Nusipirkau čiobrelį vazonėlyje,išaugo,išbujojo. O kur jį panaudot??? 
  Susidžiovint visada spėsiu,geriau būtų šviežią vartot.                                           Ir dar turiu prieskonių mišinį "curry"(angliškas stilius), o kur tą???????????
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            QUOTE(argutiene @ 2006 05 10, 09:30)
Nusipirkau čiobrelį vazonėlyje,išaugo,išbujojo. O kur jį panaudot??? 
  Susidžiovint visada spėsiu,geriau būtų šviežią vartot.                                           Ir dar turiu prieskonių mišinį "curry"(angliškas stilius), o kur tą???????????
ciobrelis=mairunas. gali barstyt ant picos picos, deti i mesos, zuvies patiekalus (labai skanu koki kumpio gabala istrinti pries kepant orkaitej). tinka i padazus (pvz tradicinis italiskas pomidoru padazas spageciams) ir pan. nu ir arbatele virti
na, o karis tinka i troskinius, plova, mesos, paukstienos patiekalams. sriuboms, ryziams,padazams, netgi blynu teslai padazyt, nes suteikia ryskiai geltona spalva. siaip patarciau labai nepiknaudziauti, nes karis turi toki specifini prieskoni (mano vyras jo pernest negali). tai dek po nedaug, na nebent patatum kario kario megeja
QUOTE(lanaa @ 2006 05 11, 17:15)
ciobrelis=mairunas. gali barstyt ant picos picos, deti i mesos, zuvies patiekalus (labai skanu koki kumpio gabala istrinti pries kepant orkaitej). tinka i padazus (pvz tradicinis italiskas pomidoru padazas spageciams) ir pan. nu ir arbatele  virti  
 
na, o karis tinka i troskinius, plova, mesos, paukstienos patiekalams. sriuboms, ryziams,padazams, netgi blynu teslai padazyt, nes suteikia ryskiai geltona spalva. siaip patarciau labai nepiknaudziauti, nes karis turi toki specifini prieskoni (mano vyras jo pernest negali). tai dek po nedaug, na nebent patatum kario kario megeja
na, o karis tinka i troskinius, plova, mesos, paukstienos patiekalams. sriuboms, ryziams,padazams, netgi blynu teslai padazyt, nes suteikia ryskiai geltona spalva. siaip patarciau labai nepiknaudziauti, nes karis turi toki specifini prieskoni (mano vyras jo pernest negali). tai dek po nedaug, na nebent patatum kario kario megeja
Labai ačiū
QUOTE(argutiene @ 2006 05 11, 20:51)
Galit pridėti dašio.Aplamai italų virtuvės šventoji trejybė
                Man labai patiko SANTA MARIA "Barščių prieskoniai". Pagardinu visas sriubas  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            QUOTE(tavi @ 2006 05 17, 16:03)
Galit pridėti dašio.Aplamai italų virtuvės šventoji trejybė 
 dašis,raudonėlis, bazilikas.Tinka mėsos, makaronų patiekalams.
a kur rozmarinas
QUOTE(lanaa @ 2006 05 17, 17:31)
a kur rozmarinas  
 sita italai irgi intensyviai naudoja savo virtuvej. ypac  prie mesos, keptos ant groteliu, orkaitej ar aliejuj keptu bulvyciu ir pan.
Sutinku rozmarinas ir česnakas
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 05 17, 16:13)
Man visi Santa Maria priekoniai patys pačiausi
                gal zinot kur naudojamas safranas  
  drauge atsiunte tris dezutes atidariau kvapelis nelabai lyg vaistais kazkokiais  
  kur ji panaudoti  
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(london girl @ 2006 06 01, 15:20)
gal zinot kur naudojamas safranas  
  drauge atsiunte tris dezutes atidariau kvapelis nelabai lyg vaistais kazkokiais  
  kur ji panaudoti  
Šafranas vartojamas gaminant duonos, pyrago, miltinius konditerijos gaminius, taip pat kulinarijoje, gaminant mėsos, ryžių ir daržovių patiekalus.
Plačiau apie šafraną
QUOTE(Asta @ 2006 06 01, 17:27)
Šafranas vartojamas gaminant duonos, pyrago, miltinius konditerijos gaminius, taip pat kulinarijoje, gaminant mėsos, ryžių ir daržovių patiekalus.
Plačiau apie šafraną
Plačiau apie šafraną
aciu paskaiciau,bet kad nelabai nei man nei vyrui jisai
taigi gal kas nori pirkti viena dezute tikro ispanisko safrano(turiu dvi viena jau pradeta teks pasilikti)
    








