QUOTE(bučkis @ 2015 08 18, 16:15)
nu čia tai nerealu

aš šiemet pirmą kartą pabandžiau gelinį lakavimą. nu kokia fantastika. man 3 savaites laikė. nusivaliau ir vėl vaikštau nelakuota, nes tingiu džiovinti, lukti, nors lakų pas mane krūvos
Aš kažkokia iškrypėlė tuo klausimu.

Nebūnu nelakuotais nagais gal nuo ankstyvos paauglystės.

Tik seniau lakuodavau visaip, ir šviesiai, dabar juoda-vyšnine, o kitaip retai. Galiu apatinių neapsirengt, nesusišukuot, išeit nešvariais batais (o taip rimtai būna), bet nagai lakuoti. Nors būnu ir aptrupėjus... Bet ne taip, kad būtų akivaizdžiai pastebima. Persilakuoju pramerkus akis, o nenusiprausiu pirma. Dabar rašau ir gėda.
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 18, 17:25)
mane uzknisa sitiek laiko manikiurui,lakavimui, dziuvimui, o paskui pyst susitvarkai namie ir jau nusilupe kokie du...

jei but ponicka grazia, tai reik namie nieko nedaryt...
nekenciu but neplauta galva....kas antra, vasara beveik kasdien plaunu. jei jau trecia diena, tai mane isterija ima nuo to klaikaus jausmo sukisus pirstus i lipnius plaukus

nusipirkau rankinuka ir batus.
radau ryskiai geltona sukne iki zemes, bet...pagailejau pinigu. ir vasara jau baigias.
Tai tau vaikai, ūkis, bitės ir t.t. Paklausk kokius buities darbus aš darau. Katinas tikrai daug daugiau jų padaro nei aš. Pvz., dulkes su uodega nuvalo ir šį tą periodiškai sudaužo - sudrasko - išardo - apvemia - kad mažiau tvarkytis reikėtų.
Beje, gelinio nesu bandžius, bet ketinu įsigyt lempą, kad pačiai darytis. Makaulę ir aš beveik kasdien plaunu... Riebalai sunkias iš tos mano apvalios zarazos. Kadangi kirpčius nešiuju, tai iškart matos... Bet jau taaaaaaip per sukąstus dantis. Seniau būdavo net žiemą, kai jau buvo tos visos ūmios depresijos, išsiplaudavau, bet nesidžiovindavau, varvanti ir eidavau į darbą kapišoną užsidėjus. Žmonės baisėdavos. Bet ten jau jų problemos.
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 08 18, 21:56)
Night 13, rasyk autobiografija

kiek kartu sakyta.
Gal ateities kartos ir filma sukurs, o apie tave psihiatrijos vadoveliuose rasys ir kokia psi liga tavo garbei pavadins
Sveiki
Kaip tu Night beje ?
Kokia garbė.

Ačiū, šią valandą jaučiuos ramiai. Nors dieną ketinau pastipt darbe.
O kaip tu laikais?