Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

GAP 4u.gif
40% Off Regular Price Styles
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 09 17, 23:54)
as su klausimu  blush2.gif

jei prie kelniu raso  ankle pants  esu neuaksta paprastai  perku viska petite, kelniu petite raso 26 in, regular dydzio 28 in, 28 in man tinka bus viso ilgio, bet  kelnes raso ankle pants jei pirkti 28 in jos bus pilno ilgio man , bet tures jos vaizda, gal sakau nesiziures , nes ju paskirtis buti ankle pants?    ax.gif

Esu pirkusi iš Loft ankle pants "tall" dydžio, nors esu regular. Tai man yra normalaus ilgio kelnės ir žiūrisi kaip normalios kelnės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 09 17, 23:54)
as su klausimu  blush2.gif

jei prie kelniu raso  ankle pants  esu neuaksta paprastai  perku viska petite, kelniu petite raso 26 in, regular dydzio 28 in, 28 in man tinka bus viso ilgio, bet  kelnes raso ankle pants jei pirkti 28 in jos bus pilno ilgio man , bet tures jos vaizda, gal sakau nesiziures , nes ju paskirtis buti ankle pants?    ax.gif

Pirkus esu (bet tik dzinsus) ir ankle ir crop, nors su mano ugiu jie kaip regular gavosi, bet toks vaizdas, kad dar labiau jos mane zemina, nors siaip viskas su jom gerai yra.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esat is JAV pirkusios MAXI MICRO paspirtukus? Gal zinot kur buna geru kainu? Arba nebutinai is JAV. Reikia 2 vnt tad ieskau pigiausio varianto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2015 09 18, 09:07)
Sveikos, gal kuri esat is JAV pirkusios MAXI MICRO paspirtukus? Gal zinot kur buna geru kainu? Arba nebutinai is JAV. Reikia 2 vnt tad ieskau pigiausio varianto wink.gif

jei surasit pasidalinkit temoje arba reikia jungtis as +1 bet nemanau kad is jav bus pigiau ....
Atsakyti

Renkama 4u.gif
DKNY
Hautelook
Labella
Harney
Zulilly
Landsend
YOOX
Walmart
Vitacost
Joesnewbalanceoutlet
Saksoff5th
Uniqlo
Shop.mattel
Timberland
Crazy8
Macys.com
RL
Ae.com
6pm.com
Sierratradingpost.com
Gap/Oldnavy
Drugstore.com
Sephora.com
Landsend
Childrensplace.com
Ir zinoma, visa kita renkame 4u.gif

Temos išparduotuvė 4u.gif

Joesnewbalanceoutlet 4u.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos,
rugsejo 12 dienos ner dar siuntos?
Atsakyti
JcrewFactory -35% junkites 4u.gif

ONLINE ONLY: EXTRA 30% OFF WITH CODE EXTRA30.* CARDMEMBERS, ENJOY AN EXTRA 35% OFF
WITH YOUR J.CREW CARD & CODE CARDEXTRA.** EXCLUSIONS APPLY
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 09 16, 13:14)
Kur ir kokias perkate aukštiems vyrams žiemines striukes (bet ne a la michelin), tinkančias lietuviškai žiemai?

Gal visgi perka/pirko ilgarankiams vyrams striukes? 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Taure, o saskaitos baigtos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 09 18, 09:38)
sveikos,
rugsejo 12 dienos ner dar siuntos?

Kol kas nera smile.gif
Atsakyti
Parekomenduokite termosa maistui, ar apsimoka siusti ar vis tik dairytios cia? nes pirmokui maisto reikeia palikti namie kai gris is mokyklos, kad siltas butu smile.gif

Siunte,es pietus krepsiuka is landsend, bet stovi nenaudojamas, jei kam reikia galiu perleisti, musu melunas su salotine smile.gif
Atsakyti