Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

Gauta 08.18 ir 08.25 dienos Vilniaus siuntelė. Einu pradėt žinutes rašyt bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Bet labai laukiu savanorių imant šių miestų dėžutes:
Gargždų
Šiaulių
Alytaus
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 08 30, 08:53)
Gauta 08.18 ir 08.25 dienos Vilniaus siuntelė. Einu pradėt žinutes rašyt  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Bet labai laukiu savanorių imant šių miestų dėžutes:
Gargždų
Šiaulių
Alytaus

Wohoooo;) atleksiu po sporto;))) liuksiskai
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 08 30, 09:53)
[color=blue][size=7][b]Gauta 08.18 ir 08.25 dienos Vilniaus siuntelė.

Kada galima butu apsilankyti pasiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 08 30, 05:45)
Kada galima butu apsilankyti pasiimt smile.gif

surašysiu žinutėse. Kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 08 30, 10:06)
surašysiu žinutėse. Kantrybės  4u.gif

Gal jau galima?? Tame gale esame wub.gif
Atsakyti
Kaunas irgi gavo siunteles bigsmile.gif biggrin.gif zinuciu dar nerasiau, sesiu rasyti 4u.gif Dalinames siandien 14-20 val 4u.gif
Atsakyti
Laba. gal kas uzmatet kur timberlandu vaikisku batu dydziu lenteles, bet kad butu su cm. nezinau koki dydi imt berniukam kad vidpadis butu apie 14.5cm ir kad budu vidpadis 17cm. aciu
Atsakyti
Pabuciavau rabkena:D nepasiseke zodziu....mergytes gal kuri is lazdynu vaziuos ir mano gales prigrebt? Vyras isvaziuoja nu niekaio pora dienu nedavaziuosiu:(
Atsakyti
QUOTE(jolitti @ 2015 08 30, 07:10)
Pabuciavau rabkena:D nepasiseke zodziu....mergytes gal kuri is lazdynu vaziuos ir mano gales prigrebt? Vyras isvaziuoja nu niekaio pora dienu nedavaziuosiu:(

nu jūs čia ką sugalvojot? lotuliukas.gif specialiai laiko nerašiau, nes nežinojau kaip galėsiu - ar nuo 11 ar nuo 12 ar iš vis nuo 13 val dalint mirksiukas.gif negalima taip atvažiuot nežinant ar galiu atiduot ir nesitarus mirksiukas.gif nesmagu ir man tokiais atvejais, tad nedarykit taip 4u.gif

Žiniukai surašyti, dalinamės nuo 12 iki 18 val mirksiukas.gif einu ruoštis dalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 30 rugpjūčio 2015 - 10:43
QUOTE(zuika23 @ 2015 08 30, 11:43)
nu jūs čia ką sugalvojot?  lotuliukas.gif specialiai laiko nerašiau, nes nežinojau kaip galėsiu - ar nuo 11 ar nuo 12 ar iš vis nuo 13 val dalint  mirksiukas.gif negalima taip atvažiuot nežinant ar galiu atiduot ir nesitarus  mirksiukas.gif nesmagu ir man tokiais atvejais, tad nedarykit taip  4u.gif
Žiniukai surašyti, dalinamės nuo 12 iki 18 val  mirksiukas.gif einu ruoštis dalinti  mirksiukas.gif

Nu pati kalta tai gi nieko nesakau:)) gal dar pabandysiu vyra ikalbet kad pries isvaziuojant paimtu...
Atsakyti
QUOTE(jolitti @ 2015 08 30, 07:58)
Nu pati kalta tai gi nieko nesakau:)) gal dar pabandysiu vyra ikalbet kad pries isvaziuojant paimtu...

Agam, susitarsit 4u.gif arba įduosiu kažkam. Ne bėda 4u.gif
Atsakyti
Kate o buna taip , kad amazon atsiuncia ne ta preke ir pastebi, kad ne ta atsiunte? Gavom preke firma ta pati dydis toks koki uzsakem tik modelis visai kitas, realiai sunesiosim, bet sakau mazum apsiziures jie, kad suklydo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 30 rugpjūčio 2015 - 13:03