Laba diena

Jeeezau vel penktadienis

kaip cia taip greit
Parsinese mano vaikas vakar namu darbus: gal koks 20 zodziu ismokti teisngtai rasyti (phonics), rasti savo leliuko foto, pakalbeti su tevais koks jisai buvo ir aprasyti, 2 matematikos uzduotys on-line ir perskaityti knygute. Jam 6 metai kas reiskia poilsio savaitgaliais nei man nei jam

As cia gal labai nekokia mama, nu bet sorry...ir viska ta padaryti iki antradienio
QUOTE(Heida @ 2015 09 09, 17:29)
Vargsas vaikas, kaip neteisinga kad vaikai tokiomis ligomis serga

siaip as visada galvojau kad cia visi sergantieji veziu gauna reikalinga gydyma, o pasirodo kad reikia ir patiems susimoketi, ziauru.
Va cia tie baikeriai, ten tokia kulinarine/kelioniu laida, kazkur vaziuoja ir gamina maista, man labai patinka, tokie silti zmones
http://www.hairybike...Lwj9B0oD6WGx.97
Jinai sirgo kazkokia reta forma, pries 3 metus pagijo, bet paskui grizo bjaurybe ir auglys kitoje vietoje atsirado... tai kiek zinau vaistai ir reikalingas gydymas buvo pasiekiamas tik USA, todel ir pinigelius rinko...
Visas mano FB mirga nuo zinuciu, niekaip neismetu is galvos - nu negaliu isivaizduoti net to skausmo kuri seima turetu jausti...
QUOTE(Heida @ 2015 09 10, 08:08)
Suprasi tuos buhalterius, jiems visada menesio galas
QUOTE(gotte @ 2015 09 10, 09:38)
Labas rytas,
Ceroc, kodėl tiek daug transportui?

suprantu kad daug važinėji, bet perkant savaitinius biletus, kažkaip įsivaizduodavau kad galima su 100 svarų išsisukt
Cia 100 per menesi ar savaite ? Mano keliones islaidos per menesi yra apie £220 - £250. Cia grynai tik is darbo ir atgal
QUOTE(giega @ 2015 09 11, 09:17)
Labukas
Kokios tylios

As vis dar kepu

Deaugelis ko gero saules smugi gavo... Vakar labai blogai buvo, siandien vis dar neatsigauna, issikvietem greitaja...Jie ko gero liks namie, o mes vaziuosim i pliaza..
bet tai kaip nefaina kai taip atostogas sau susigadini
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 11, 10:51)
As,
Lotuliuko berniuka atsimenu. Pasiklausiau jo paskaitas. Labai idomios.
Heida, tavo dukra japonu kalba mokysis, saunuole! Mano sunenas universitete rytu saliu kultura studijuoja. Vo. Ka dirbt uzaugus?
Manau psichologas butu labai patenkintas suzinojes savo nauja varda