Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Kokia man grazi Heidos kvepalu kolekcija thumbup.gif

virzius sodinau, bet man kazkaip nei siaip nei anaip. Nei grozio, nei ziedu blush2.gif Maciau Lidl parduoda ir siemet, bet nebenoriu.

Einu guglinti ciklamenai ir visi kiti kaip atrodo biggrin.gif
O, ciklamenas labai grazu thumbup.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei rasau is mobilios versijos, parasa uzdeda automatiskai, net pati nustebau kaip cia jis uzsoko biggrin.gif Kazkaip esu praradus azarta kolekcijai, nebepamenu kada paskutini karta pildziau, ko gero praeita vasara pora paskutiniu pirkau g.gif na carbotkej niekad nepraeinu jei uzmatau, bet dazniausiai visus turiu , nieko nauja.
Limcamca, parodyk kada saviskius.
Atsakyti
Labukas

Limcamca,o tai jau pelargonijos ir begonijos jau nuvyto?Mano begonijos dar pilnumoj zydi,dar tikrai neiko keist nereikia mirksiukas.gif
As pernai Ciklamenus sodinau,visi perziemojo,lapukus isleido,bet ziedu dar nera..O gal yra,gal begonijos uzgozia,nes tam paciam vazone...

Na ka,su reikalais sulakstem,lagaminus susikrovem,dar pora valandu laiko turim mirksiukas.gif Tik va oras tai nedziugina...Kelias dienas lietu rodo doh.gif Isimeciau maziuka lietsargi(kazin galima rankiniam bagaze g.gif )masina turesim,tai pakeliausim...
Atsakyti
Laba ryta. Mano nieko neveikimo savatgalis pavirto i masinu tvarkymo savaitgali laugh.gif na nieko jau reikejo rolleyes.gif

Heida, kaip as pavydziu kai zmones filmus ilgai ziuri ax.gif as ilgiausiai iki 10 istempiu ir vsio. Aciu uz patarimus gal paklausiu pirmadieni akuseres ar nereiktu kokiu papildomu tyrimu...spaudimas man nelabai gresia, pas mane jisai kaip pas zmogu komoj laugh.gif 60/90

Limcamca apie koki poilsi cia kalbi biggrin.gif taigi nestumas prie manes turi taikytis ne as prie jo. Tempas kaip ir buvo.
Kontraktas sakoma baigiasi kai baigiasi fixed rate 4u.gif tai yra tu gali pasirinkti kita tiekeja, nes kai kurie taiko mokescius jei iseini anksciau laiko.
Sakot didelis pilvas, nu specialiai nusifotkinau siandien. Aha didokas kaip 28 sav.
foto
Giega gero poilsio 4u.gif
Atsakyti
Su antru nestumu pilvas buna didesnis beveik visada, bet Lotuliuk labai graziai atrodai, niekur neprisidejus svorio, tik pilvukas graziai pupso wub.gif

Na ka, krepsini ziurit basketball.gif
Atsakyti
Zydi pilnumoje begonijos dar. Labai graziai atrodo. Turbut vieninteles, gerai pasiteisinusios geles.
Geru jums atostogu, Giega!!! Dar galetum saules atsiust 4u.gif

Na, reikes kada ideti kvepalu kolekcija. Pati senai jau noriu nufotkinti ja.

Aha, man Lotuliuko pilvas irgi grazus wub.gif
Atsakyti
Limcamca, pas mane buvo fiksuota iki siu metu rugsejo galo, tai dabar galiu lakstyt. Na sutartis nesibaigia prisifiksavimas baigias lotuliukas.gif Sunus detention negavo del velavimo?

Heida bigsmile.gif na ir kolekcija

Gotte, kaip smagu wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau ciklamenu, naslaiciu ir RAfaelo pyraga biggrin.gif Visai neblogas sekmadienis. Lauke labai silta.

NOVA, kaip jus, remontus baiget?
Atsakyti
Labas,

Pamiršau parašyt Giegai apie sūrių numerius - nieko apie tokius nežinau schmoll.gif . Visad paspaudžiu sūrį, nes nemėgstu kietų, mėgstu tokius, kur tyžta tongue.gif

Lotuliuk, man tavo pilvas labai mažas, jei tokia nėštuke ateina pas mane fotkintis liepiu pūst pivą lotuliukas.gif aišku juokauju, bet jau ne bet kokia poza tinkama būna. Jei planuoji kur nors fotkintis, tai dar nesifotkink, dar palauk kol padidės 4u.gif

Padirbau iš ryto, o dabar laikas pramogoms bigsmile.gif Pas mus šiandien Angel canal festival thumbup.gif , papietaujam ir lėksim, gal pasiplaukiosim su barža, pernai mačiau visi plaukė, smagiai atrodė. Tik aš buvau be vyro pernai, tai kažkaip ir nebepasiplaukiojom.

Heida, čia tavo kolekcija foto?????????? blink.gif bigsmile.gif aš gal atsilikus, bet pirmą kartą girdžiu apie tavo kolekciją.
Atsakyti
Sveikos gyvos, londoniukes! Po truputi jau pradedu jus pazinti-matau, turime nestukiu, fotografiu, geliu megeju-labai smagu cia pas jus.
O man kita sav. Ilga nusimato-griztu I mokykla (6zona), vakarais restoranas (1 zona), o gyvenu 4, tai smagaus vazinejimo, Ceroc lotuliukas.gif
na, bet as viliuosi toki tempa ne ilgiau puse metu palaikyti-tada tikiuosi pastoti wub.gif
Atsakyti
Labukas
patikesit? as, vandenine, dar prie juros nebuvau lotuliukas.gif tik pora kartu baseine issimaudziau... Ir rytfienos planuose jura nelabai itraukta... Ir cia Ispanija lotuliukas.gif
Siaip telefainprognuozuoja lietu... Mes tikim... ir turistaujam... ir lietaus dar ne laso negavom... Gal nebetiket ir varyt i pliaza lotuliukas.gif
O siaip kaifas biggrin.gif Jau apartamentus kokius gavom thumbup.gif thumbup.gif Labai liuks thumbup.gif Gyvenciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 09 06, 22:50)
Labukas
patikesit? as, vandenine, dar prie juros nebuvau lotuliukas.gif tik pora kartu baseine issimaudziau... Ir rytfienos planuose jura nelabai itraukta... Ir cia Ispanija  lotuliukas.gif
Siaip telefainprognuozuoja lietu... Mes tikim... ir turistaujam... ir lietaus dar ne laso negavom... Gal nebetiket ir varyt i pliaza lotuliukas.gif
O siaip kaifas biggrin.gif Jau apartamentus kokius gavom thumbup.gif  thumbup.gif Labai liuks thumbup.gif Gyvenciau thumbup.gif

Tai tu siuo metu Ispanijoj? Nu smaguma! As dar ne karto nebuvus, bet mielai nuvykciau, kad ir I ta pacia Maljorka wub.gif
Nors vis deklaruoju, kad Italija man-numero uno! (Tiesa, irgi dar nebuvusi). Apskritai ne kokia keliauninke as-be Anglijos tik Latvija, St. Peterburgas, Talinas, Lenkijos krastelis aplankytas ir Kaliningradas karta viena.
Atsakyti