Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

sveikos,
Krown, didziausi sveikinimai!!!Lengvu nakteliu!

Oi merginos, ziuriu su ta vyru pagalba daug kam, aisku turbut yra ir supratingu, bet mano irgi nepaliepus, nesusipranta, vakar irgi palikau ir nuejau prie foto padirbet, tada uzsieme, o taip, kad pats sakytu eik pailsek ar kazka, nea doh.gif

mes gyvenam neblogai, valgo mergina ka 3val. kartais ir ilgiau isbuna, savaitele va pabuvom kaimuky, na tai pasaka, grynam ore ir 4val ismiegodavo wub.gif bet namie naktim geriau miega smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mes irgi ketvirtadieni turejom TA, mums jau menesiukas!! Taigi priaugom 1200gr ir 3,5 cm smile.gif viskas gerai su juo. Tik as pati tai visai sugriuvau šia savaite 3 dienas tempa 39,5 , numusu kažkiek su parol ir vel. Dabar jau geriau, gavau antibu, bet jau taip išvargino tu temperatūrų skirtumai, ziauriai silpna, galva skauda.. Nelinkiu niekam... Tik laime kad mano vyras gali neiti i darbą kai reikia ir isvis gali vienas be manęs pilnai pasirūpinti kūdikiu. Man net pačiai keista, kad jis toks ,,mamiskas". Aisku šis vaikas buvo jo gyvenimo svajone, ir jau buvome bepradedantys nerimauti, kad galbūt nelemta išsipildyti jai smile.gif na bet ačiū Dievui viskas gerai ir turim sveika ir gražu vaikiuka..
Ir beja, čiulptukas - mums atradimas ir šio mėnesio išsigelbėjimas !! Kitas vaikas, daug ašarų ir nervuku dabar uzkisam soskiuku..smile.gif galvoju galėjau anksciau duoti, bet vyras vis raukes smile.gif
Krown, sveikinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 08 29, 10:42)
Labas rytas,

Pienas mano kaip vandenelis pasidare, nors ir valgau uz 3 atrodo  unsure.gif tai primaitint misinuku pradejau. Labiausia uzknisa maitint, susiguldau abu, tai ramiai pavalgo iki puses kiekio o po to prasideda stenejimai, purskimai, sukinejimaisi doh.gif  Dar kaip taisykle jei vienas ant ranku atsirugt paimtas, kitas butinai ispjaus soske, uzsprings ar dar koks biesas atsitiks... doh.gif

Pasifica, balionelis tau 4u.gif

Oi cia ir yra tos dvynuku linksmybes , kai vienu metu reikia o persiplest negali doh.gif Jei abu verkia arba atsirugt abiem vienu metu reik arba tiesiog tos mamiskos meiles- man sita dalis dvynuku sunkiausia tas neimanomumas persiplesti. Tuo labiau kai valgo dauguma vaiku pradzioj tikrai sunkiai- tie pilvai, raitymaisi, stenejimai, blaskymaisi- butent del siu dalyku to griezto rezimo as taip ir neivedziau. Na bent jau kolkas. Jei vyras namie, tai tuo paciu laiku maitinam dazniausiai, bet jei jo nera, tai valgymai pas mus gali skirtis pusvalandziu ar visa valanda. Ir isvis pas mano panike bedos su pilvu stipresnes tai buna ja maitinu visai kitais laikais nei vaikina.. Kazkaip negaliu as suvienodint tu vaiku. Na bet viskas vyksta APIE panasiu metu, o nakti dabar jau tai visai vienodai. Abu kazkaip eina miegot apie 22val, tada patys prabunda apie 2-3 pavalgyt, tada vel miega iki kokiu 6. Kazkaip nakti man jie ramiau valgo, nei muistos nei ka, tai lengviau. Tik pavalgo ir vel miega toliau. NA bet cia nesenai prasidejo toks rezimukas savaime kazkaip. As manau kad su menesiais nusisedes savaime ta rutina, kazkaip per prievarta man neiseina tu vaiku sukontroliuot. Na bet kiekviena seima tvarkosi savaip 4u.gif

Kas del vyru tai maniskis padeda kai paprasau. Nesitikiu as kazkokiu savaiminiu gestu ( per gerai vyrus pazystu biggrin.gif) LAbai jau retas kuris toks didvyris, ar siaip vaiku myletojas. As isvis dziaugiuos kad paprasius dar sutinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 29, 15:03)
As isvis dziaugiuos kad paprasius dar sutinka biggrin.gif

Ziauriai skamba, bet tiesa lotuliukas.gif thumbup.gif maniskis irgi padeda visada kai paprasau, niekad neatsisako,bet as apskritai gyvenime nemegstu prasyti ax.gif tai man taip noretusi, kad pasisiulytu kartais, buna sunkiu dienu, tai kai pradedu raganet, tada susipranta kas yra,gal pavargau biggrin.gif bet ai..ir as nebekreipiu demesio irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 08 29, 14:17)
Ziauriai skamba, bet tiesa  lotuliukas.gif  thumbup.gif  maniskis irgi padeda visada kai paprasau, niekad neatsisako,bet as apskritai gyvenime nemegstu prasyti  ax.gif tai man taip noretusi, kad pasisiulytu kartais, buna sunkiu dienu, tai kai pradedu raganet, tada susipranta kas yra,gal pavargau  biggrin.gif  bet ai..ir as nebekreipiu demesio irnesakyk.gif

aha, as irgi nemegstu prasyt, tai mano sita nemegima priima kaip labai didele meile vaikui ir galvoja as noriu viena pati tursintis biggrin.gif bet jau kaip suraganeju tada supranta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kazkaip po nestumo tikrai ir as i viska prdejau ziuret paprasciau, bet bijau,kad paskui is to paprasto ziurejimo neatsaltume smile.gif bet cia tik papmastymai aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 08 29, 13:17)
Ziauriai skamba, bet tiesa  lotuliukas.gif  thumbup.gif  maniskis irgi padeda visada kai paprasau, niekad neatsisako,bet as apskritai gyvenime nemegstu prasyti  ax.gif tai man taip noretusi, kad pasisiulytu kartais, buna sunkiu dienu, tai kai pradedu raganet, tada susipranta kas yra,gal pavargau  biggrin.gif  bet ai..ir as nebekreipiu demesio irnesakyk.gif

QUOTE(Armante @ 2015 08 29, 13:22)
aha, as irgi nemegstu prasyt, tai mano sita nemegima priima kaip labai didele meile vaikui ir galvoja as noriu viena pati tursintis biggrin.gif bet jau kaip suraganeju tada supranta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kazkaip po nestumo tikrai ir as i viska prdejau ziuret paprasciau, bet bijau,kad paskui is to paprasto ziurejimo neatsaltume  smile.gif bet cia tik papmastymai aisku  biggrin.gif

va va, tas raganejimas- vienintele priemone kad vyras pats susiprastu biggrin.gif Taip jau jie suredyti, ka padarysi doh.gif nu arba dar auklejime esme. Juk mes mamos pacios galbut reikalus sugadinam be galo myledamos savo vaikus- viska jiems ir uz juos darom, po to berniukai ir uzauga tikedamiesi kad moteris viska daro ir jai tai patinka biggrin.gif na, cia irgi toks tik pamastymas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Meile_ @ 2015 08 29, 12:46)
Sveikos, mes irgi ketvirtadieni turejom TA, mums jau menesiukas!! Taigi priaugom 1200gr ir 3,5 cm smile.gif viskas gerai su juo. Tik as pati tai visai sugriuvau šia savaite 3 dienas tempa 39,5 , numusu kažkiek su parol ir vel. Dabar jau geriau, gavau antibu, bet jau taip išvargino tu temperatūrų skirtumai, ziauriai silpna, galva skauda.. Nelinkiu niekam... Tik laime kad mano vyras gali neiti i darbą kai reikia ir isvis gali vienas be manęs pilnai pasirūpinti kūdikiu. Man net pačiai keista, kad jis toks ,,mamiskas". Aisku šis vaikas buvo jo gyvenimo svajone, ir jau buvome bepradedantys nerimauti, kad galbūt nelemta išsipildyti jai smile.gif na bet ačiū Dievui viskas gerai ir turim sveika ir gražu vaikiuka..
Ir beja, čiulptukas - mums atradimas ir šio mėnesio išsigelbėjimas !! Kitas vaikas, daug ašarų ir nervuku dabar uzkisam soskiuku..smile.gif galvoju galėjau anksciau duoti, bet vyras vis raukes smile.gif
Krown, sveikinimai smile.gif

Meile, sveikateles tau 4u.gif Is kur ta tempa pasigavai g.gif Greiciau sveik 4u.gif
Na, tau pasiseke su vyru reiskia thumbup.gif

Maniskis irgi del soskiu pradzioj skeptiskas buvo, na bet tie rekimai visus davaro ir nusileidzia tie principai labai greit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 29 rugpjūčio 2015 - 13:38
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 08 29, 10:51)
ir neprso jie taves anksciau valgyt ? ??
As nzn kaip iki 3 istempti , jis man buna po 2 val dudas paleidzia kaip vallgyt nori , vanduo nepadeda  doh.gif

Buna visko, bet tempiu kiek imanoma iki to laiko. As pasiskaiciuoju 1/5 svorio ir lyg uztenka jiem. Diena duodu truputi pieno ir ant virsaus misinuko, o nakciai tik misinuka kad sociau butu. Bet vistiek max 4 val ismiega. Vienas labiau valgesnis, jis pastoviai pirmas pradeda kipiša kelt biggrin.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 08 29, 11:30)
Pacifica, stiprybes tau  4u.gif  gerai tau, kad pavyksta laikytis rezimo. Mums tai neiseina. O be to dar ir nevalgiukas jis pas mane,tai as isvis daznai duodu  doh.gif  o tau jie normaliai suvalgo po tu 4 val? Pakankamai?
Jo, su vyru pagalba sunku kazkaip, maniskis irgi nelabai susipranta, nors neatsisako niekad. Bet prasyt nuolat turi  doh.gif tai as dabar tiesiog palieku ir einu daryt ka man reikia, gyveni ir mokaisi  biggrin.gif

Buna kartais nedabaigia, bet siaip gana tvarkingai viskas sulenda smile.gif nezinau, gal biski savanaudiskai as ta tarpa padidinau, bet kol kas nematau kad kazkas blogai jiem butu, tai tikiuosi taip ir bus. O jei jau matysiu kad visgi reikia mazint tarpa teks mazint...
O del MB tai man jau nervai nelaiko, nesupranta zmogus kad du vaikai vigi ne vienas... O dar mato kad mama man padeda tai isvis atsiputes
Atsakyti
Burbuliacija o kur tu juos susiguldai jei abu maitini? As turiu 2 vystymo stalus, tai salia sustatem ten ir valgo. Plius krastai pakelti, tai jei kas, nebaisu minutei ir palikt ten vaiko gulet.
Nakti jie man irgi ramiau valgo, nakties metas turbut vistiek savo daro.
Meile su dideliu pavydu tau pavydziu vyro mamiskumo 😀😀

Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 08 29, 13:59)
Burbuliacija o kur tu juos susiguldai jei abu maitini? As turiu 2 vystymo stalus, tai salia sustatem ten ir valgo. Plius krastai pakelti, tai jei kas, nebaisu minutei ir palikt ten vaiko gulet.
Nakti jie man irgi ramiau valgo, nakties metas turbut  vistiek savo daro.
Meile su dideliu pavydu tau pavydziu vyro mamiskumo 😀😀

As tai juos ant lovos maitinu jei nakti. Is kaldros ar kokiu antklodziu padarau toki nedideli pakylima, paguldau vaika pusiau sonu, ikisu buteli ir ji pakamsau tais paciais adijalais kad stovetu, ir taip pats vaikas valgo, o kita is (.) tuo metu salia sededama, kad jei butelys isslysta ar pan, kad galeciau ikist vel ir siaip kad stebet. Diena tai visaip, kartais taip pat, kartais ant ranku laikydama maitinu. Jei vyras viena maitina, tai kita as guledama kartais is (.) pamaitinu, tuo paciu ir pasnaudziu hihihi.gif
Man sudetingiau su mergina, nes ja dazniausiai kas pora gurksniu reik pakelt ir duot atsirugt arba siaip kad nubegtu ten jai geriau, nes verkimai vyksta valgant. O bernelis tai ispliumpina buteliuka, tada dar pasnaudzia kokias 5 minutes tada jau galiu kelt atsirugt biggrin.gif

O tai tu tada stovedama maitini jei ant tu stalu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 29 rugpjūčio 2015 - 14:39
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 29, 14:42)
va va, tas raganejimas- vienintele priemone kad vyras pats susiprastu  biggrin.gif  Taip jau jie suredyti, ka padarysi  doh.gif nu arba dar auklejime esme. Juk mes mamos pacios galbut reikalus sugadinam be galo myledamos savo vaikus- viska jiems ir uz juos darom, po to berniukai ir uzauga tikedamiesi kad moteris viska daro ir jai tai patinka  biggrin.gif  na, cia irgi toks tik pamastymas  ax.gif
Papildyta:
Meile, sveikateles tau  4u.gif  Is kur ta tempa pasigavai  g.gif  Greiciau sveik 4u.gif 
Na, tau pasiseke su vyru reiskia thumbup.gif

Maniskis irgi del soskiu pradzioj skeptiskas buvo, na bet tie rekimai visus davaro ir nusileidzia tie principai labai greit  biggrin.gif

Nzn turbut nuo papuku. Ar niekam is jūsų nebuvo ? Man daktare sakė kad labai daug moterų dėl krūties latakėlių (kažkokiu smile.gif ir pan sukarsciuoja. O as gi su tuo nutraukinejimu pieno, tampau ir tampau gi tuos papus smile.gif ir dar spaudziu gi prievartauju iki paskutinio laso. Uztat uždegimas gavosi. Nu nieko, jau isgijau beveik. Beja, dar labai idomu, as nežinojau, kad karščiuojant reikia tęsti zindyma ir netgi rekomenduojama, nes tokiu būdu kūdikis įgyja imunitetą. Ir daugeli vaistų naudojant galima zindyti. Bet aisku geriau nesirgti.. Balionas jums smile.gif ( nera veiduku per telefona ) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 29, 15:36)
As tai juos ant lovos maitinu jei nakti. Is kaldros ar kokiu antklodziu padarau toki nedideli pakylima, paguldau vaika pusiau sonu, ikisu buteli ir ji pakamsau tais paciais adijalais kad stovetu, ir taip pats vaikas valgo, o kita is (.) tuo metu salia sededama, kad jei butelys isslysta ar pan, kad galeciau ikist vel ir siaip kad stebet. Diena tai visaip, kartais taip pat, kartais ant ranku laikydama maitinu. Jei vyras viena maitina, tai kita as guledama kartais is (.) pamaitinu, tuo paciu ir pasnaudziu  hihihi.gif
Man sudetingiau su mergina, nes ja dazniausiai kas pora gurksniu reik pakelt ir duot atsirugt arba siaip kad nubegtu ten jai geriau, nes verkimai vyksta valgant. O bernelis tai ispliumpina buteliuka, tada dar pasnaudzia kokias 5 minutes tada jau galiu kelt atsirugt biggrin.gif

blush2.gif 4u.gif radau ir veidukus smile.gif tu tai man nemirtinga racionalizatore smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 29, 14:36)
As tai juos ant lovos maitinu jei nakti. Is kaldros ar kokiu antklodziu padarau toki nedideli pakylima, paguldau vaika pusiau sonu, ikisu buteli ir ji pakamsau tais paciais adijalais kad stovetu, ir taip pats vaikas valgo, o kita is (.) tuo metu salia sededama, kad jei butelys isslysta ar pan, kad galeciau ikist vel ir siaip kad stebet. Diena tai visaip, kartais taip pat, kartais ant ranku laikydama maitinu. Jei vyras viena maitina, tai kita as guledama kartais is (.) pamaitinu, tuo paciu ir pasnaudziu  hihihi.gif

As tik is buteliuku maitinu, tai lovoj nerizikuoju net, viskas butu pilta apipilta doh.gif o ant vystymo stalo nuo ligonines pripratau, pasiguldai, paremi bonkas ir stovi daboji smile.gif kazkaip stovint man visai gerai ir patogu.
Kaip as laukiu kada i kedutes sesim valgyt biggrin.gif aisku ten kitos linksmybes bus, spjaudymai gaudymai, bet nors be tu atsirugt kilnojimu cool.gif
Atsakyti
As tai kai pradejau maitint is tu buteliukubsu vamzdukais (dr.Browns, TT advance), oro mazius praktiskai neprieyja, net ir pakelus ne visad atsirugsta, todel nakti isvis nebekeliu atsirugt. Pamaitinu, ant sono paguldau ir labanakt cool.gif
Atsakyti