Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

armante, maziukams temperatura 37.5 gali buti norma wink.gif
maniskis irgi uzluzo vezime. siandien linksmesnis. tikiuos, si sloga greit praeis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 09 16, 13:19)
armante, maziukams temperatura 37.5 gali buti norma wink.gif
maniskis irgi uzluzo vezime. siandien linksmesnis. tikiuos, si sloga greit praeis unsure.gif

4u.gif aciu.

OI,kad nesirgtu musu mazyliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 09 16, 10:58)
Labas rytas  4u.gif

Merginos, jus kalbat apie normas, as isvis zalia, maitinu tik MP, valgo kas tris valandas, nakti istempia netgi ilgiau, pavalgo labai labai greitai, nesicackina, pabudraut salia (.) megsta nebent nakti, bet ir tai nelabai. Jie bunu prie zmoniu laba nustemba,kad taip greitai pamaitinau  unsure.gif isvis neisivaizduoju kiek ji tu ml pritraukia, ir krutine neatrodo didele, bet man pussesere sako jei isbuna vaikas 3val jis tikrai nera alkanas. Svoris auga , ryt TA tai ziuresim kiek per treciaji men priaugo.

Atisiuk man vien paskaicius kiek vargo idejai del pienuko atrodo tikrai nebuciau iskentus, skusciaus ir skusciaus  unsure.gif saunuole tikrai 

Aš irgi kaip Armantė žalia ant normų. Valgo mano pieneli tik dažniau nei tavo mažylė, nes mano ir mažesnė. Irgi trumpai. Per pirmą mėn 1 kg priaugo, gal ir per antrą būsim paaugę. Labai tikiuosi, nes namie nesveriu. Kitą savaitę eisim pas gyd., tai matysim.

Jo... tokie naktiniai stresiukai ne kas. Linkiu visiems mažyliams greičiau pasveikti! Man ir kažkokia sloga norėtų kabintis, reikia užkirst jai kelią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2015 09 16, 15:19)
Aš irgi kaip Armantė žalia ant normų. Valgo mano pieneli tik dažniau nei tavo mažylė, nes mano ir mažesnė. Irgi trumpai. Per pirmą mėn 1 kg priaugo, gal ir per antrą būsim paaugę. Labai tikiuosi, nes namie nesveriu. Kitą savaitę eisim pas gyd., tai matysim.

Jo... tokie naktiniai stresiukai ne kas. Linkiu visiems mažyliams greičiau pasveikti! Man ir kažkokia sloga norėtų kabintis, reikia užkirst jai kelią biggrin.gif

aha, anksciau ir manoji valgydavo dazniau, bet jau po pirmojo menesio įkirto triju h sistema ir jai visai tiko 4u.gif

Atsakyti
Armantele, na ir nuotyki apturejai blink.gif skamba kaip is kosmaro, vaikas 2 val uzrakintas, o tu rakteliu neturi doh.gif vien paskaicius siurpas ima. Tai gerai, kad miegojo mazyle rolleyes.gif
As nosyte valau kasdien, rytais valau, nes buna susikaupe po nakties.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 09 16, 16:07)
Armantele, na ir nuotyki apturejai  blink.gif  skamba kaip is kosmaro, vaikas 2 val uzrakintas, o tu rakteliu neturi  doh.gif  vien paskaicius siurpas ima. Tai gerai, kad miegojo mazyle  rolleyes.gif
As nosyte valau kasdien, rytais valau, nes buna susikaupe po nakties.

taip, ta diena inese man streso verysad.gif

O del nosytes, as iki siol nebuvau traukus su tuo blush2.gif budavo baubus jei koks pasimato istraukdavau su dregna vata ir viskas,. Gydytoja vakar klinikose irgi sake nepiktnaudziauti dar ta pompa labai labai atsargiai traukti jei yra reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 09 16, 16:16)
Gydytoja vakar klinikose irgi sake nepiktnaudziauti dar ta pompa labai labai atsargiai traukti jei yra reikalas.

o dėl ko? unsure.gif tokiems mažiukams kaip tik reikia labai gerai valyti nosį, kad neįsisirgtų, nes vaistų jiems nėra..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 09 16, 16:30)
o dėl ko? unsure.gif tokiems mažiukams kaip tik reikia labai gerai valyti nosį, kad neįsisirgtų, nes vaistų jiems nėra..

[U]

net nezinau, as jai sakau as dar nei karto su ta pompa netraukiau, sako na ir gerai, galima isvalyt su tuo juros vandenuku, tik jau labai esant reikalui traukt, kad nepazeist gal, nezinau g.gif bet jau pradejau, tai nebebijosiu, nes pries tai tiesiog baisu buvo ja naudoti, kol nebuvau bandzius blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 09 16, 16:34)
net nezinau, as jai sakau as dar nei karto su ta pompa netraukiau, sako na ir gerai, galima isvalyt su tuo juros vandenuku, tik jau labai esant reikalui traukt, kad nepazeist gal, nezinau  g.gif bet jau pradejau, tai nebebijosiu, nes pries tai tiesiog baisu buvo ja naudoti, kol nebuvau bandzius  blush2.gif  4u.gif

nu kokia įdomi...
tu turi pompą ar aspiratorių?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 09 16, 16:42)
nu kokia įdomi...
tu turi pompą ar aspiratorių?

tiesa pasakius, net nezinojau ka turiu, dabar tau paklausus pasigooglinau, tai pasirodo turiu respiratosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 09 16, 17:41)
tiesa pasakius, net nezinojau ka turiu, dabar tau paklausus pasigooglinau, tai pasirodo turiu respiratosiu  4u.gif

tai gerai, nes paprastos pompos ne ką teištraukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 09 16, 17:51)
tai gerai, nes paprastos pompos ne ką teištraukia smile.gif

supratau 4u.gif
pamacius pompa taip ir pagalvojau rolleyes.gif
Atsakyti