Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(enura @ 2015 10 01, 14:21)

Šitą turiu. Superinis jis. Lb smagus ant kūno. Turiu mėlyną. Laukiu rožinio. Prie kokių šviesių vasarinių džinsiukų - saldainis. Su 170 ūgiu Sd pats tas, ilgio netrūko.

O man irgi gražus bliuzonas, kurį Šviesi Lapė įkėlė. Su cinkeliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 01 spalio 2015 - 15:04
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 10 01, 12:22)

Kaip tik ziurejau ji. Bet lauksiu kol papigins. Is patirties sakau,kad visus tokius su cinkeliu nupigina iki kokiu 40$,nes kiek prisipirkus po 50-65$ po poros savaiciu labiau nupigindavo.

QUOTE(enura @ 2015 10 01, 13:21)

Pilka turiu. Baisiai myliu ji! wub.gif noreciau melyno dar bet nebematau ju sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 10 01, 16:49)
Kaip tik ziurejau ji. Bet lauksiu kol papigins. Is patirties sakau,kad visus tokius su cinkeliu nupigina iki kokiu 40$,nes kiek prisipirkus po 50-65$ po poros savaiciu labiau nupigindavo.
Pilka turiu. Baisiai myliu ji!  wub.gif  noreciau melyno dar bet nebematau ju sad.gif

Lb retai beįmeta juos. Nors ne kasdien papildymą matau. Prieš porą sawaičių buvo rožinis ir pilkas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 10 01, 15:49)
Pilka turiu. Baisiai myliu ji!  wub.gif  noreciau melyno dar bet nebematau ju sad.gif

geras, as is vis pilko nemaciau kazkaip g.gif as melyna kaip tik turiu. Is pradziu galvojau kam as ji pirkau, bet dabar labai prilipo man jis drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 10 01, 15:49)

Koki dydi turi su kiek per krutine? Labai didintas? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As ji ir pasipuosimuo deviu prie aukstakulniu ir prie kerzovu batu kaip cinkeli. Labai giriamas,tikrai smile.gif as rozinio niekada nemaciau tik siandien,o pirkau jau laaabai seniai,ziema berods. biggrin.gif

Mimsy su 90cm turiu xxs,laisvas tik nuo krutines. Ir po keliu skalbimu bei valyklos rankoves vos vos tempia. Tai dabar imciau tik xs smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 01 spalio 2015 - 19:54
Nauja J.Crew isparduotuves tema
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 10 01, 19:53)
As ji ir pasipuosimuo deviu prie aukstakulniu ir prie kerzovu batu kaip cinkeli. Labai giriamas,tikrai smile.gif as rozinio niekada nemaciau tik siandien,o pirkau jau laaabai seniai,ziema berods.  biggrin.gif

Mimsy su 90cm turiu xxs,laisvas tik nuo krutines. Ir po keliu skalbimu bei valyklos rankoves vos vos tempia. Tai dabar imciau tik xs smile.gif 4u.gif

Tai jauciu paskesiu su 89cm s dydyje? ax.gif Pasiemiau rozini ir jauciu skesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 10 01, 21:14)
Tai jauciu paskesiu su 89cm s dydyje? ax.gif Pasiemiau rozini ir jauciu skesiu doh.gif

nemanau, kad labai skesi, nebent nepatiks toks laisvas ax.gif pas mane S su ~ 85cm, atrodo panasiai kaip riuzavas ant manekenes

tik man atrodo, kad jis pecius platina... man tai gerai, nes peciai siauri, tai atsvara uzpakaliui gaunasi biggrin.gif o pas ka platesni tai gal nelabai tiktu g.gif
Atsakyti
Gal galite imesti to dzemperio su apacioje blizguciais nuoroda? Gaudziau gaudziau ji, bet nepagavau savo dydzio, dabar vel noriu pabandyti laime bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 10 02, 06:49)
Gal galite imesti to dzemperio su apacioje blizguciais nuoroda? Gaudziau gaudziau ji, bet nepagavau savo dydzio, dabar vel noriu pabandyti laime bigsmile.gif  4u.gif

Google iveskit JCrew sequin-trim sweatshirt ir ismes, nes ziuriu, kad mano nuoroda neveikia kazkodel g.gif

https://www.jcrew.co...B7027/B7027.jsp

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 10 01, 21:49)
nemanau, kad labai skesi, nebent nepatiks toks laisvas  ax.gif pas mane S su ~ 85cm, atrodo panasiai kaip riuzavas ant manekenes 

tik man atrodo, kad jis pecius platina... man tai gerai, nes peciai siauri, tai atsvara uzpakaliui gaunasi  biggrin.gif o pas ka platesni tai gal nelabai tiktu  g.gif

Siaip laisvo ir noriu, tai gal tiks bigsmile.gif

QUOTE(stuleju @ 2015 10 02, 06:49)
Gal galite imesti to dzemperio su apacioje blizguciais nuoroda? Gaudziau gaudziau ji, bet nepagavau savo dydzio, dabar vel noriu pabandyti laime bigsmile.gif  4u.gif

https://www.jcrew.co...B7027/B7027.jsp
Atsakyti