QUOTE(Armante @ 2015 09 16, 10:58)
Labas rytas
Merginos, jus kalbat apie normas, as isvis zalia, maitinu tik MP, valgo kas tris valandas, nakti istempia netgi ilgiau, pavalgo labai labai greitai, nesicackina, pabudraut salia (.) megsta nebent nakti, bet ir tai nelabai. Jie bunu prie zmoniu laba nustemba,kad taip greitai pamaitinau

isvis neisivaizduoju kiek ji tu ml pritraukia, ir krutine neatrodo didele, bet man pussesere sako jei isbuna vaikas 3val jis tikrai nera alkanas. Svoris auga , ryt TA tai ziuresim kiek per treciaji men priaugo.
Atisiuk man vien paskaicius kiek vargo idejai del pienuko atrodo tikrai nebuciau iskentus, skusciaus ir skusciaus

saunuole tikrai
Aš irgi kaip Armantė žalia ant normų. Valgo mano pieneli tik dažniau nei tavo mažylė, nes mano ir mažesnė. Irgi trumpai. Per pirmą mėn 1 kg priaugo, gal ir per antrą būsim paaugę. Labai tikiuosi, nes namie nesveriu. Kitą savaitę eisim pas gyd., tai matysim.
Jo... tokie naktiniai stresiukai ne kas. Linkiu visiems mažyliams greičiau pasveikti! Man ir kažkokia sloga norėtų kabintis, reikia užkirst jai kelią