QUOTE(Veronika @ 2006 02 11, 15:40)
Būtent, aš norėjau parašyti apie aptarnaujantį personalą, o ne apie gydytojus.Mano gydytoja tai-

.Bet sesutėms tai pastebėjau, kad trūksta atidumo, reikalaukite, kad ant tyrimų tiksliai užrašytų jūsų ir jūsu vyrų vardus ir pavardes, kitus duomenis.
Aš apie VK gydytojas negaliu pasakyti nieko blogo (nors pirma lankiaus pas vieną, bet nusprendžiau ir pasirinkau kitą). Bet ant aptarnaujančio personalo esu labai pikta. Prieš porą mėnesių skambinau dėl tepinelio rezultatų 5 kartus

(sesutė sakė, tai kad dar nerado, vėliau kad gydytoja užsiėmus ...)

Paskutinį kartą pasitikslino pavardę ir pasakė VISKAS GERAI (tik negaliu tiksliai pasakyti kas tai pasakė ar seselė ar administratorė, nes tai viena atsiliepdavo, tai kita.) Manau, kad kai pakeičiau daktarę, tai jos nerado kur tą lapelį nukišo, bet galėjo taip ir pasakyt, kad neranda

Taigi nepatikėjau, norėjau užsirašyt pas daktarę, bet vieta buvo tik po savaitės, kadangi turėjau išvykti, negalėjau laukti, tai išsirinkau Klaipėdoje kitą kliniką, kurios labaratorija tikrai pasitikiu. Ir buvau nuliudinta uždegimas + bacila

Laukiu, kada grįšiu ir galėsiu viską išsiaiškint, VK labai patinka, bet nenoriu kad tai pasikartotu man ar bet kuriai iš mūsų.