Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(ylang @ 2015 09 10, 22:23)
O kokiose svetainese geriausia ugg "medziot"? 4u.gif

6pm, sierratradingpost
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 09 10, 21:01)
Gal ir neverti... bet odinių ir su kailiu manau pigiau sunkiai rasčiau... tikiuosi nekainuos 400 (litų) o modelis toks jau dailus (ugg anali boots), bus pats tas į darbelį žygiuot...

Batams kažkaip aš negailiu

O jums nieko, kad jie klaikiai slidus? Mano visi senokai pirkti, gal kas pasikeite, bet jei yra pasnigta ir pritrypto sniego, tai amen, nepaeinu.
Man atrodo, kai taip viskas Lt pabrango, neliko prasmes i litus verst. Si rudeni kur tik kiek padoresni batai- is karto ne maziau 149€ kaina. Geriau palygint su kainom vietinese parduotuvese ir paziuret, kokia dali savo pajamu gali pirkiniui skirt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 11 rugsėjo 2015 - 05:43
QUOTE(songaila @ 2015 09 10, 21:01)
Gal ir neverti... bet odinių ir su kailiu manau pigiau sunkiai rasčiau... tikiuosi nekainuos 400 (litų) o modelis toks jau dailus (ugg anali boots), bus pats tas į darbelį žygiuot...

Batams kažkaip aš negailiu

tik, kad jie ne su kailiu unsure.gif nebėra UGG su kailiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2015 09 11, 05:43)
O jums nieko, kad jie klaikiai slidus? Mano visi senokai pirkti, gal kas pasikeite, bet jei yra pasnigta ir pritrypto sniego, tai amen, nepaeinu.
Man atrodo, kai taip viskas Lt pabrango, neliko prasmes i litus verst. Si rudeni kur tik kiek padoresni batai- is karto ne maziau 149€ kaina. Geriau palygint su kainom vietinese parduotuvese ir paziuret, kokia dali savo pajamu gali pirkiniui skirt.

daug kas sako, kad jie klaikiai slidūs, bet aš turiu tiek klasikinius, tiek ne klasikinius tai ką aš žinau rolleyes.gif man asmeniškai ne ką slidesni nei kiti mano turimi batai, nei sykio neesu su jais nusiplojusi bigsmile.gif ir vaikams aš juos perku, paeina, nereik kas kelis žingsnius kelti biggrin.gif
bet čia turbūt nuo vaikščiojimo ypatumų priklauso, aš šiaip kai visur su mašina, o žiemą su vaikais tik į kiemą, tai man kažkaip jie puikiausi batai biggrin.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad tas pure kailis, bus proga išbandyt smile.gif dėl slidumo tai tikrai, tie klasikiniai slidūs, bet tokie su gumuotu raštuotu padu tai visai ne thumbup.gif
Atsakyti
Renkama 4u.gif
DKNY
Columbia
Hautelook
Luckyvitamin
Eyelashwishes
Walmart
Vitacost
Joesnewbalanceoutlet
Gymboree
Newbalance
Jcrew
25% off select fall must-haves for women, men, girls & boys, with code LOVEFALL
Talbots
UrbanDecay
Saksoff5th truksta prisijungusiu
Uniqlo
Iherb
Shop.mattel
Timberland
Crazy8 -20%
Macys.com
RL
Ae.com
6pm.com
Sierratradingpost.com
Beautyencounter
Gap/Oldnavy
Drugstore.com
Sephora.com
Landsend
Childrensplace.com
Ir zinoma, visa kita renkame 4u.gif

Temos išparduotuvė 4u.gif
Urbandecay truksta nedaug iki freeship ax.gif

Saksoff5th truksta iki freeship prisijungusiu ax.gif
user posted image
Beautyencounter prisijunkite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdulka: 11 rugsėjo 2015 - 07:44
QUOTE(Taurė @ 2015 09 10, 22:13)
Junkites prie Carters.com 20% off $40+ order SEPCART
Papildyta:

Ugg verti kiekvieno cento. Savo ugg nesioju vienus nuo 2008 metu, kitus nuo 2012m. Vaikams irgi ugg perku. Jos atnesioja, dar atiduoda puseserei, ir ta atnesioja. Tada pusesere dar atiduoda kitiems vaikams. Vyras ugg batus irgi nesioja nuo 2008 seniausius, kiti irgi po kelis metus jau nesiojami.
Pernai bearpaw pirkau vaikams. Viduryje ziemos ismeciau juos, nes atrode klaikiai, ir nupirkau ugg visvien.
Ugg kokybe visai kitokia, net ner ka lyginti, paprasciausiai nesulyginama. BP ir sunkesni gerokai, ir palietus jauciasi skirtumas, bent jau man. Ir neatnesiojami net 1 sezona.

Papriestarauciu wink.gif O gal sakyčiau batas batui nelygu... Turim ir ugg ir bp ir ukala ir emu,na kai daug Vaiku tai visko turim,parodyčiau sudejus batus kokie jie yra po kelių sezonų nešiojimo,tai baisiausi liko ugg biggrin.gif Po vieno sezono! O visus vienodai imregnavau ir visi nesiojami nekasdien,nes turi pakeitimui kai šlapia kitus... Aš pati jau 3 o gal ir 4 sezoną nešiosiu bp,be priekaistų wink.gif

O dėl slidumo,tai su visais paciuozinejam,kai sniego yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 11 rugsėjo 2015 - 07:57
UrbanDecay truksta prisijungusiu iki freeship ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 09 11, 06:43)

drinks_cheers.gif
Jau man , tai kosmariski prisiminimai su UGG doh.gif Net i masina negaledavau normaliai ilipti , laikausi uz dureliu , o kojos slista i sonus lotuliukas.gif net ir einant i parduotuve , ant tu plyteliu slidu budavo unsure.gif Dabar labai noreciau dukrai nupirkti , del siltumo , nu bet bijau verysad.gif ji daug vaikscioja , autobusais vaziuoja .
As sau isigijus Bearpaw , tai viskas thumbup.gif

Ir del kainu pritariu , nes , kai nuejau i akropoli doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2015 09 11, 08:54)
drinks_cheers.gif
Jau man , tai kosmariski prisiminimai su UGG  doh.gif Net i masina negaledavau normaliai ilipti , laikausi uz dureliu , o kojos slista i sonus lotuliukas.gif net ir einant i parduotuve , ant tu plyteliu slidu budavo unsure.gif Dabar labai  noreciau dukrai nupirkti , del siltumo , nu bet bijau  verysad.gif ji daug vaikscioja , autobusais vaziuoja .
As sau isigijus Bearpaw , tai viskas  thumbup.gif

Ir del kainu pritariu , nes , kai nuejau i akropoli  doh.gif  biggrin.gif

As jau visaip planavau, ir klijais patepus zvyro pabarstyt , kad neslystu lotuliukas.gif
Tai taip ir stovi tie visi ugg, panesioju kol salta iki pirmo sniego ir vel nutrenkiu.
Tiesa, siai ziemai turiu pirmus AUSTRALIA LUXE COLLECTIVE uggus, gal tie nebus stikliniu padu g.gif
Atsakyti
Man tai kažkaip neslydu su ugg ,viskas ok su jais biggrin.gif
O nebandėt ?-
Ką daryti, kad batai neslystų?Todėl reikėtų patiems pasirūpinti neslidžiais batais - nunešti juos į avalynės taisyklą, įsigyti specialių antdėklų, kurie lengvai nusiima ir taip pat lengvai užsideda, arba patiems imtis veiksmų. Nuriebalinkite batų padą. Užtepkite plonyčiu sluoksniu „Moment“ klijų, ir iškart, kol nespėjo išdžiūti, pabarstykite smėliu, leiskite klijams sustingti. Toks metodas veiksmingas apie keturias savaites. Antrasis patarimas kiek panašus į pirmąjį. Padą taip pat reikia nuriebalinti ir padengti plonu klijų sluoksniu. Tik vietoje smėlio naudokite švitrinio popieriaus gabalėlius. Kad jų nebūtų matyti, galima užmaskuoti juodu žymekliu. Veiksminga apie dvi savaites. Vienas paprasčiausių ir pigiausių būdų - užklijuoti pleistrą. Geriausia naudoti platų ir priklijuoti kryžiumi. Veiksminga tris dienas. Maskuoti taip pat galima juodu žymekliu. Jei bato padas visiškai lygus, nelygumų padarykite patys. Padės vinis, arba galima „patarkuoti“ padą smulkia tarka.

Arba YAKTRAX biggrin.gif Aš tokį sieroj buvau pirkusi,bet taip ir neužsidėjau biggrin.gif bet einant kur pasivaikščioti,pvz šunį pavedžioti gal ir nieko išmislas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 09 11, 09:12)
Tiesa, siai ziemai turiu pirmus AUSTRALIA LUXE COLLECTIVE uggus, gal tie nebus stikliniu padu g.gif

gal gali parodyti, ar ten kailis pilnai? Ieskau ir as sau, nes visad salta man, tai noriu ziema siltai masinoj sedet, kol vaika i mokykla vezu. Ner bjauriau,kai kojos sala. Turiu senus, bet jau baisus kaip karas. Kokia tau kaina galutine ju gavosi,net nezinau ar siustis geriau,ar cia pirkt g.gif
Atsakyti
As turiu panasius "apkaustus" biggrin.gif thumbup.gif
Dejausi kelis kartus , bet nera labai patogu , nes iejus i patalpa reikia nusiimti rolleyes.gif
Atsakyti