Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 29tema

Merginos, padėkit susigaudyti. O kokius turkai tyrimus daro per IVF procesą? Ar jie žiūri FSH, LH ir E2? Ir kokie turi būti šių tyrimų rezultatai?

Mano šie tyrimai kai juos dariau buvo: FSH - 5,89 mIU/ml, LH - 2,89 mIU/ml, o E2 - 62,7 pg/mL.
Buvo atlikti 3 c. d. Kaip jūs manot, ar jie geri?
Jie gan seni, reiks tikriausiai persidaryti.

Be to, radau, kad pas mane kažkada buvo darytas DHEA-SO4 tyrimas. Mane jis suintrigavo, nes radau pora straipsnių, kad norit pagerinti kiaušidžių rezervą užsienyje kai kurioms moterims skiria gerti DHEA papildus. Tai gal šis rodiklis irgi parodo kiaušidžių rezervą? Ką jūs žinot apie mano minėtą tyrimą?
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 07, 22:31)
laikykites , cia dar ne nuosprendis gi nesikonsultavot su patyrusiais specais ,  4u.gif suprantama kad sunku ...ir man kalbeti paprasciau ,.,,bet zinot kad turit galimybe bent pabandyti kazka daryt , bandykit rasyti tr ..ziurekit ka patars , pasidomekit kokiu papildu reiktu pabendraukit su mergaitem yra net tema ... bandykit  4u.gif

Šiaurės meškute, apie kokią čia temą rašei??? Gal kokia nors tema su žemu amh???
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2015 09 07, 22:30)
cia stimuliuoja si cikla, bet be tyrimu, tai jau mergaites patare kad closto nebegert ryt, vyras tirtas normospemija

Nueikit ryt pas gydytoja butinai, pažiūrėsit, kokia situacija - ar mato foliú (ar jums matė foliú per pirmà apziura?), kiek, ar jie auga. Ir tada priimsit sprendima, bet clostas labai sekina kiausides, o jums dabar kiekvienas folikulas auksinis.
Bet be elementariu tyrimu, su tokia situacija (amh, fsh) jums neturejo net pradet stimuliacijos clostu! Jums reikia geroj klinikoj darytis ivf, pries tai sutvarkius fsh.
Ir pirma laiko nenusiminkit. Mano situacija l panasi, amh apie 0... o va iskrapste TR kelis folius, ir duos D gal dar iskrapstys.. O jus dar ir labai jauna!
Na apie gyd kompetencija as patylesiu (!!!) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 09 07, 21:47)
Nueikit ryt pas gydytoja butinai, pažiūrėsit, kokia situacija - ar mato foliú (ar jums matė foliú per pirmà apziura?), kiek, ar jie auga. Ir tada priimsit sprendima, bet clostas labai sekina kiausides, o jums dabar kiekvienas folikulas auksinis.
Bet be elementariu tyrimu, su tokia situacija (amh, fsh) jums neturejo net pradet stimuliacijos clostu! Jums reikia geroj klinikoj darytis ivf, pries tai sutvarkius fsh.
Ir pirma laiko nenusiminkit. Mano situacija l panasi, amh apie 0... o va iskrapste TR kelis folius, ir duos D gal dar iskrapstys.. O jus dar ir labai jauna!
Na apie gyd kompetencija as patylesiu (!!!) doh.gif

kai ejau 1konsultacijai buvo 22cd is 25, tai sake kad gleivine stora ir gali buti mazas rezervas, bet vistiek pradejo stimuliacija.
dabar jau tikrai bandysim tik turkija, jei jie sutiks, kad galima kazka padaryt.. rytoj bandysiu parasyti jiems laiska(pirma reikia rusu kalba prisimint), ziuresim ka atrasys..
ka be jusu daryciau..
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 09 07, 22:47)
Merginos, padėkit susigaudyti. O kokius turkai tyrimus daro per IVF procesą? Ar jie žiūri FSH, LH ir E2? Ir kokie turi būti šių tyrimų rezultatai?

Mano šie tyrimai kai juos dariau buvo: FSH - 5,89 mIU/ml, LH - 2,89 mIU/ml, o E2 - 62,7 pg/mL.

Be to, radau, kad pas mane kažkada buvo darytas DHEA-SO4 tyrimas. Mane jis suintrigavo, nes radau pora straipsnių, kad norit pagerinti kiaušidžių rezervą užsienyje kai kurioms moterims skiria gerti DHEA papildus. Tai gal šis rodiklis irgi parodo kiaušidžių rezervą? Ką jūs žinot apie mano minėtą tyrimą?
Papildyta:

Šiaurės meškute, apie kokią čia temą rašei??? Gal kokia nors tema su žemu amh???

na kaip ir geri tyrimai lh siek tiek mazokas nu bet nera blogas,

yra tema su aukstu fsh tik ji apmirus ...nu aisku aciu D kad ji negyvuoja is tikro ...

na del to dhea .. zadejau as ji gertibet kazkaip va taip ir nebegeriau ..gal verta pabandyti as ir skaiciau geru atsiliepimu apie ji ,
na jis nerodo kiausidziu rezervo . mano jis per viduri. jis su pks daugiau ten sasaju turi , skiria tyrima kam plaukuotumas ir pan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 07 rugsėjo 2015 - 22:10
siaures meskute, 4u.gif
Zinau, kaip neramu, kaip sunku, kaip norėtusi, kad butu buve daugiau ir geriau.., bet gi svarbiausia, kad turit apsivaisinusiu, ir viskas jums dabar gali baigtis laaabai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 09 07, 23:12)
siaures meskute,  4u.gif
Zinau, kaip neramu, kaip sunku, kaip norėtusi, kad butu buve daugiau ir geriau.., bet gi svarbiausia, kad turit apsivaisinusiu, ir viskas jums dabar gali baigtis laaabai gerai  mirksiukas.gif

zinau kad visos mes norim kad geriau butu ...vkr ziauriai sustresavu ...nesnu atvirai nesitikejau ..bet kaip ir sakiau dabar be tu roziniu akiniu ..nusiemiau pasidejau i staciu ...dabar ryt reikia sulaukt ziniu... kaip jiems ten sekasi pupseti ..nu labai labai turim vilti kad viskas bus gerai o dar su jusu palaikymu wub.gif

http://humrep.oxford...rep.der150.full va apie dhea papildus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 07 rugsėjo 2015 - 22:22
QUOTE(rneringa @ 2015 09 07, 22:47)

Na, as sakyciau, kad FSH ir E2 buvo netgi labai geri.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 04, 09:42)
Buvau užsirašius kad tu Memorial ax.gif ar pakeitėt nuomonę? Kodėl pasirinkot Bahceci? Nors man aišku labai smagu, kad būtent ją 4u.gif
O tai lapkritį iškart IVF'ui ir I vizitui, ar vizite jau buvot?

As ishkart galvojau apie Bahceci, nes man Memorial siek tiek jauciasi skubesys/chaosiukas. Kiek domejaus vienas pagrindiniu gydytoju dirbo kartu ir su prof. Semra- tad patirties ir kompetencijos nuojauta sako uzteks. Na o apie Medicana nedaug info.
Lapk su visais tyrimais 1 vizitui ir ziuresim ka sakys, nes niekada nedariau jokios proceduros tai lb priklausys kokia gydytojo nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 07, 15:46)
Maguteeeee ir tu šį ketvirtadienį!!!!!!!!!!  thumbup.gif

taip mergaites. bet TR zadu "atsijungti" nuo interneto ir pailseti, todel "prisiduosiu" jau po visko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 09 08, 07:28)
taip mergaites. bet TR zadu "atsijungti" nuo interneto ir pailseti, todel "prisiduosiu" jau po visko  4u.gif

Na va o as galvojau susimatysim 4u.gif Bet kuriuo atveju tas atsijungimas tikrai į naudą! O kumščius gi žinai kad laikysim!! thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif
Pasipasakosiu,kaip vakar praejo LP.Operavo Semra ir Kahraman Ulker(vyras).Vaziavom tik LP,bet po operacijos suzinojom,kad dare LP+H+Injuri.Injuri jie patys padare,mes ju neprasem,mes ji butumem deresi LT,nes dartiksiai nezinojom kada darysimes IVF.O dabar nezinau ka daryti ,kaip suspeti iki mm visus tyrimus pasidaryti...Genetiniai tyrimai ilgai uztrunka kol ats.gauni. doh.gif
Per LP uzblokavo viena kiausintaki.Per H praplete gimda is vienos ir kitos puses,pakele.Turiu dar problema,mano zarnos yra prilipusios prie pilvo sieneliu ir tai yra rimta problema tuo atveju jei man reiketu Cezario per gimdyma doh.gif Labai bijau,pergyvenu,o jei taip nutiktu -gi man liudnai gali baigtis... doh.gif Dabar darys per IVF-PGD.
Ligonineje prabuvom iki 20h,maista gavom du kartus,tiek as, tiek vyras

Merginos,gal kuri zinote per kiek laiko Santariskese padaro MTFHR-genetini tyrima???
Dar mastau,gal ji man cia pasidaryti g.gif(Memoriale)siandien kol dar esu g.gif Jis brangus cia,bet galvoju jei kita cikla nusprestumem darytis IVF,gal jie cia greiciau tyr.ats.gautu.
As taip neskubeciau,jei jie nebutu to injuri padare,nes sake veliau jis jau nebe toks veiksmingas.
Visom,visom patysvgeriausi linkejimai,sekmes mergaites! 4u.gif

Rositele wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emirra: 08 rugsėjo 2015 - 07:19
QUOTE(emirra @ 2015 09 08, 08:15)
labas rytas visoms 4u.gif 
Pasipasakosiu,kaip vakar praejo LP.Operavo Semra ir Kahraman Ulker(vyras).Vaziavom tik LP,bet po operacijos suzinojom,kad dare LP+H+Injuri.Injuri jie patys padare,mes ju neprasem,mes ji butumem deresi LT,nes dartiksiai nezinojom kada darysimes IVF.O dabar nezinau ka daryti ,kaip suspeti iki mm visus tyrimus pasidaryti...Genetiniai tyrimai ilgai uztrunka kol ats.gauni. doh.gif
Per LP uzblokavo viena kiausintaki.Per H praplete gimda is vienos ir kitos puses,pakele.Turiu dar problema,mano zarnos yra prilipusios prie pilvo sieneliu ir tai yra rimta problema tuo atveju jei man reiketu Cezario per gimdyma doh.gif Labai bijau,pergyvenu,o jei taip nutiktu -gi man liudnai gali baigtis... doh.gif Dabar darys per IVF-PGD. 
Ligonineje prabuvom iki 20h,maista gavom du kartus,tiek as, tiek vyras

Merginos,gal kuri zinote per kiek laiko Santariskese padaro MTFHR-genetini tyrima???
Dar mastau,gal ji man cia pasidaryti g.gif(Memoriale)siandien kol dar esu g.gif Jis brangus cia,bet galvoju jei kita cikla nusprestumem darytis IVF,gal jie cia greiciau tyr.ats.gautu.
As taip neskubeciau,jei jie nebutu to injuri padare,nes sake veliau jis jau nebe toks veiksmingas.
Visom,visom patysvgeriausi linkejimai,sekmes mergaites!  4u.gif

Rositele wub.gif  4u.gif

Emirra kaip šaunu kad viskas gerai! Dar vkr vis galvojau kaip tau sekasi wub.gif
Šaunu kad viskas ok
Na biski nefaina kad taip suskubino tuos įvykius. Dėl geno. Jei dar neturit katiotipu tai jo dar neskirs. Mokamai..bet jis ir ne trumpai užtrunka. Gal cia verta pasidaryt? Ramiai..
Sveikaciukes tau!
Atsakyti