Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo klinika

Diija, as jau 5 metukus susilaikau nuo visu situ proceduru, nei laporoskopija daryta, isskyrus to nestumo operacija kitu neturejau, net praeinamumo netikrinau, Gonalio t.p. nevartojau, mikoplazmu ir ureaplazmu tyrimu t.p. nedariau. Bandau tiketi stebuklais. Bet ir rimtesne gamyba negalejom uzsiimti del tam tikru, ne su sveikata susijusiu, priezasciu:)
Turiu tikrai ne viena gydytoja, ir zinai, visu diagnozes skirtingos...Todel ir nepuolu aklai vykdyti tai, ka rekomenduoja. Forume l. daug naudingos info randu smile.gif Ir dar karta pasikartosiu,. kol kas dar labai labai tikiu stebuklais. To ir tau linkiu, kad ivyktu stebuklas smile.gif
Atsakyti
Įdomu paskaitinėti jūsų atsiliepimus apie VK. Aš ten gydžiausi prieš kelis metus. Klaipėdoje. Mane ginekologas iškart pasiuntė į VK, kai į jį kreipiausi dėl nevaisingumo. Apie kliniką negaliu pasakyti nė vieno blogo žodžio. Labai patiko gydytoja, aptarnaujantis personalas. Aš ten pasijausdavau kaip karalienė. Žinoma visada maniau, kad tai dėl didelių pinigų, kuriuos palieku VK.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 02 11, 15:40)
Būtent, aš norėjau parašyti apie aptarnaujantį personalą, o ne apie gydytojus.Mano gydytoja tai- thumbup.gif  thumbup.gif .Bet sesutėms tai pastebėjau, kad trūksta atidumo, reikalaukite, kad ant tyrimų tiksliai užrašytų jūsų ir jūsu vyrų vardus ir pavardes, kitus duomenis. cool.gif

Aš apie VK gydytojas negaliu pasakyti nieko blogo (nors pirma lankiaus pas vieną, bet nusprendžiau ir pasirinkau kitą). Bet ant aptarnaujančio personalo esu labai pikta. Prieš porą mėnesių skambinau dėl tepinelio rezultatų 5 kartus blink.gif (sesutė sakė, tai kad dar nerado, vėliau kad gydytoja užsiėmus ...) doh.gif Paskutinį kartą pasitikslino pavardę ir pasakė VISKAS GERAI (tik negaliu tiksliai pasakyti kas tai pasakė ar seselė ar administratorė, nes tai viena atsiliepdavo, tai kita.) Manau, kad kai pakeičiau daktarę, tai jos nerado kur tą lapelį nukišo, bet galėjo taip ir pasakyt, kad neranda doh.gif Taigi nepatikėjau, norėjau užsirašyt pas daktarę, bet vieta buvo tik po savaitės, kadangi turėjau išvykti, negalėjau laukti, tai išsirinkau Klaipėdoje kitą kliniką, kurios labaratorija tikrai pasitikiu. Ir buvau nuliudinta uždegimas + bacila verysad.gif
Laukiu, kada grįšiu ir galėsiu viską išsiaiškint, VK labai patinka, bet nenoriu kad tai pasikartotu man ar bet kuriai iš mūsų.
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2006 02 11, 16:11)
O pas kokią gydytoją tu lankasi? Kauno ar Vilniaus VK?

Aš lankausi Kauno VK. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(asstis @ 2006 02 12, 11:06)
Aš apie VK gydytojas negaliu pasakyti nieko blogo (nors pirma lankiaus pas vieną, bet nusprendžiau ir pasirinkau kitą). Bet ant aptarnaujančio personalo esu labai pikta. Prieš porą mėnesių skambinau dėl tepinelio rezultatų 5 kartus  blink.gif (sesutė sakė, tai kad dar nerado, vėliau kad gydytoja užsiėmus ...) doh.gif  Paskutinį kartą pasitikslino pavardę ir pasakė VISKAS GERAI (tik negaliu tiksliai pasakyti kas tai pasakė ar seselė ar administratorė, nes tai viena atsiliepdavo, tai kita.) Manau, kad kai pakeičiau daktarę, tai jos nerado kur tą lapelį nukišo, bet galėjo taip ir pasakyt, kad neranda  doh.gif Taigi nepatikėjau, norėjau užsirašyt pas daktarę, bet vieta buvo tik po savaitės, kadangi turėjau išvykti, negalėjau laukti, tai išsirinkau Klaipėdoje kitą kliniką, kurios labaratorija tikrai pasitikiu. Ir buvau nuliudinta uždegimas + bacila  verysad.gif
Laukiu, kada grįšiu ir galėsiu viską išsiaiškint, VK labai patinka, bet nenoriu kad tai pasikartotu man ar bet kuriai iš mūsų.

Manau, kad taip ir buvo-nukišo tavo tyrimus, bet negalėjo pasakyti, kad neranda.Aš irgi dėl tų neatsakingai imamų tyrimų pasakysiu savo gydytojai, taip nepaliksiu.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 02 11, 19:44)
Įdomu paskaitinėti jūsų atsiliepimus apie VK. Aš ten gydžiausi prieš kelis metus. Klaipėdoje. Mane ginekologas iškart pasiuntė į VK, kai į jį kreipiausi dėl nevaisingumo. Apie kliniką negaliu pasakyti nė vieno blogo žodžio. Labai patiko gydytoja, aptarnaujantis personalas. Aš ten pasijausdavau kaip karalienė. Žinoma visada maniau, kad tai dėl didelių pinigų, kuriuos palieku VK.

LABAS VAKARAS

O GAL JŪS GALTE KĄ NORS PAPASAKOTI APIE MOTINA R VAIKAS KLINIKA? NES MAN VK NEPATIKO BŪTENT GYD. TVARIJONAVIČIENĖ. NUSPRENDŽIAU PAKEISTI, BET GAL DAR BLOGIAU TENAI?? g.gif
Atsakyti
O man VK sesutė thumbup.gif sakiau kaip eisiu dabar kraują priduoti, nešiu šokoladą smile.gif Paskutinį kartą eidama nešiau, bet buvo kita sad.gif O ir pavardę mano pamena, visad taisyklingai užrašo, net neklausia, ir išvis labai labai miela ir man patinka smile.gif ir tikiuos, dabar ji laukias, kaip kažkas minėjo thumbup.gif Tikra fainuolė smile.gif Nėra nė karto nepataikius į veną, nors nei vienas kitas medikas, išskyrus mamą, nėra pataikęs man dar išvis doh.gif
Atsakyti
Ta sesutė, kur laukiasi, tai man padarė gera įspūdį, bet ta kita, nors ir mandagi, man jau labai daug nerimo sukėlė dėl imamų tyrimų, be to ne iškart pataiko į veną. schmoll.gif
Saulepu, o kodėl tau nepatiko gyd. Tv.? g.gif Merginos tai ją labai giria.
Atsakyti
QUOTE(sim-a @ 2006 02 11, 16:35)
As t.p. kazkada pastojau naturaliai, butent po KT nutraukimo, konkreciai, tai Logest o nustraukimo, kadangi tepliojimas apie 2 men tesesi, man atsibodo, as spjoviau i ta logesta ir pastojau, deja, nesekmingai baigesi, kaip ir tau. Gavau paaskinima, kad kartais buna taip, kad ir ivyksta ovuliacija, bet kadangi kiausinelis buna nepilnavertis, matyt tame hormoniniame fone, ir nestumas zusta, del to kad embrionas buna nekokybiskas, o butent vaistukai padeda issaukti ta pilnaverte ovuliacija. tai vienas is paaskinimu...
O as tuo metu buvau labai dekinga gyd. ir zinai, ne tai, kuri ilga laika gyde, o tam, kuris rado ta nestuma - gyd. K tiesiog su juo pacios geriausios asociacijos, o pas gyd. U pirma karta isgirdau kaip sirdute plaka, tai ji man t,p, pati geriausia smile.gif O vat kas sake kad mano nestumas nesivystantis, kad cia nieko gero nebus, tie tapo priesais. Todel tikrai suprantu kodel mes kartais taip ar ne kitaip reaguojam.

Esant policistinėms kiaušidėms gan dažnai pasitaiko nesivystantys nėštumai ir persileidimai.Aš tai galvoju, kad man labai pasisekė (lankiausi pas gydytoją, kuri VK jau nebedirba siuo metu), pačioje nėštumo pradžioje patarė atlikti progesterono ir choriongonadotropino tyrimus ir pasirodė, kad progesterono apatinė normos riba, o kaip žinia progesteronas atsakingas už sėkmingą nėštumo vystymąsi, tai iki 12-13 savaitės gėriau progesterono tabletes ir šiuo metu auginu nuostabų sūnelį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ereda @ 2006 02 13, 13:02)
Esant policistinėms kiaušidėms gan dažnai pasitaiko nesivystantys nėštumai ir persileidimai.Aš tai galvoju, kad man labai pasisekė (lankiausi pas gydytoją, kuri VK jau nebedirba siuo metu), pačioje nėštumo pradžioje patarė atlikti progesterono ir choriongonadotropino tyrimus ir pasirodė, kad progesterono apatinė normos riba, o kaip žinia progesteronas atsakingas už sėkmingą nėštumo vystymąsi, tai iki 12-13 savaitės gėriau progesterono tabletes ir šiuo metu auginu nuostabų sūnelį thumbup.gif

O tu irgi turi policistines kiaušides? Ir jei ne paslaptis pas kokią gydytoją lankeisi, ir kur jinai dabar dirba?
Ir dar klausimėlis: ar pastojai pati natūraliai, ar teko vaistukų pagalba ovuliaciją "prišaukt"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 02 13, 10:30)
Ta sesutė, kur laukiasi, tai man padarė gera įspūdį, bet ta kita, nors ir mandagi, man jau labai daug nerimo sukėlė dėl imamų tyrimų, be to ne iškart pataiko į veną. schmoll.gif
Saulepu, o kodėl tau nepatiko gyd. Tv.? g.gif Merginos tai ją labai giria.

Na man Jinai man pirmiausia labai nepatiko kaip žmogus, labai pilna arogancijos, matai aš pas ją lankiausi klinikose, gal del to, visada pavargus, blogai nusiteikus... ir labai žlugdė morališkai. Kol nedaviau pinigų tai iš viso nieko nepasakojo ir neaiškino... bet kai įkišau į kišenę tai truputį pasikeitė... Ir šiaip sakė kad viskas labai blogai, kad IUI net neverta daryti, pas mane irgi policistines kiaušidės.. o pas vyrą bloga sperma, bet nuo 3 mln pasikėlėm iki 14 mln., bet ji buvo labai pesimistiškai nusiteikus, ne taip kaip Žilaitienė. Kai darėm IUI tą pačią dieną ji aiškino, kad vistiek nieko nepavyks, kad reikia iš karto daryti IVF. na aš ja labai nusivylus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulepu @ 2006 02 13, 20:28)
Na man Jinai man pirmiausia labai nepatiko kaip žmogus, labai pilna arogancijos, matai aš pas ją lankiausi klinikose, gal del to, visada pavargus, blogai nusiteikus... ir labai žlugdė morališkai. Kol nedaviau pinigų tai iš viso nieko nepasakojo ir neaiškino... bet kai įkišau į kišenę tai truputį pasikeitė... Ir šiaip sakė kad viskas labai blogai, kad IUI net neverta daryti, pas mane irgi policistines kiaušidės.. o pas vyrą bloga sperma, bet nuo 3 mln pasikėlėm iki 14 mln., bet ji buvo labai pesimistiškai nusiteikus, ne taip kaip Žilaitienė. Kai darėm IUI tą pačią dieną ji aiškino, kad vistiek nieko nepavyks, kad reikia iš karto daryti IVF.  na aš ja labai nusivylus. verysad.gif

O jums kartais neatrodo, kad egzistuoja toks dalykas kaip "chemija" tarp zmoniu? Nu, nedera jusu temperamentas, charakteriai ir t.t. Galu gale, ir nuo jusu nusiteikimo, nuotaikos, intonacijos, sypsenos daug kas priklauso. Pabandykite, nekreipdami demesio i personalo, kaip jus sakote, "bloga nuotaika", sypsotis, juokauti, dekoti. Nu, tikrai pades.
Ir niekaip nesuprantu - jus tikrai duodate papildomus "davinius" klinikose???? Gal as ir durna, bet atleiskit... Tai zemintu ir mane, ir ta persona. Geriau jau tegul klinika pakelia kainas ir ismoka didesnius atlyginimus darbuotojams. Ir dar as vadinuosi viena is vyriausiuju VA nariu lotuliukas.gif Jus pacios sugede ir gadinate kitus. Nepykit.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 02 13, 20:33)
Ir niekaip nesuprantu - jus tikrai duodate papildomus "davinius" klinikose????

jinai gi ne v.k. davė. o valdiškose klinikose lotuliukas.gif
Atsakyti