Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

Pamersus irgi preku Maximoj su ta nuolaida. Tuoj ir baigsis, tai gal pirksiu iš assorti arba iš rankų norvegiškus. Bet dieną su daugkartinėm, todėl poko ilgam užtenka. O išvažiavimams naudoju bevardes sauskelnes iš Rimi. Labai pigios ir visai neblogos. Oranžinėse pakuotėse. Galima būtų su daugkartinėm, bet kažkaip tingiu vežioti nešvarias.

Dėl režimo labai suprantu dvynukų/trynukų mamas. Tikrai įvedinėčiau griežtai. Ir gal atskirai migdyčiau, jei būtų galimybė. Taip, gal iš vakarų šita tendencija, nes ten mamos neturi dviejų metų galimybės likti su vaiku, tad tenka mažuosius greitai įstatyti į rėmus. Ir nieko čia blogo. Niekas nesiūlo rikdyti iki isterijos. Aš leisdavau minutėlę paverkt ir dažnai užmigdavo vėl. Na, bet čia buvo gerasis pirmasis pusmetis. Dabar rėkti pradeda iš karto garsiai, tai bėgu nuramint kuo greičiau, nes vėliau jau būna labai sunku. O ir verkia dažniausiai dėl to, kad pilvą skauda, tai tenka glausti, supti ir t.t.

Grįžo didelis brolis po kelių mėnesių, tai labai džiaugiasi mažoji, vis rankom ploja, rodo į jį: "Boo Booo". wub.gif

Tokia kitokia nei vyresnėlė... Ta tik bėgdavo nuo manęs ir ieškodavo kur kokią zbitką iškrėsti. O šioji viską mėgdžioja, kartoja. Vaikšto su skudurėliu, blizgina tai grindis, tai baldus. Vakar prilašinau vandens vonioj, tai žiūriu, pasiėmė tam skirtą skuduriuką ir nušluostė thumbup.gif Pampus savo nuneša išmest į šiukšlių dėžę. Skalbinius išima ir man paduoda. "Šluoja" grindis su šluotele ir semtuvėliu. Verda valgyt Lialei, maitina. O šiandien taip gražiai jai rankytes bučiavo, nu grynai kaip aš jos bučiuoju. wub.gif Daugkartines bando lėlei uždėti. Reikės lovytę su pataliukais suorganizuoti tai Lialei. Kažkokia fantastika... wub.gif Laukiu nesulaukiu kai prasidės spalvinimas, lipdymas, karpymas bigsmile.gif
Atsakyti
Natalija, kaip aš irgi laukiu tokio laiko, kol mėgdžios, klausinės, bus viskas įdomu.. wub.gif na kol kas neįsivaizduoju kai visi trys visko norės, bet vistiek laukiu.. smile.gif o dar boo, boo.. wub.gif man jau tas jų GU! Ypač kai pratisinis būna yra kažkas tobulo.. blush2.gif

Buvom prospekto mugėj visi 5 biggrin.gif dėmesio turbūt daugiau, nei dauguma prekių sulaukia biggrin.gif

Atsakyti
Isivaizduoju piktuke kaip ziurejo i jus biggrin.gif brt tai saunuoliai, islendat ir i miesta. As tai niekur neinu su jais, na gal jei bute gyvenciau butu kitaip, o kai name, tai isvezi prie namu ir miega jie ten, jokiu miestu, nieko smile.gif
Atsakyti
Nesu gyvai mačiusi mažų trynukų. Tik mokyklinio amžiaus ir jau suaugusius. Tai į vežimą irgi spoksočiau bigsmile.gif
Įsivaizduok, Piktuke, tris vienu metu šaukiančius: kas čia? kas čia? kas čia? Vyresnėlė tai neatlaiko, sako, daugiau nebegaliu, patylėk. Brolis jau užsikretė, pats vaikšto ir kasčiakina.
Buvom Birštone. Labai išgražėjo miestelis.
Atsakyti
Piktuke, as irgi kaip Natalija sako tikrai paziureciau wub.gif as jau ir dvynukus visada nuziuriu, bet tikrai ne is nuostabis, na man grazu, na ir aisku naturaliai turbut issprustu zodziAi kaip sunku ar kazkas panasaus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 09 20, 21:03)
Piktuke, as irgi kaip Natalija sako tikrai paziureciau  wub.gif as jau ir dvynukus visada nuziuriu, bet tikrai ne is nuostabis, na man grazu, na ir aisku naturaliai turbut issprustu zodziAi kaip sunku ar kazkas panasaus  smile.gif  4u.gif

baikit lotuliukas.gif aš jau po savo rajoną vaikštau kaip įžymybė ir visi nužiūri, bet dažnai žvilgsniai rodo ne tik susižavėjimą, bet ir nemažai užjaučiančių žvilgsnių, ypač moterų, kaip su dvynukais sunku. doh.gif o aš nežinau, kaip gali būti su vienu, tai ką aš žinau, ar čia sunku blush2.gif

mes mokomės valgyt, einam miegot labai įvairiai, naktim dažnai keliamės. nepavyksta tos dienotvarkės nusistatymas. doh.gif
vakar atšventėm pusmetį. įkėliau nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 09 20, 08:45)
laba
merginos, o jus negavot 20 proc nuolaidos sauskelnems maximoj? duoda kaip dovana metams. Man tai net pigiau tada maxej pirkt, nei atveztiniai gaudavosi. Ir tikrai, ne karto beveik neprabudo slapias su pampers firmos. Va, bandziau ten tu brangiuju moony, tai paskutinis sh..., atsiprasant. kas antra karta slapias prabusdavo doh.gif . Tai sunaudojau poka, ir atsiprasiau pampersu biggrin.gif

O man moony tai super, naudoju nakčiai jau ilga laika, tai problemu nebuvo dar. Gal tau, Laina brokuotas koks pokas tada papuolė ? g.gif Man juos naudojant jokiu isutimu, paraudimu ir t. t tikrai geri, nors ir brangus . Diena dažniausiai būnam su daukartiniais.
Wiliux kažkada klausei dėl darbo, tai gryztu 0.25 et. Kadangi vyru vaiko priežiūra pasitikiu 100 proc. tai man išėjimas i darbą bus kaip pramoga, nes labai myliu savo darbą smile.gif
Atsakyti
Pro mūsų namą kažkada važiavo trynukai, kviečiau vyrą prie lango pažiūrėti biggrin.gif Aš nužiūriu iu dvynukus ir pametinukus. Ir su pagarba ir šiek tiek su užuojauta, man sunku įsivaizduoti kaip susitvarko smile.gif Man su viena nelengva, todėl visos kelių vaikų mamos mano akyse yra didvyrės (didmoterės:)
Natalija ką sakė gastro? Labai gražu skaityti apie tavosios pasiekimus wub.gif
Laina ar taviškis kalba? Maniškė dar ne, pagrinde tik ooooo ir aaaaa.
Mūsiškė jau gerą savaitę vagia šuns maistą. Svarstėm su MB galimybę pervesti ją prie sausiako, ir pigiau būtų ir patogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 09 20, 21:09)

vakar atšventėm pusmetį. įkėliau nuotrauką.

Taviskes fainos kaip visada! O jau plaukuciai kokie paauge nuo praejusiu foto
Grazuoles mergytes, perduodam linkejimus!

Su pusmeciu!!!
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 09 20, 21:39)
Taviskes fainos kaip visada! O jau plaukuciai kokie paauge nuo praejusiu foto
Grazuoles mergytes, perduodam linkejimus!

Su pusmeciu!!!

ačiū smile.gif
aha, vienai tuoj reikės grifką kirpti lotuliukas.gif nors aš norėčiau, kad būt vešlesnės šukuosenos.
mano vyras irgi neskaitęs Jūsų postų parnešė tų moony sauskelnių. pažiūrėsim, nors mum ir su kitom neblogai, kai dažnai neprisidaro. tik kai dažniau, tai tada paraudonuoja kartais.
Atsakyti
Tino prisidedu prie sveikinimų, gražuolės mergytės. Žandai tokie bučiuotini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 09 20, 20:43)
ačiū smile.gif
aha, vienai tuoj reikės grifką kirpti  lotuliukas.gif nors aš norėčiau, kad būt vešlesnės šukuosenos.
mano vyras irgi neskaitęs Jūsų postų parnešė tų moony sauskelnių. pažiūrėsim, nors mum ir su kitom neblogai, kai dažnai neprisidaro. tik kai dažniau, tai tada paraudonuoja kartais.

Tino, su pusmeciu bigsmile.gif birthday.gif Labai grazios visos trys thumb_yello.gif
Atsakyti