Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

jungciausi su braskeele prie Mytoys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irut86Kir: 04 rugsėjo 2015 - 14:39
QUOTE(irut86Kir @ 2015 09 04, 16:38)
jungciausi su braskeele prie Mytoys smile.gif

Koda galetu kas nors perleist biggrin.gif
Gal rimtai kas turit ir neplanuojat naudot? g.gif
Atsakyti

Ar kas uzsakynejot is sitos parduotuves?originalus rubai?
nuo 400 eur dabar siunčia nemokamai.

https://www.brandsdi...?...c&cachekey=
Atsakyti
Mergaites, o mytoys buna pasiltintu dzinsiuku maziukams?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 09 04, 14:29)
Merginos,paziurejau amazon fr. Visai neblogu crocs kainu yra. Tik nezinau ar siuncia nemokamai i uk ir niekaip nerandu vedant adresa prie salies pasirinkimo Anglijos. Kaip ji prancuziskai ?
Netycia istryniau adresa ir nerandu kaip.ištaisyti klaida.
Jei gerai suprantu,tai kodas yra nuolaida 15 eur.

Siuntimas tikrai kainuoja, priklauso nuo krepšio svorio. Kodukas galioja tik tam tikroms prekėms.
Atsakyti
Gal kam reikalingas mytoys 30% kodukas. Jį naudojau tik nuolaidos peržiūrai, bet neužsakinejau su juo. Rašo, kad galio iki 09,04. Tikiuosi, kad dar galioja. g.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga79 @ 2015 09 04, 17:07)
Gal kam reikalingas mytoys 30% kodukas. Jį naudojau tik nuolaidos peržiūrai, bet neužsakinejau su juo. Rašo, kad galio iki 09,04. Tikiuosi, kad dar galioja. g.gif

Kodukas, atiduotas. 4u.gif
Atsakyti
Ar yra kam nors dingusi siunta per Tuki??
Atsakyti
Kviečiu jungtis S.OLIVER

Palanga-galiu persiųsti
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 09 04, 15:14)
Koki perkate? blush2.gif

šį nusižiūrėjusi esu http://www.cocooncen...3000/21264.html
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 09 04, 17:55)

Ta prasme dingusi.
Mano yra pasimetusios dvi siuntos, abi is ebay, Tukis nerado pas save ju tiesiog
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 09 04, 16:55)

mano yra tik pasilikusi UK, nors turejo pg pranesima buti LT, po to susirašėm , surado.
bendrai tai tuky kiek jų temoj paskaitau tai panašu lyg tvarkos mažoka, tai dabar per pirkanglijoj visada užsakau - čia tai man patinka labiau thumbup.gif Praneša el.paštu greitai kai UK ir LT gauna , ir prisijungus siuntinio foto būna ir svoris ir tūris iš karto aiškus, gaila kaina dabar jų pakilo pradinė, po to kai didesnis svoris tai jau geriau gaunasi, sandėliuoja sakė nemokamai ir ilgesni laika. Galima daugiau siuntu iš karto pasiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 04 rugsėjo 2015 - 17:52
QUOTE(saulyte525 @ 2015 09 04, 18:51)
mano yra tik pasilikusi UK, nors turejo pg pranesima buti LT, po to susirašėm , surado.
bendrai tai tuky kiek jų temoj paskaitau tai panašu lyg tvarkos mažoka, tai dabar per pirknglijoj visada užsakau - čia tai man patinka labiau thumbup.gif Praneša greitai kai UK ir LT gauna , ir foto būna ir svoris iš karto aiškus, gaila kaina dabar jų pakilo pradinė, po  to kai didesnis svoris tai jau geriau gaunasi, sandėliuoja sakė nemokamai ir ilgesni laika. Galima daugiau siuntu iš karto pasiimti.

nu va, as jau seniai turejau gaut,o dar negavau, patikino, kad kita savaite jau bus, nu tikiuos
Atsakyti