Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija, nerimo sutrikimai

QUOTE(Lining @ 2015 09 09, 15:31)
Mėja, kur tu tai įskaitei? Jei blogai, tai blogai, vaizduotis, kad gerai, niekas nesiūlo.

As aplamai kalbu.nesakiau kad tu siulei
Atsakyti
Daniella nereali. Ačiū.
Dievuli tu mano, kaip man negera....

Atsakyti
o as kursuose-astrologijos g.gif vapse nupusau lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2015 09 09, 20:11)
Sveikutes,na kaip vakaras? Aš cigaretę rūkau,skaitau jūsų žinutes,matau kad nebesu viena smile.gif šiandieną geresnė savijauta,tik šiek tiek vairuoti buvo sunkoka,lyg akyse pamirga.. matau didžioji dauguma vaistukus geriate..aš dar laikausi,man mano darbas neleidžia..Ech. na bet kaukę padeda biggrin.gif graži,pasitempusį,o ką,kad vidui sudas :DDD

Jei tikrai be vaistu gali,vadinas nera taip blogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reja22 @ 2015 09 09, 22:54)
o as kursuose-astrologijos g.gif vapse nupusau lotuliukas.gif

Papildyta:

Jei tikrai be vaistu gali,vadinas nera taip blogai 4u.gif

Kad blogai žinok,bet kaip jau ne vienerius metus sergu,moku kažkaip valdytis,aišku xanaxas visada kišenėje. Na bet o kokiu atveju turiu būti stipri ir kovoju kiekvieną dieną su mintimis,nerimu....o kur visi spaudimo sokinejimai,tirpimai,plakimai ir kitos gėrybės...bet tai tik mano galva. Tai tik minčių verzimasis simptomais. Siela verkia o širdis kalatojasi. Reikia tvarkyti vidų juodai....pergyvenu išgyvenu dėl visko.
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2015 09 09, 21:01)
Kad blogai žinok,bet kaip jau ne vienerius metus sergu,moku kažkaip valdytis,aišku xanaxas visada kišenėje. Na bet o kokiu atveju turiu būti stipri ir kovoju kiekvieną dieną su mintimis,nerimu....o kur visi spaudimo sokinejimai,tirpimai,plakimai ir kitos gėrybės...bet tai tik mano galva. Tai tik minčių verzimasis simptomais. Siela verkia o širdis kalatojasi. Reikia tvarkyti vidų juodai....pergyvenu išgyvenu dėl visko.

Bet nemanai,kad be vaistu gali tik blogeti...
Atsakyti
nu ot, kokios. as irgi uzsimaniau parukyt. ir gal net turiu kazkur uzkisus giliai. bet plaukai slapi, salta i balkona eit.po kaldra jau isitaisiau cool.gif
o dar svajojau siandien i miesta nulekt irnesakyk.gif
Atsakyti
Uf. Buvau pirma pricitavus, bet taip užėjo... Tai gal tiesiog, ačiū, kad esate ir nenusižudėte pirma manęs.
Su tais vaistais man darosi toks nežinau... Kažkiek apmarina, bet toks jausmas, kad remiu farmaciją ir tiek. Parsinešiau va ir paroxetino, ir lexo, ir xanaxo. Dar mirtazepino norėjo rašyt, sakiau, kad nerašytų.
Gavau patarimą lakt paroxetiną 2*40mg.
Ir psichei sakiau, - šitiek laiko va taip. Pas psichiatrus lankausi nuo 2009m. Juk logiška, kad nuo jau galėjau "išsigydyt", ar ne? Bet ji net nekomentavo. Turbūt, todėl, kad aš 1891m gimus, 124m nugyvenau, tai koks jau skirtumas. Ir taip per daug.

Nežaiskit, vaikai, su astrologijom.

Nežinau kas ir man daros. Pilnatis gi praėjo. Bet taaaaaip užeina. Nemoku paaiškint to jausmo net. Turbūt, nerimas, bet kažkokia iškrypus rūšis. Atsirado jausmas, lyg per rankų linkius kas peiliu pjautų (atseit, venas).

Ačiūdie darbe kol kas viskas gerai. AČIŪ DIEVUI, AČIŪ AČIŪ. Bet. Turiu įtarimą, kad dirikas šiandien suprato, kad žliumbiau. Tooooks draugiškas, kad net nežinau kuo čia baigsis, jau geriau negali būt. unsure.gif Aš nenoriu leistis į per artimas bičiulystes, nes žinau, kad darbdavys yra darbdavys. O jis ir kavos siūlo, juokauja, link namų pameta, klausia, ar apsipratau pas juos (ir vakar, ir šiandien klausė). blink.gif Gal sapnuoju, nežinau.

Atsakyti
Aš irgi šiandien turėjau į turgų nueiti, į paskaitą, vakare su draugu į barą krepšinio žiūrėti... unsure.gif Spėkit kiek iš tų punktų įvykdžiau? doh.gif Man vos pradėjus gerti AD labai sunkus tas adaptacinis periodas, būnu visa flegmatiška, apsnūdus, mane labai slopina.. Tai tik gulėjau ir žiūrėjau Mad Men. 4 serijas. Po to miegojau 4 val. Ryt į darbą doh.gif
Atsakyti
Nebloges,kažkaip susitvarkysiu.. turiu susitvarkyti. Joooo, parukyti man patinka,pasvarstau,pagalvoju,su savim pabunu žodžiu:) Ar jūsų draugai žino apie ligą? Mano nežino niekas,net neįtaria,tik šeima ir draugas.... Svetimi vistiek nesupras. Visi myli žmogų laiminga,savimi pasitikinti,pozityvu. Stengiuosi tokia buti,esu stipri asmenybe, BET gyvenu panikoje smile.gif slapcia. Siaip jau Metai esu svari, na negeriau nei tabletes apart zolines arbatas. Pries tai gydziausi citalopramu, xnanaxu,lexu. Pagerejo, bet taip uzkniso miziariavimas,negalejau i save ziureti. Isbalus,pikta,kazkokia pervargus depresine butybe. Taip dakniso,kad pasakiau stop. Kas ka valdom? Depresija,nerimas mane ar as ja? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 09, 21:30)
Uf. Buvau pirma pricitavus, bet taip užėjo... Tai gal tiesiog, ačiū, kad esate ir nenusižudėte pirma manęs.
Su tais vaistais man darosi toks nežinau... Kažkiek apmarina, bet toks jausmas, kad remiu farmaciją ir tiek. Parsinešiau va ir paroxetino, ir lexo, ir xanaxo. Dar mirtazepino norėjo rašyt, sakiau, kad nerašytų.
Gavau patarimą lakt paroxetiną 2*40mg.
Ir psichei sakiau, - šitiek laiko va taip. Pas psichiatrus lankausi nuo 2009m. Juk logiška, kad nuo jau galėjau "išsigydyt", ar ne? Bet ji net nekomentavo. Turbūt, todėl, kad aš 1891m gimus, 124m nugyvenau, tai koks jau skirtumas. Ir taip per daug.

Nežaiskit, vaikai, su astrologijom.

Nežinau kas ir man daros. Pilnatis gi praėjo. Bet taaaaaip užeina. Nemoku paaiškint to jausmo net. Turbūt, nerimas, bet kažkokia iškrypus rūšis. Atsirado jausmas, lyg per rankų linkius kas peiliu pjautų (atseit, venas).

Ačiūdie darbe kol kas viskas gerai. AČIŪ DIEVUI, AČIŪ AČIŪ. Bet. Turiu įtarimą, kad dirikas šiandien suprato, kad žliumbiau. Tooooks draugiškas, kad net nežinau kuo čia baigsis, jau geriau negali būt.  unsure.gif Aš nenoriu leistis į per artimas bičiulystes, nes žinau, kad darbdavys yra darbdavys. O jis ir kavos siūlo, juokauja, link namų pameta, klausia, ar apsipratau pas juos (ir vakar, ir šiandien klausė).  blink.gif Gal sapnuoju, nežinau. 

Tiesiog pleciu akirati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 09, 21:30)
Ačiūdie darbe kol kas viskas gerai. AČIŪ DIEVUI, AČIŪ AČIŪ. Bet. Turiu įtarimą, kad dirikas šiandien suprato, kad žliumbiau. Tooooks draugiškas, kad net nežinau kuo čia baigsis, jau geriau negali būt.  unsure.gif Aš nenoriu leistis į per artimas bičiulystes, nes žinau, kad darbdavys yra darbdavys. O jis ir kavos siūlo, juokauja, link namų pameta, klausia, ar apsipratau pas juos (ir vakar, ir šiandien klausė).  blink.gif Gal sapnuoju, nežinau. 

Džiaugiuosi už tave 4u.gif Mano matai, kai tokios vertybės.. Kad darbą pastatau į pirmą vietą doh.gif Bet tikiu, kad labai padeda tas žinojimas, kad nors šitoj vietoj daugmaž viskas gerai. Net ir klystant, bet toleruoja, priima tokią, kokia esi, vertina, nori, kad gerai jaustumeis. Man to taaaip trūksta. Palaikymo, padrąsinimo, paskatinimo, supratimo. Įvertinimo. Žinau, kad užknisu čia jus dėl to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2015 09 09, 21:11)
Sveikutes,na kaip vakaras? Aš cigaretę rūkau,skaitau jūsų žinutes,matau kad nebesu viena smile.gif šiandieną geresnė savijauta,tik šiek tiek vairuoti buvo sunkoka,lyg akyse pamirga.. matau didžioji dauguma vaistukus geriate..aš dar laikausi,man mano darbas neleidžia..Ech. na bet kaukę padeda biggrin.gif graži,pasitempusį,o ką,kad vidui sudas :DDD

O kas per darbas, kad neleidzia gerti aantidepresant? Mano darbe tai niekas nesuvokia, kad geriu AD.
Atsakyti