O tai kiek dabar VK kainuoja?
Kai pirma karta ejau, sumokejau...90 lt konsultacija+60 echo viso 150 Lt, tai buvo 2000 metais; kiekvienas paskesnis kartas - 120 lt...Net atejusi biuletenio uzdaryti sumokejau tada 120 Lt.
Paskutini karta pries metus mokejau 90 lt uz konsultacija su echo pas U, o vat pries puseantro menesio V paeme tik 60 Lt. Pamaniau kad tiesiog turbut U paslaugos brangesnes negu V ir dar pagalvojau, kad gal atpigo Vk..O dabar matau kad rasote kad pabrango. Tai kokios is tikruju dabar kainos?
Kai pirma karta ejau, sumokejau...90 lt konsultacija+60 echo viso 150 Lt, tai buvo 2000 metais; kiekvienas paskesnis kartas - 120 lt...Net atejusi biuletenio uzdaryti sumokejau tada 120 Lt.
Paskutini karta pries metus mokejau 90 lt uz konsultacija su echo pas U, o vat pries puseantro menesio V paeme tik 60 Lt. Pamaniau kad tiesiog turbut U paslaugos brangesnes negu V ir dar pagalvojau, kad gal atpigo Vk..O dabar matau kad rasote kad pabrango. Tai kokios is tikruju dabar kainos?
QUOTE(Daiva @ 2006 02 10, 13:06)
...labai retai gydytojai sukalkuliuoja tiksliai visą sumą pagal kainoraštį, dažniausiai arba už kažką nepaima arba padaro nuolaidą. Na bent jau mano tokia patirtis.
oj kokia faina tavo patirtis

kai lankiausi pas endokrinologą Kazanavičių jo privačioj klinikoj kažkelintą kartą tai jis man paskyrė krūvą tyrimų tai aš persigandus sakau, kad ko gero šiandien tiek pinigėlių neturėsiu gal kaip nors vėliau susimokėsiu, tai jis paklausė kiek turių ir parašė tokiai sumai kurią aš turėjau ir dar paskui pagalvojęs pamažino sakydamas kad dar ,,ant takso'' reikia palikti. Manau čia priklauso tik nuo gydytojo geranoriškumo. jeigu mato kad tave spaudžia nepriteklius tai ir padaro nuolaidą.
Veronika, tai gal tavo kortelę sesutė turėjo, užtat nepaklausė
Aš vietoj tavęs tikriausiai paskambinčiau pasiteirauti, ar tikrai viskas gerai.

Aš vietoj tavęs tikriausiai paskambinčiau pasiteirauti, ar tikrai viskas gerai.
QUOTE(Veronika @ 2006 02 10, 19:42)
Na, man truputį pasidarė keista, kad sesutė iš VK prieš imadama kraują, nepaklausė mano pavardės...
Dabar kažkaip svarstau, kokią pavardę užrašė ant tų kraujo vakutainerių... 

Jei ėjai iš gydytojos, tai žinojo tikrai, o gal buvai užsiregistravus?
Mano tai niekad nebeklausia, prisimena pati

Sveikos visos, nusprendžiau ir aš pasidalinti savo kuklia patirtimi apie VK Kaune. užsiregistravau ten ne dėl vaisingumo problemų o dėl beprotiško skausmo pilvo apačioje, dešinėje pusėje. Taigi ponas gydytojas (pavardės nepasiteiravau) apžiūrėjo mane ultragarsu, bet aišku skausmo priežasties nerado, bet užtat rado policistines kiaušides. Dar prieš tai jam pasipasakojau, kad jau nutraukiau gerti KT ir planuoju pastoti, todėl šiuo metu matuoju BT, tai jis pasakė kad nevargčiau su tuo matavimu, nes policistinės kiaušidės rodo kad pas mane ovuliacija nevyksta, ir kad be jų pagalbos tikrai nepastosiu
Dar įkalbėjo gimdos kaklelio žaizdelės onkocitologinį tyrimą pasidaryt. Tai sumokėjau apvalią sumelę (apie 200lt) ir žliumbdama išėjau.
Po dviejų savaičių pastojau, tai vos susitramdžiau pas jį nenuėjusi ir neišrėžusi jam į akis apie negalėjimą pastoti.
Visėlto nėštumas baigėsi nesekmingai (buvo nesivystantis), bet užtai dabar žinau kad O pas mane vyksta, ir kad kitą kartą vėl galėsiu pastoti be jo pagalbos (kad tik neprisikarksėčiau)

Po dviejų savaičių pastojau, tai vos susitramdžiau pas jį nenuėjusi ir neišrėžusi jam į akis apie negalėjimą pastoti.
Visėlto nėštumas baigėsi nesekmingai (buvo nesivystantis), bet užtai dabar žinau kad O pas mane vyksta, ir kad kitą kartą vėl galėsiu pastoti be jo pagalbos (kad tik neprisikarksėčiau)

QUOTE(Diija @ 2006 02 11, 13:36)

Linkiu kad viskas tau būtų gerai

tik negalima taip jau užtikrintai teigti, kad gydytojas suklydo, nes ovuliacijos sutrikimai būna nevienodi - nėra taip, kad ovuliacija vyksta visada arba nevyksta niekada.. Būna ir atsitiktinės ovuliacijos, net kai policistinių kaiušidžių sindromas yra labai ryškus