[quote=Kutveliukas,2009 09 05, 13:57]
Laba diena visoms,
prisipazinsiu, patingejau viska skaityti, tai jei pasikartosiu su klausimu labai nepykti
parveze man is tuniso visokiu prieskoniu, ir nelabai suprantu kur kai kuriuos panaudoti, kaip juos panaudoti ir pan.. gal galetumete man padeti?
coriendre
4 epices
harissa
Coriendre- kalendra.,jeigu žalia naudoju salotoms,įvairiems troškiniams,naudoju tokios duonos kepimui{nelietuviškos}
4epices- tai prieskonių mišinys naudojamas prancūzijos vrtuvėje,bet naudoja ir Artimųjų Rytų virtuvėje{įeina pipirai baltas arba juodas+gvaizdikėliai+muskatas+imbieras}
Naudoju žuvies troškiniams,jeigu paėmus kitokią virtuvę kepama sausainiai{panašūs į sausainius.
Harissa-Aitriųjų paprikų pasta.
Naudoju padažams.
Gal dar kas ką papildys.