Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Loram @ 2015 12 04, 12:00)
o manęs net pinigų niekas nepaprašė... g.gif  ar tai reiškia, kad prie užsakymo nebuvau prijungta?

Pinigų iš nieko neprašiau, nes nežinojau kiek kainuos persiuntimas Lietuvoje. Tiksliai sumą tik kauniečiams nurodysiu ir tiems kam "į rankas atiduosiu". Visiems kitiems suma bus nurodyta, kai jau asmeniškai išsiūsiu svogūnus. Juk jie sunkūs, vieni užsisakė daugiau, kiti mažiau, vieniems vienu paštu siūsiu, kitiems kitu. Kad kainos skirsis.
Agnnyte, organizuokis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 04 gruodžio 2015 - 11:21
aišku, ačiū biggrin.gif bet koks pasitikėjimas ax.gif
Atsakyti
Laukiam nesulaukiam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziurkytes: 04 gruodžio 2015 - 12:09
Spirgu kaip mergaitė wub.gif smile.gif nesulaukiu smile.gif
Dalele, pamečiau tavo tel. numerį!
Atsakyti
Na, va. Sudėliojau visiems viską. Kai kas jau juos turi, kitiems išsiūsiu pirmadienį. Nenoriu, kad pašte per savaitgalį supakuoti be oro būtų.
Deje, mums dovanų nieko neįdėjo verysad.gif, nors būtų buvę visai smagu. Užsakymas kaip ir nemažas, 47 vnt. Bet kam mes čia lietuviai labai rūpim g.gif Apseisim ir be dovanų, svarbu, kad svogūnai nesumaišyti būtų. O tai būtų dovanos, visiems viskas sumaišyta lotuliukas.gif
Ermitaže atvežta meilenių su normalia kaina 2.99 eur. (o jei dar pirkti ryt, kai bus nuolaida bigsmile.gif ) Deje, ten loterija Royal Red, Arktic White ir Striped kažkokie. Svogūnai padoraus dydžio, bet ne milžinai, kaip pas mūsų olandus.
Dar yra brangesnių jau žydinčių Inokaze, miniukai gražiai sodriai ružavi ir dar keli va tokie
My Webpage
Atsakyti
wub.gif jetau kaip jau laukiu žiedų wub.gif
neiškenčiau kol maniškiai išleis žiedkočius (3jau kiša nosytes) - nusipirkau kolibriuką,turėtų būti ryškiai rožinis,bet bus matyt ar pataikiau wub.gif

kaip smagu merginoms kurios laukia/gavo užsakytus wub.gif
Atsakyti
Dalelė, toookių runkelių dar nebuvau mačiusi - ar nesumaišėt su kuom nors iš savo rūsio blink.gif Tokio dydžio dar neteko matyti blink.gif blink.gif Svogūnai kaip pašariniai burokėliai... blink.gif Teko nešt atgal paruoštus vazonėlius ir atsinešt iš rūsio kibirėlius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kambliukas: 05 gruodžio 2015 - 17:30
QUOTE(kambliukas @ 2015 12 05, 18:29)
Dalelė, toookių runkelių dar nebuvau mačiusi - ar nesumaišėt su kuom nors iš savo rūsio  blink.gif Tokio dydžio dar neteko matyti blink.gif  blink.gif  Svogūnai kaip pašariniai burokėliai... blink.gif Teko nešt atgal paruoštus vazonėlius ir atsinešt iš rūsio kibirėlius  doh.gif

Būtent Lietuvoje neapsimoka pinigų mėtyti, dar neatintka žiedai pagal etiketes ir svogūnai sugedę būna.... čia bet džiaugiesi tuo ką perki super... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2015 12 05, 18:29)
Dalelė, toookių runkelių dar nebuvau mačiusi - ar nesumaišėt su kuom nors iš savo rūsio  blink.gif Tokio dydžio dar neteko matyti blink.gif  blink.gif  Svogūnai kaip pašariniai burokėliai... blink.gif Teko nešt atgal paruoštus vazonėlius ir atsinešt iš rūsio kibirėlius  doh.gif

Ne, tikrai nesumaišiau lotuliukas.gif Ten pas juos visi tokio dydžio. Aš dabar kai pasižiūriu į savo senus svogūnus, tai atrodo, kad maniškiai baisiai jau maži. Atrodo, kad tokie gal net nežydės rolleyes.gif nors žydi. Bet dabar jau pradedu po truputį prie XXL dydžio svogūnų priprasti smile.gif Ir vazonus renkuosi nuo kokų bijūnų bigsmile.gif
Atsakyti
Tai kai didumo!!!! Rimtai kaip burokai! Ir dar su vaikais gavau nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
DALELE, parasykite man i pasta, negaliu perskaityti zinuciu, paste matau kad atejo, o sm jos nera.
renatavaskeliene@gmail.com
Kazkokia nesamone su sistema.
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2015 12 07, 06:48)
DALELE, parasykite man i pasta, negaliu perskaityti zinuciu, paste matau kad atejo, o sm jos nera.

Pas mane tokia pat situacija ir gaunu siųstas jums žinutes sau atgal į paštą.
Brūkštelėkite man paštu 1linaslinelis@gmail.com, ačiū 4u.gif
Atsakyti