bus, padalinsim proporcingai smile.gif bet nerinksiu didelio uzsakymo smile.gif
galioja viena is nuolaidu. patalynei siuo metu yra 10 proc. nuolaida, bet vietoj 10 pritaiko 16 proc. atkreipkite demesi, kad i LT del didesnio pvm kainos yra siek tiek aukstesnes.
seb/swed (geriau seb), nepersiunciu (nebent kazkas lengvo) smile.gif
el. p. mano nikas gmail.com
Atsakyti
Ar taip turi buti,kad mytoys.de prideda 2,95 eur ir 13,95 krepselyje uz siuntima ? g.gif
Atsakyti
Gal kas renka is E5P?
Atsakyti
Gal kas uzsakinejat is Jav per tarpininkes ir zinote pas kuria tarpininke atsiemimas arciau BIGo butu?
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2015 08 18, 19:42)
Gal kas uzsakinejat is Jav per tarpininkes ir zinote pas kuria tarpininke atsiemimas arciau BIGo butu?

Rudapalkės dalintoja prie Bigo, Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2015 08 18, 18:42)

4u.gif
Per Rudaplaukę
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 08 18, 18:47)
Rudapalkės dalintoja prie Bigo, Vilniuje.

QUOTE(Aurine @ 2015 08 18, 18:47)
4u.gif
Per Rudaplaukę
ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
merginos kur perkate pigiau faber castel rašymo, piešimo priemones. Aplamai ką perkate vaikams mokyklai, kad nebūtų vienkartiniai pieštukai, flomasteriai ir visa kita.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 08 18, 16:34)
na man vaikui alkoholis atrodo nelabai gerai  biggrin.gif
Aišku dozė maža, bet vis tiek

A, tik dėėl to. Galvojau kas nors rimtai įrodyta ir pan. Aš, matyt, ne tokia dorovinga lotuliukas.gif
Atsakyti