Priimciau i kompanija 1 mergaite pirkimui is amazon.co.uk, truksta keliu svaru iki nemokamo shippo iki Tukio
Siuntejas turi buti tik Amazon. Vilnius

Sveikos, kas turite patirties perkant is mytoys
ar galima iš šios parduotuves nusipirkti vezima. Prie prekes raso galima tik Vokietijoje

QUOTE(AJ. @ 2015 09 01, 10:22)
Kokius zieminius batus perkate savo 1,5m mazyliams? 24dydzio
gal uzmatete geru kainu?

Aš galvoju apie Demar, pernai berods šioje temoje kooperavomės parvežimui iš Lenkijos.....

QUOTE(bella272 @ 2015 09 01, 10:06)
Sveikos, kas turite patirties perkant is mytoys
ar galima iš šios parduotuves nusipirkti vezima. Prie prekes raso galima tik Vokietijoje 

Esu siuntusis BB gultuką, viskas tvarkoj, atsiuntė savaitės bėgyje tiesiai namo. BEt jei rašo, kad tik Vokietijoje, tai, matyt, į LT ir neleis parsiųsti...
Papildyta:
QUOTE(Puošnutė @ 2015 09 01, 10:28)
Aš galvoju apie Demar, pernai berods šioje temoje kooperavomės parvežimui iš Lenkijos.....

Prisijungčiau prie tokios koooperacijos

QUOTE(oplia5 @ 2015 09 01, 09:10)
Sveikos mamytes, ateinu klausti dar vieno patarimo. Gal zinote kur galima butu isigyti sportiniu kelnyciu, bet plonesniu i darzeli, be pukelio?
Iš next parsisiunciau ne su pukeliu, bet kilpinės medziagos

Pernai lyg grandiozinio uzpirkimo demar nebuvo
tai turguj man drauge savo ir mano vaikam po 75lt nupirko
man rodos kas jungesi is lenkijos daug ko nebuvo ir kaina plius minus apie 70lt buvo. Bet ten turgui irgi tik pas viena vyra lyg tokios kainos
reiks uzklaust kur tas taskas. Mes pirkom su raistukais trimeciam. Vyresniem gal daugiau kainuoja

kadangi manęs nemėgsta asda, tai bandysiu pirkti Tesco groceries per PA. Gal bus norinčių prisijungti? vilnius. Pašilaičiai. Galėčiau persiųsti paštomatu
loramloram@gmail.com
loramloram@gmail.com
Gal atsilieps mamytė, norėjusi kartu su manim pirkti iš mytoys (paspirtuką). Per klaidą ištryniau žinutę 
Papildyta:
Demar buvo labai pigiai pernai Amazon.de. Bet dauguma nesiuntė į LT
Reiktų pasižvalgyti laikas nuo laiko ir ten

Papildyta:
Demar buvo labai pigiai pernai Amazon.de. Bet dauguma nesiuntė į LT

QUOTE(ewwe @ 2015 08 31, 19:32)
Renku www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo
Vilnius, Pašilaičiai.
Užsakymus su SM nicku, mob.nr. siusti indre.but@gmail.com

Vilnius, Pašilaičiai.
Užsakymus su SM nicku, mob.nr. siusti indre.but@gmail.com
Dar trūksta apie 30eur iki nemokamo siuntimo