atvykau passi gydytoja del kiraujavimo tai aisku sokas ir isterija, asaros, bet jis labai greitai nuramino ir echoskopiotis eisiu dabar pas ji ir gimdyti tarsiuosi irgi manau pas ji, nes paliko labai gera ispudi, odar prisiskaiciau apie ji tokiu geru komentaru

as pries 1,5men jau antra pas si gydytoja gimdziau ir vel likau laaaabai patenkinta
nuleidus vandenys mano mergyte eme rankyte lauk kisti, tai buvau staigiai islankstyta ant sono paguldyta spec poza ir atitrauke rankute atgal, tai isvengem cezario
viskas buvo daroma zaibiskai ir profesionaliai
po gimdymo paaiskejo, kad dukriukui sirdies yda, visa jos gydymo ir pooperaciniu laikotarpiu sis gyd, domejosi kaip mes laikomes ir.tt, tik gerai galiu apie si zmogu atsiliepti

Vaziavau nesitarus, pataikiau pas si gydytoja - esu labai patenkinta
Pas vyra geriau gimdyt

sis daktaras tirkai geras profesionalus ir draugiskas as pas ji gimdziau pries 9 men, dabar laukiames antro leliuko jau 2 men. ir vel tikrai pas ji gimdysiu , manau jei ne tos nuostabus gimdymas tikrai nebuciau dar ilgai isdrysus pagalvoti apie gimdyma antra karta

As dabar irgi pradejau lankytis pas Sutku...man jis irgi pasirode gerai atliekantis savo darba.
tik man idomu kaip su juo atsiskaitinet? ir tarkim uz vizita kiek? ar uz kiekviena vizita? ar tarkim kokiu brendziu kartais? Siaip nesu as linkus dalinti..... bet atsidekoti tai manau galima...

QUOTE(Lauxyte @ 2009 05 11, 18:30)
As dabar irgi pradejau lankytis pas Sutku...man jis irgi pasirode gerai atliekantis savo darba.
tik man idomu kaip su juo atsiskaitinet? ir tarkim uz vizita kiek? ar uz kiekviena vizita? ar tarkim kokiu brendziu kartais? Siaip nesu as linkus dalinti..... bet atsidekoti tai manau galima...

nenešk to brendžio, geriau pinigais. Už 50- šimtinę ar šimtinę pats to brendžio nusipirks

QUOTE(amelija28 @ 2009 03 06, 13:38)
Ir ko cia taip niekas neparaso, apleistas daktarelis pasidare, nevyksta joks
. Kurios gimdet paskutiniu metu , kokios nuotaikos, atsiliepimai? O kaip pas ji su neplaniniu cezariu, t.y. ar greit apsisprendzia, ar tempia iki paskutines minutes, kad tik pati mama pagimdytu?
Kai pirma gimdziau, tai daktare buvo tiek uzsispyrus, kad pagimdyciau pati, nors pas mane siauras dubuo, o vaiko galvute labai ilgai neisistate ir gimdymo veikla stojo, tai skatino lasalinem, plete gimdos kakleli, na ir pats gimdymas prasidejo nenaturaliai, o po kaklelio pamasazavimo( buvo dar like kelios dienos iki gimdymo termino). Pagimdziau pati...kazkaip, o vaikas apturejo gimdymo trauma... Tai viliuosi, kad sis gimdymas bus sekmingesnis pas si daktareli...

Kai pirma gimdziau, tai daktare buvo tiek uzsispyrus, kad pagimdyciau pati, nors pas mane siauras dubuo, o vaiko galvute labai ilgai neisistate ir gimdymo veikla stojo, tai skatino lasalinem, plete gimdos kakleli, na ir pats gimdymas prasidejo nenaturaliai, o po kaklelio pamasazavimo( buvo dar like kelios dienos iki gimdymo termino). Pagimdziau pati...kazkaip, o vaikas apturejo gimdymo trauma... Tai viliuosi, kad sis gimdymas bus sekmingesnis pas si daktareli...
As gimdziau pas si gydytoja pries savaite, gimdymas praejo sklandziai, gydytojas visa laika prabuvo salia gimdykloj. Galiu pasakyti, kad sis gydytojas yra tikras profesionalas, as buvau labai patenkinta jo prieziura nestumo, gimdymo ir pogimdyviniu laikotarpiu. Kita vaika tikrai gimdysiu pas ji!!!
Kas liecia neplanini cezari - tai nezinau, bet manau, kad greitai priimtu profesionalu sprendima.
gimdziau pries 9 men pas ji. geresnio daktaro net isivaizduot negalejau. buvau nesitarus

Prieš 6 dienas grįžome iš GN, gimdžiau pas E.Sutkų
Superinis gydytojas
(aišku aš su juo tariausi dėl gimdymo), nei minutės neatsitraukė nuo manęs.....LABAI PADĖJO IR MORALIŠKAI IR FIZIŠKAI 
P.S.Jai dar tektų gimdyti ...RINKČIAUSI TIK JĮ

Superinis gydytojas

P.S.Jai dar tektų gimdyti ...RINKČIAUSI TIK JĮ

Superinis daktaras, ji pasirinkusios nei minute nesigailesit
tik pas ji ateityje gimdysiu, del gimdymo tariausi

Sveikutes
Siam gydytojui esu dekinga is visos sirdies
, geresnio nei su ziburiu nerasciau, gimdziau balandzio men, viskas praejo superiskai, gimdymas sukelia tik gerus, malonius prisiminimus
, kita karta, o tikrai tai bus lankysiuos pas si gydytoja
Dar karteli aciu Jam
Visoms sekmes
Siam gydytojui esu dekinga is visos sirdies

Dar karteli aciu Jam

Visoms sekmes

Sveikos mergaites, as gimdziau pas gyd. Sutku 17d. del gimdymo tariausi su gydytoju teko net per atostogas issikviesti..
Sis gydytojas mane priziurejo nuo tada kai suzinojau, kad laukiuosi..Pirma karta atejus daviau 50lt, o pasigimdzius daviau 1400lt, besalygiskai pasitikiu siuo gydytoju
super jis,tik patys geriausi atsiliepimai..Man buvo atliktas cezaris, mazute buvo sedimoj padeti
Sis gydytojas is kart pasake, kad bus cezaris, nors esu girdejus, kad kartais kiti leidzia gimdyti..Tiesiog nenorejo mano dukriuku sveikata rizikuoti
Linkejimai Evaldui nuo musu, jei kartais pasiskaito