Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikutes, jungciausi prie amazon.fr
Atsakyti
Priimciau i kompanija 1 mergaite pirkimui is amazon.co.uk, truksta keliu svaru iki nemokamo shippo iki Tukio blush2.gif Siuntejas turi buti tik Amazon. Vilnius smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kas turite patirties perkant is mytoys 4u.gif ar galima iš šios parduotuves nusipirkti vezima. Prie prekes raso galima tik Vokietijoje g.gif
Atsakyti
Kokius zieminius batus perkate savo 1,5m mazyliams? 24dydzio smile.gif gal uzmatete geru kainu?
Atsakyti
QUOTE(AJ. @ 2015 09 01, 10:22)
Kokius zieminius batus perkate savo 1,5m mazyliams? 24dydzio smile.gif gal uzmatete geru kainu?

Aš galvoju apie Demar, pernai berods šioje temoje kooperavomės parvežimui iš Lenkijos..... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puošnutė: 01 rugsėjo 2015 - 09:28
QUOTE(bella272 @ 2015 09 01, 10:06)
Sveikos, kas turite patirties perkant is mytoys  4u.gif  ar galima iš šios parduotuves nusipirkti vezima. Prie prekes raso galima tik Vokietijoje g.gif

Esu siuntusis BB gultuką, viskas tvarkoj, atsiuntė savaitės bėgyje tiesiai namo. BEt jei rašo, kad tik Vokietijoje, tai, matyt, į LT ir neleis parsiųsti...
Papildyta:
QUOTE(Puošnutė @ 2015 09 01, 10:28)
Aš galvoju apie Demar, pernai berods šioje temoje kooperavomės parvežimui iš Lenkijos..... ax.gif  4u.gif

Prisijungčiau prie tokios koooperacijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2015 09 01, 09:10)
Sveikos mamytes, ateinu klausti dar vieno patarimo. Gal zinote kur galima butu isigyti sportiniu kelnyciu, bet plonesniu i darzeli, be pukelio?

Iš next parsisiunciau ne su pukeliu, bet kilpinės medziagos 4u.gif
Atsakyti
Pernai lyg grandiozinio uzpirkimo demar nebuvo smile.gif tai turguj man drauge savo ir mano vaikam po 75lt nupirko smile.gif man rodos kas jungesi is lenkijos daug ko nebuvo ir kaina plius minus apie 70lt buvo. Bet ten turgui irgi tik pas viena vyra lyg tokios kainos biggrin.gif reiks uzklaust kur tas taskas. Mes pirkom su raistukais trimeciam. Vyresniem gal daugiau kainuoja
Atsakyti
kadangi manęs nemėgsta asda, tai bandysiu pirkti Tesco groceries per PA. Gal bus norinčių prisijungti? vilnius. Pašilaičiai. Galėčiau persiųsti paštomatu
loramloram@gmail.com
Atsakyti
Gal atsilieps mamytė, norėjusi kartu su manim pirkti iš mytoys (paspirtuką). Per klaidą ištryniau žinutę doh.gif
Papildyta:
Demar buvo labai pigiai pernai Amazon.de. Bet dauguma nesiuntė į LT doh.gif Reiktų pasižvalgyti laikas nuo laiko ir ten wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwe @ 2015 08 31, 19:32)
Renku www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo  4u.gif

Vilnius, Pašilaičiai.

Užsakymus su SM nicku, mob.nr. siusti indre.but@gmail.com

Dar trūksta apie 30eur iki nemokamo siuntimo 4u.gif
Atsakyti
Renku užsakymą iš cocooncenter.
Užsakymus siųskite vv3lina@gmail.com

Vilnius (Lazdynai, galiu perduoti į centrą, pašilaičius, bet gali užtrukti), SEB bankas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Welina: 01 rugsėjo 2015 - 11:41