Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

Lordandtaylor - 20% off kosmetikai ir kitoms prekems
siunciant uzs BUTINAI REIKIA NUORODU

Atsakyti
Mergaites, taiko 20 proc nuolaidele prekytems is sios nuorodos, nors ir nera nuolaidos zenkliuko. Tad rinkites, tikrinsime ir pirksime mirksiukas.gif uzsakyme pazymekite, kad pirktume tik jei taikys nuolaida 4u.gif

Akcijoje dalyvaujanciu prekiu reiketu ieskoti cia:

Amazon

Gal kam bearpaw batuku gera kaina? galioja 20 proc nuolaidos kodukas mirksiukas.gif

bearpaw

Taip pat polo vaikiski batukai, taip pat galioja 20 proc nuolaida:

Polo

Dar vieni polo batukai su papildoma 20 proc nuolaida:

Polo2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 02 rugsėjo 2015 - 10:18
Turime pradetus rinkti uzsakymus is:

DKNY - labai geros sale kainos

Carters - papildoma 25 proc nuolaida

joesnewbalanceoutlet - papildoma 15 proc nuolaida

Drugstore

Junkites prie siu ir prie visu kitu parduotuviu 4u.gif
Atsakyti
Laba mergaitės, labai skubiai prireikė NAUJOS suknytės, sijonuko ar pan. rūbelio 140 - 145 cm ūgio mergaitei. Gal kas nors norite perleisti? Geriausia būtų RL, J. crew ir pan. Vilnius
Atsakyti
O as ieskau vyrui striukes visdar....nepatiko vince camuto nori labiau sportiskos...maciau jcrew pardavynejo ale tokias papustas pukines lengvas ...gal kurios vyreliui netiko?M dydis
Atsakyti
Mergaites, ar pastuke nieko ner? ax.gif smile.gif

issiunciau 3 uzsakymus, jokio patvirtinimo negaunu ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 09 02, 14:47)
Mergaites, ar pastuke nieko ner?  ax.gif  smile.gif

issiunciau 3 uzsakymus, jokio patvirtinimo negaunu ...  ax.gif

Jau esu, trumpam buvau isbegusi, viska netrukus supirksime mirksiukas.gif

Mergaites prisijukite prie jcrew su 30 proc nuolaida, vos 12 $ truksta iki nemokamo siuntimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal atsirastu norinciu prisijungti prie Jcrewfactory? 50 proc nuolaidos visoms prekems. Kainos kaip nurodyta, jokiu papildomu nuolaidu nera.

Taip pat ieskome poros laikrodukui uz 79,99 USD, viena perki, vienas nemokamai. Kainyte gautusi 40 USD. Renkames is cia: worldofwatches

Laukiame uzsakymu is amazon su 20 proc nuolaida is sios nuorodos: Amazon -20 proc Rinkites, siuskit, tikrinsim, ar nuolaida galioja:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 02 rugsėjo 2015 - 16:32
Labai laukiu macys - 20% off ir nemokamas shipas nuo 75$ siandien

Nuoroda

tai pat lordandtaylor - 20% off kosmetikai thumbup.gif thumbup.gif

Nuoroda
Atsakyti
[
tai pat lordandtaylor - 20% off kosmetikai thumbup.gif thumbup.gif

Gal kas kkokius tušus perka? Rekomenduokite 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, patarkit prašau 4u.gif
esu pirkus DKNY dezodoranta, labai patiko man, toks ir skalsus, ir kvapas švelnus, neįkyrus, ir laiko gerai, tik kur jo ieškoti? nes nerandu blush2.gif

beje, šiaip tarp kitko, kadangi vasarą buvau dingusi iš eterio biggrin.gif tai Kilkutė paliko mūsų pirkinius? nebesidarbuoja?
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2015 09 02, 20:03)
mergaitės, patarkit prašau 4u.gif
esu pirkus DKNY dezodoranta, labai patiko man, toks ir skalsus, ir kvapas švelnus, neįkyrus, ir laiko gerai, tik kur jo ieškoti? nes nerandu blush2.gif

beje, šiaip tarp kitko, kadangi vasarą buvau dingusi iš eterio biggrin.gif  tai Kilkutė paliko mūsų pirkinius? nebesidarbuoja?

Kilka nea, baige birzeli, turi kitu rimtu reikalu 4u.gif Sekmes dideliausios jai ir didelis DEKUI, KAD BUVO SU MUMIS 4u.gif

Lordas apsiziurejo, ir bent jau man, neminusuoja jau siandien 20% off kosmetikai, o jums?
Atsakyti