Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

As cia depresiskai prirasiau, tai dabar visos bijo rasyt laugh.gif
Paskaiciau kad Tesco liudnos dienos, labai pardavimai smuko, tai daug prekiu atpigino, na ir akurat, uzeinu i musu mazyte Tesco, tik sviecia raudoni lipdukai kad pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Hi,

Kaip sekasi?

Heida, turi isliudeti ir isgyventi viska, ne tap lengva paleisti, kaip visos siulo. Juk viskas dar taip sviezia. Nebijok nei minciu, nei sapnu, tai normalu. Kai bus laikas viskas savaime praeis.
Atsakyti
Kazin ar istiesu bankrotas. Musiskeje mazyteje, tai tikrai niekas nenupiginta.
Atsakyti
Labas ax.gif

QUOTE(*nova* @ 2015 10 06, 09:09)
Labas rytas

Gotte, remontai jau visai i gala, pagaliau  biggrin.gif
Uzsiregistravus vienoj -laukiu ....  mirksiukas.gif  bet nezinau ar tikrai to noriu  ax.gif 
Kaip tavo panom mokykloj sekasi  g.gif

nu bet kaip smagu thumbup.gif aš jei namie kokį naują dalykiuką pasidarau tai praeidama po 10 kartų per dieną pažiūriu biggrin.gif o pas jus visas remontas atliktas, tai turėtų išvsi būti nerealiai faina smile.gif

Gerai sekasi 4u.gif

Paskaičiau patarimus Heidai ir nelabai suprantu, ką reiškia "paleisti"? g.gif tipo nebegalvoti? Bet kažin ar įmanoma save priversti negalvoti. Aiškiu, jei fanatiškai galvoji per dieną šimtus kartų, tada tikrai gal reiktų bandyti mintis nukreipti kažkur kitur. Bet šiaip ir galvoti, ir sapnuoti yra normalus dalykas, tuo labiau, kad mažai laiko praėjo... g.gif
Atsakyti
Tikrai ne. Tiesiog priimti fakta, kad nebera gyvos. Bet yra prisiminimai, yra tas zmogus sirdyje ir is ten niekas niekada nepatrauks. Per mazai laiko praejo, kad negalvotu. Dar ilgas gedulo laikas laukia. Bet, cia ir yra siunciama zinute, kad laikyk sirdyje ir tiesiog gyvenk toliau. Man taip buvo. Ir, net dabar buna sapnuoju ir tetuka ir mociute. Ir buna panasiai, kad mane stumia, veja nuo saves, nors as verziuosi. Dar tai buna prasymas pasimelsti ar tiesiog misias uzpirkti ir jose sudalyvauti. TAi irgi yra paleidimas, keturnedelio misios.
Atsakyti
Labas vakarelis

NA as kaip visada-kai nedirbu daugiau dirbu lotuliukas.gif Bazes,prekes,skalbiniai ir kepia kibinus mirksiukas.gif Nu visai geri gavos,kaip pirma karta,tik labiau apkept reikejo mirksiukas.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=568CB237
Atsakyti
Na ka padarysi, kad ir kaip banaliai skambetu, bet aciu D kad viskas is eiles vyksta, su tevais anksciau ar veliau visi turesim atsisveikint.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 10 07, 20:03)
Na ka padarysi, kad ir kaip banaliai skambetu, bet aciu D kad viskas is eiles vyksta, su tevais anksciau ar veliau visi turesim atsisveikint.

Taip ir turi buti 4u.gif O ne tai kaip mano abi mociutes pirma puse savu vaiku islaidojo,paskui tik pacios mire..
Atsakyti
Tai va. Laikui begant tiesiog ismoksti su tuom gyventi.

Giega, trauk kibinu recepta i dienos sviesa. Kazkada turejau, pameciau.
Atsakyti
O kibinai bigsmile.gif senokai kepiau, man vis gaunasi sausoka tesla, butent tas virsus susuktas,MB sako kad gomuri drasko ir jo net nevalgo, apgrauzia ir palieka biggrin.gif
Atsakyti
Recepta drauge uzrase,bet paskui intike ieskojau,kaip jie susilanksto ir atradau sita-viens prie vieno mirksiukas.gif Tik as vegetos nedejau,o tik druskos ir pipiru ir dariau is puses porcijos..Ir pasigailejau,nes jau neiko nebeliko...

Tikrai minkstuciai.Ir tas virsus labai minkstas mirksiukas.gif Nezinau,gal pastoveje isgiau ir sukietetu...Va uz valandos MB i darba ruosis,dar valgys(paskutinius 2) pasakys ar keiti..
https://www.youtube....h?v=907A1RJMdu4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 07 spalio 2015 - 21:18
4u.gif

Tik dabar apziurejau kad pasa gruodi reiks keist. Kuri keitetes, ar reikia is anksto app darysit, ar tiesiai vaziuot ir ten laukt. Kiek laiko uztruks pakeitimas g.gif

Atsakyti