Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(looo @ 2015 09 10, 18:48)
mano (greiciausiai mano) suo jau gime, kolkas labai mazas, tikiuosi ugtels toks kokio ieskau, na ir pirksiu. tad ramiai laukiu, pramogai paziuriu pasiula skelbimuose, skaitau apie veisle prieziura, vat i paroda nueisiu paziuresiu vietinius ir ne tik brisiuskus....na zodziu kolkas as kaip rasiau auksciau uzsiimu virtualiu suniuku dauginimu .. ir fainulku forumieciu linksminimu smile.gif

Tai patelė?
Atsakyti
Iškart visų atsiprašau kas galbūt įsižeis smile.gif

Į temą paskutiniu metu ateina labai daug žmonių priešiškai nusiteikusių kitiems ir nepriimantys kitų nuomonės. Atsakant į klausimus ne visada mato atsakymus, arba interpretuoja taip kaip jiems patogu.
Kai atėjau į temą viskas buvo kitaip. Žinoma tos, kurios ateidavo ir sakydavo ieškau pigiai jorko, buvo pasakojama kodėl reikia pirkti dokumentuotą šunį, bet labai daug vis dėl to pirko vistiek iš daugintojų. Todėl dabar ir užverda visoms kraujas, kai ateina ir neklauso.

Atsakyti
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 10, 18:49)
Tai patelė?

spekite, laikau intriga smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 09 10, 18:50)
spekite, laikau intriga smile.gif))))

Žinoma. Kad investicija atsipirktų bet kuriuo atveju.
Atsakyti
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 10, 18:56)
Žinoma. Kad investicija atsipirktų bet kuriuo atveju.

ech, 1:0 pramazinote.....seip jau n kartu kelis puslapius ankciau rasiau kad patinas smile.gif
bet jus nenusiminkite, pasipelnyti as visvien spesiu, gal kokia miela forumiete pasiulys kergti su mano kiemo chempionu smile.gif
gislele juk as turiu, kaip man ja nepasinaudoti, butu apmaudu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 10 rugsėjo 2015 - 18:01
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 10, 18:41)
Ir, ak, kaip tyčia, labai panašus į jorkšyro terjerą rolleyes.gif

Taip, nes rinkausi is tu kurie nesiseria.
Jus ponia gal eikite su nare Z kavos pagerti, ikirejot ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
man beje irgi sitas vienas svarbesniu opciju smile.gif kad nesisestu perdaug.
Atsakyti
smile.gif smile.gif atsiprasau damutes!!!!Ar galiu isiterpti????Pasistojo!!!!Ne ne,ne mano suneliui,o man klausimas g.gif tai kada gi prasides manajam grauzimo sezonas???Mums jau 6 menesiukai....Visur stebiu nepaleidziu is akiracio.Aisku nepamanykit kad labai noriu kad jis man estu viska is eiles,bet gal jau praejo tas laikas?Ar cia visiems tos fazes uzeina skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2015 09 10, 14:36)
Jūsų pasakymas, kad lietuviai neišgali nusipirkti grynaveislio kiek neteisingas.. Kai pamato gatvėje mišrūną, paklausiau šeimininko kas per veislė, tas aukštai pakėlęs galvą sako jorkšyro terjeras.

Nikaip nesuprantu - ko ten galva kelt, jei pasnekovui kyla klausimas - kokia veisle... Musu mergina neturi kilmes dokumentu, taciau toks klausimas nera kiles - visi klausia su dokumentais ar be... g.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 09 10, 16:12)
Pats gailėjimasis yra dėl to, kad dauguma priėmė skubotus sprendimus, rinkdamiesi neatsakingai, neturėdami pakankamai informacijos, nežinodami, ko konkrečiai nori. Ir pamačius tas žibančias akytes tiesiog neatsilaikė. O kai paskui realiai pamatai, kad į tą ištuštėjusią vietą stoja dar du tokie patys šuniukai, kad jų mamelė kas rują kergiama ir vos gaivaliojasi po n-tojo gimdymo... Na, gal tada ir atsiranda tas gailėjimasis. Ne šuniui. O tam neatsakingam sprendimui.

Priemiau sprendima visai ne skubotai, apgalvotai, rinkausi informacija, susiformavau savo reikalavimus, ko tikiuosi/noriu/planuoju is naujo augintinio, kiek uz tai galiu sau leisti moketi - ir nesigailiu ne kiek... Suo pateisino visus lukescius 100% ir dar daugiau...

QUOTE(Alion@ @ 2015 09 10, 17:04)
Tik narės parašymas įstrigo, kad skaitė viską žino, bet vistiek nupirko be dokumentų.

skaiciau, zinau ne viska, taciau ka zinau - mano nuomones apie dokumentus nepakeite - pirkau be ju...

QUOTE(graduated @ 2015 09 10, 19:35)
smile.gif  smile.gif atsiprasau damutes!!!!Ar galiu isiterpti????Pasistojo!!!!Ne ne,ne mano suneliui,o man klausimas  g.gif tai kada gi prasides manajam grauzimo sezonas???Mums jau 6 menesiukai....Visur stebiu nepaleidziu is akiracio.Aisku nepamanykit kad labai noriu kad jis man estu viska is eiles,bet gal jau praejo tas laikas?Ar cia visiems tos fazes uzeina skirtingai  mirksiukas.gif

nelabai suprantu apie ka kalbat - mums nebuvo kazkokio nesveiko grauzimo sezono - duksta - taip, dukdama sudrasko (pvz pliusini zaisla, serveteles, ar siaip koki popiergali) - taip, dukdama ir batus pataso ir kojines - bet nelaikau to kazkokiu grazuimo sezonu - tiesiog suniuko zaidimu ir neradimu kuo daugiau uzsiimti ir noro atkreipti demesi i save... Nes turi zaislu, zaidzia su jais (jei zaidziam kartu), taciau jei ignoruojam jos kibinima, zaidima su mumis - susiranda kojine, atsinesa, ziuri i akis, uodega vizgina, dar viaukteli - tipo matai? nu pagauk, nu pagauk... Tai tik demesio reikalavimas lotuliukas.gif (bent mano primityviu suvokimu)
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 09 10, 19:33)
Nikaip nesuprantu - ko ten galva kelt, jei pasnekovui kyla klausimas - kokia veisle... Musu mergina neturi kilmes dokumentu, taciau toks klausimas nera kiles - visi klausia su dokumentais ar be... g.gif
Priemiau sprendima visai ne skubotai, apgalvotai, rinkausi informacija, susiformavau savo reikalavimus, ko tikiuosi/noriu/planuoju is naujo augintinio, kiek uz tai galiu sau leisti moketi - ir nesigailiu ne kiek... Suo pateisino visus lukescius 100% ir dar daugiau...
skaiciau, zinau ne viska, taciau ka zinau - mano nuomones apie dokumentus nepakeite - pirkau be ju...
nelabai suprantu apie ka kalbat - mums nebuvo kazkokio nesveiko grauzimo sezono - duksta - taip, dukdama sudrasko (pvz pliusini zaisla, serveteles, ar siaip koki popiergali) - taip, dukdama ir batus pataso ir kojines - bet nelaikau to kazkokiu grazuimo sezonu - tiesiog suniuko zaidimu ir neradimu kuo daugiau uzsiimti ir noro atkreipti demesi i save... Nes turi zaislu, zaidzia su jais (jei zaidziam kartu), taciau jei ignoruojam jos kibinima, zaidima su mumis - susiranda kojine, atsinesa, ziuri i akis, uodega vizgina, dar viaukteli - tipo matai? nu pagauk, nu pagauk... Tai tik demesio reikalavimas lotuliukas.gif (bent mano primityviu suvokimu)

Tai gal sitie spygiukai nekramto baldu,sofu ir panasiai.Klausiu del to nes prisiskaiciau anglu forume kad vaje kaip viska griauzia,kur tik koks kampas tipo viska nueda!Tai as taip uzgirstu kokius pasalinius garsus ir begu ziuret kuom uzsiima biggrin.gif Matyt nesamoniu prirase o as prisiskaiciau doh.gif Aciu Jums Kriiste blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(graduated @ 2015 09 10, 20:46)
Tai gal sitie spygiukai nekramto baldu,sofu ir panasiai.Klausiu del to nes prisiskaiciau anglu forume kad vaje kaip viska griauzia,kur tik koks kampas tipo viska nueda!Tai as taip uzgirstu kokius pasalinius garsus ir begu ziuret kuom uzsiima  biggrin.gif Matyt nesamoniu prirase o as prisiskaiciau  doh.gif Aciu Jums Kriiste  blush2.gif

nemanau, kad jie negali ar nesugebetu to padaryti... Tiesiog mano primityvia nuomone suo taip elgiasi is nuobodulio, neturejimo ka veikti... Jei zmogus isigijo auginti priziurejes filmuku kaip jie graziai susukuoti, aprengti sedi ant pagalveles - to ir tikisi, kai negauna - eina skalambydami... O va jorkai tikrai gyvybingi padarai, gal kad terjerai... Sesuo (per atostogas suva atostogavo pas ja) ejo iki Vingio parko ir atgal, dar ten pavaikstinejo - peskom (susidare apie 17 km bendroj sumoj) - sako parejau, negyva - galvoju bandyt nusrengt ar su rubais i lova griut (apie prausimasi kalba nebejo) - bet va pajudinus merginos pavadeli - ana su uzriesta uodegele prisitate - tipo kur eisim? Pas ja nuovargio ner lotuliukas.gif Siaip va jau sia savaite mergina 8-12 turi pabuti viena, bet visad sugalvoju kuo ji uzsiims, kad neliudetu - nes jau kol ruosiames visi iseiti tokiu jos grimasu prisiziuriu - kad norisi darba mesti doh.gif
Papildyta:
Va musu meilybe wub.gif

user posted image
Atsakyti
Oj man simpatiskai atrodo jorkuciai su tamsiu plauku tarp akiu smile.gif
Atsakyti