Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija, nerimo sutrikimai

QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 18, 00:23)
gerai varai  lotuliukas.gif

as vis mastau apie ta stovykla. dar 2men darbo ir busiu beveikik laisvas paukstis su laisvu grafiku.
su tokiom sudu upem jauciu greit nesusitvarkysiu.

Manau, kad tau turėtų būt į temą. Tik ne kur aš buvau, kur ratukus parinkinėja, o į psichoterapinį. Tuolab, jei dabar grupinę lankai ir kokią tai prasmę tame matai.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 18, 13:48)
Manau, kad tau turėtų būt į temą. Tik ne kur aš buvau, kur ratukus parinkinėja, o į psichoterapinį. Tuolab, jei dabar grupinę lankai ir kokią tai prasmę tame matai.

nu nezinau. kitos ten jau is biski veliau, po 2-3 men ir tipo pokyciai oho. man kaip zirafai dar tik pradeda "daeidineti" po 2 men, kas kame. doh.gif
ir paskutiniu metu labai labai nesinori kalbeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 17, 23:24)
Galvą išsiplaudavau, bet nesišukuodavau, nes jėgų nelikdavo. Nu nes nagus dar vis dėlto lakuodavau... 

nu čia tai nerealu wub.gif aš šiemet pirmą kartą pabandžiau gelinį lakavimą. nu kokia fantastika. man 3 savaites laikė. nusivaliau ir vėl vaikštau nelakuota, nes tingiu džiovinti, lukti, nors lakų pas mane krūvos
Atsakyti
mane uzknisa sitiek laiko manikiurui,lakavimui, dziuvimui, o paskui pyst susitvarkai namie ir jau nusilupe kokie du... unsure.gif jei but ponicka grazia, tai reik namie nieko nedaryt...
nekenciu but neplauta galva....kas antra, vasara beveik kasdien plaunu. jei jau trecia diena, tai mane isterija ima nuo to klaikaus jausmo sukisus pirstus i lipnius plaukus blink.gif
nusipirkau rankinuka ir batus.
radau ryskiai geltona sukne iki zemes, bet...pagailejau pinigu. ir vasara jau baigias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GalvaPoSmėliu: 18 rugpjūčio 2015 - 16:26
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 17, 21:45)
o sakyk, ar tiems, kurie geria vaistus ir depresija yra grynai del hormonu (ar ko ten) disbalanso, psichoterapija yra veiksminga? jei taip, ar vien tik ji gali padeti?

Cia labai viskas nuo tikejimo priklauso. Hormonu disbalanso kaip tokio pamatuot neimanoma, nieks ir nematuoja, nera tam nei tyrimo nei matuoklio. Cia tik teorija, kuria tiki arba ne. As pvz labiau tikiu, kad hormonai jeigu ir issiderina, tai nuo depresijos, ne atvirksciai. Todel tikiu kad veiksmingai suveikus terapijai, hormonai patys sureaguoja i smegenu bukle ir pasitvarko. Bent jau ne viena pavyzdi toki esu macius.
Papildyta:
QUOTE(bučkis @ 2015 08 18, 15:15)
nu čia tai nerealu wub.gif  aš šiemet pirmą kartą pabandžiau gelinį lakavimą. nu kokia fantastika. man 3 savaites laikė. nusivaliau ir vėl vaikštau nelakuota, nes tingiu džiovinti, lukti, nors lakų pas mane krūvos

Pamenu psixushkej, grupese, beveik visos mergos budavo susivelusios be makijazu ir manikiuru. Ir kaip wow atrodydavo, kai kuri staiga ateidavo raudonai lakuotais nagais nu ar pan. Budavo pirmas sveikimo pozymis:)
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2015 08 18, 18:37)
Papildyta:
Pamenu psixushkej, grupese, beveik visos mergos budavo susivelusios be makijazu ir manikiuru. Ir kaip wow atrodydavo, kai kuri staiga ateidavo raudonai lakuotais nagais nu ar pan. Budavo pirmas sveikimo pozymis:)

thumbup.gif man irgi, kai sunkiau, nesinori rūpintis išvaizda. Net pati to nepastebiu kartais.
O jeigu susiplanuoti, kad reikia savimi pasirūpinti? Gal irgi kažkiek padėtų. unsure.gif
Atsakyti
Night 13, rasyk autobiografija lotuliukas.gif kiek kartu sakyta.
Gal ateities kartos ir filma sukurs, o apie tave psihiatrijos vadoveliuose rasys ir kokia psi liga tavo garbei pavadins lotuliukas.gif
Sveiki 4u.gif
Kaip tu Night beje ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2015 08 18, 19:37)
Cia labai viskas nuo tikejimo priklauso. Hormonu disbalanso kaip tokio pamatuot neimanoma, nieks ir nematuoja, nera tam nei tyrimo nei matuoklio. Cia tik teorija, kuria tiki arba ne. As pvz labiau tikiu, kad hormonai jeigu ir issiderina, tai nuo depresijos, ne atvirksciai. Todel tikiu kad veiksmingai suveikus terapijai, hormonai patys sureaguoja i smegenu bukle ir pasitvarko. Bent jau ne viena pavyzdi toki esu macius.

kiek zinau, kiekvieno hormono kiekis gali buti istirtas kraujo tyrimu ir yra kazkokios normos, kuriose zmogus turi normaliai funkcionuoti. o hormonu lygi lemia aplinka, gyvenimo salygos ir budas, mityba, aktyvumas, ir gan daug dalyku.
bent jau man kazkada buvo nustate mazoka tiroksino kieki. ir internete pilna aprasyta, kas buna, kai vieno ar kito truksta/per daug.

QUOTE(medute9 @ 2015 08 18, 21:39)
thumbup.gif  man irgi, kai sunkiau, nesinori rūpintis išvaizda. Net pati to nepastebiu kartais.
O jeigu susiplanuoti, kad reikia savimi pasirūpinti? Gal irgi kažkiek padėtų. unsure.gif

nebent jeigu ne "paskutine stadija", nes tada ant tiek viskas px...
o kai ne ant tiek, tai man padeda, grazi suknele, sutvarkyti plaukai, pasidazyt bent minimaliai ir svytuot klubais gatve. nu kazkiek priduoda to .o jei dar kas is sono pastebi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 08 18, 16:15)
nu čia tai nerealu wub.gif  aš šiemet pirmą kartą pabandžiau gelinį lakavimą. nu kokia fantastika. man 3 savaites laikė. nusivaliau ir vėl vaikštau nelakuota, nes tingiu džiovinti, lukti, nors lakų pas mane krūvos

Aš kažkokia iškrypėlė tuo klausimu. unsure.gif Nebūnu nelakuotais nagais gal nuo ankstyvos paauglystės. unsure.gif Tik seniau lakuodavau visaip, ir šviesiai, dabar juoda-vyšnine, o kitaip retai. Galiu apatinių neapsirengt, nesusišukuot, išeit nešvariais batais (o taip rimtai būna), bet nagai lakuoti. Nors būnu ir aptrupėjus... Bet ne taip, kad būtų akivaizdžiai pastebima. Persilakuoju pramerkus akis, o nenusiprausiu pirma. Dabar rašau ir gėda. doh.gif

QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 18, 17:25)
mane uzknisa sitiek laiko manikiurui,lakavimui, dziuvimui, o paskui pyst susitvarkai namie ir jau nusilupe kokie du...  unsure.gif  jei but ponicka grazia, tai reik namie nieko nedaryt...
nekenciu but neplauta galva....kas antra, vasara beveik kasdien plaunu. jei jau trecia diena, tai mane isterija ima nuo to klaikaus jausmo sukisus pirstus i lipnius plaukus  blink.gif
nusipirkau rankinuka ir batus.
radau ryskiai geltona sukne iki zemes, bet...pagailejau pinigu. ir vasara jau baigias.

Tai tau vaikai, ūkis, bitės ir t.t. Paklausk kokius buities darbus aš darau. Katinas tikrai daug daugiau jų padaro nei aš. Pvz., dulkes su uodega nuvalo ir šį tą periodiškai sudaužo - sudrasko - išardo - apvemia - kad mažiau tvarkytis reikėtų.
Beje, gelinio nesu bandžius, bet ketinu įsigyt lempą, kad pačiai darytis. Makaulę ir aš beveik kasdien plaunu... Riebalai sunkias iš tos mano apvalios zarazos. Kadangi kirpčius nešiuju, tai iškart matos... Bet jau taaaaaaip per sukąstus dantis. Seniau būdavo net žiemą, kai jau buvo tos visos ūmios depresijos, išsiplaudavau, bet nesidžiovindavau, varvanti ir eidavau į darbą kapišoną užsidėjus. Žmonės baisėdavos. Bet ten jau jų problemos.

QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 08 18, 21:56)
Night 13, rasyk autobiografija  lotuliukas.gif kiek kartu sakyta.
Gal ateities kartos ir filma sukurs, o apie tave psihiatrijos vadoveliuose rasys ir kokia psi liga tavo garbei pavadins  lotuliukas.gif
Sveiki  4u.gif
Kaip tu Night beje ?  ax.gif

Kokia garbė. unsure.gif Ačiū, šią valandą jaučiuos ramiai. Nors dieną ketinau pastipt darbe.
O kaip tu laikais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 18 rugpjūčio 2015 - 22:01
QUOTE(Night13 @ 2015 08 18, 22:56)
Persilakuoju pramerkus akis, o nenusiprausiu pirma. .

tai nesipirk tos lempos, prarasi rupesti ir uzsiemima unsure.gif tada net nagais rupintis nereikes klias savaites. smile.gif
nesu baisiai besidazanti ir besilakuojanti, bet pagal mano atrodyma galima spresti butu apie mano busena. nesinori nei dazytis nei lakuotis nei pasiryskinti. nu galva tai ir isplauta ir susukuota, bet neisfenuota - netobulai suglostyti plaukai buna. kai upas yra tai norisi ir spalvu ir nagu ir lupu.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 08 18, 23:03)
tai nesipirk tos lempos, prarasi rupesti ir uzsiemima  unsure.gif tada net nagais rupintis nereikes klias savaites.  smile.gif
nesu baisiai besidazanti ir besilakuojanti, bet pagal mano atrodyma galima spresti butu apie mano busena. nesinori nei dazytis nei lakuotis nei pasiryskinti. nu galva tai ir isplauta ir susukuota, bet neisfenuota - netobulai suglostyti plaukai buna. kai upas yra tai norisi ir spalvu ir nagu ir lupu.

Tai aš ir siekiu prarast... Tas ir šiokia tokia katorga, bet man to "reikia". Net pačiais blogiausiais laikais "reikėjo". Net nepamenu, kad būtų buvus išimtis. Nors namie kokią dieną būna, pavaikštau nusivalius, kad ala pailsėtų. Bet tai jaučiuos nuoga.
Su dažymusi man irgi ne kažką... Ryte kartais taip *ujova būna, kad ranką pakelt sunku. Nors aš nešioju ačkarus, dabar jie dar ir raudoni, tai, manau, vis tiek mažiau pastebima, ar aš ten pasidažius akis, ar ne. Nors va. Viena dama man padovanojo šešėlius iš Amerikės didelį rinkinį, tai stengiuos naudot. Nes iš Amerikės. Ir šiaip faina. Bet čia labiau tuo atveju, jei rytinė traleliuškė suveikia.
Atsakyti
nu tada man matyt amzina depresija, as issiplaunu galva ir einu . sukuojuos labai retai, o apie fena ir teisinga plauku paguldyma net kalbos ner.
Atsakyti