
Nusipirkau čiobrelį vazonėlyje,išaugo,išbujojo. O kur jį panaudot???
Susidžiovint visada spėsiu,geriau būtų šviežią vartot. Ir dar turiu prieskonių mišinį "curry"(angliškas stilius), o kur tą???????????

QUOTE(argutiene @ 2006 05 10, 09:30)
Nusipirkau čiobrelį vazonėlyje,išaugo,išbujojo. O kur jį panaudot???
Susidžiovint visada spėsiu,geriau būtų šviežią vartot. Ir dar turiu prieskonių mišinį "curry"(angliškas stilius), o kur tą???????????

ciobrelis=mairunas. gali barstyt ant picos picos, deti i mesos, zuvies patiekalus (labai skanu koki kumpio gabala istrinti pries kepant orkaitej). tinka i padazus (pvz tradicinis italiskas pomidoru padazas spageciams) ir pan. nu ir arbatele virti

na, o karis tinka i troskinius, plova, mesos, paukstienos patiekalams. sriuboms, ryziams,padazams, netgi blynu teslai padazyt, nes suteikia ryskiai geltona spalva. siaip patarciau labai nepiknaudziauti, nes karis turi toki specifini prieskoni (mano vyras jo pernest negali). tai dek po nedaug, na nebent patatum kario kario megeja

QUOTE(lanaa @ 2006 05 11, 17:15)
ciobrelis=mairunas. gali barstyt ant picos picos, deti i mesos, zuvies patiekalus (labai skanu koki kumpio gabala istrinti pries kepant orkaitej). tinka i padazus (pvz tradicinis italiskas pomidoru padazas spageciams) ir pan. nu ir arbatele virti
na, o karis tinka i troskinius, plova, mesos, paukstienos patiekalams. sriuboms, ryziams,padazams, netgi blynu teslai padazyt, nes suteikia ryskiai geltona spalva. siaip patarciau labai nepiknaudziauti, nes karis turi toki specifini prieskoni (mano vyras jo pernest negali). tai dek po nedaug, na nebent patatum kario kario megeja

na, o karis tinka i troskinius, plova, mesos, paukstienos patiekalams. sriuboms, ryziams,padazams, netgi blynu teslai padazyt, nes suteikia ryskiai geltona spalva. siaip patarciau labai nepiknaudziauti, nes karis turi toki specifini prieskoni (mano vyras jo pernest negali). tai dek po nedaug, na nebent patatum kario kario megeja

Labai ačiū


QUOTE(argutiene @ 2006 05 11, 20:51)
Galit pridėti dašio.Aplamai italų virtuvės šventoji trejybė

Man labai patiko SANTA MARIA "Barščių prieskoniai". Pagardinu visas sriubas

QUOTE(tavi @ 2006 05 17, 16:03)
Galit pridėti dašio.Aplamai italų virtuvės šventoji trejybė
dašis,raudonėlis, bazilikas.Tinka mėsos, makaronų patiekalams.

a kur rozmarinas

QUOTE(lanaa @ 2006 05 17, 17:31)
a kur rozmarinas
sita italai irgi intensyviai naudoja savo virtuvej. ypac prie mesos, keptos ant groteliu, orkaitej ar aliejuj keptu bulvyciu ir pan.

Sutinku rozmarinas ir česnakas

QUOTE(Pingvinukas @ 2006 05 17, 16:13)
Man visi Santa Maria priekoniai patys pačiausi


gal zinot kur naudojamas safranas
drauge atsiunte tris dezutes atidariau kvapelis nelabai lyg vaistais kazkokiais
kur ji panaudoti



QUOTE(london girl @ 2006 06 01, 15:20)
gal zinot kur naudojamas safranas
drauge atsiunte tris dezutes atidariau kvapelis nelabai lyg vaistais kazkokiais
kur ji panaudoti 



Šafranas vartojamas gaminant duonos, pyrago, miltinius konditerijos gaminius, taip pat kulinarijoje, gaminant mėsos, ryžių ir daržovių patiekalus.
Plačiau apie šafraną

QUOTE(Asta @ 2006 06 01, 17:27)
Šafranas vartojamas gaminant duonos, pyrago, miltinius konditerijos gaminius, taip pat kulinarijoje, gaminant mėsos, ryžių ir daržovių patiekalus.
Plačiau apie šafraną
Plačiau apie šafraną

aciu paskaiciau,bet kad nelabai nei man nei vyrui jisai


taigi gal kas nori pirkti viena dezute tikro ispanisko safrano(turiu dvi viena jau pradeta teks pasilikti)