Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MonikaG* @ 2015 09 04, 21:04)
Sveikos mamos, noriu uzsisakyti rubeliu kudikiui, galbut galetumet priimti prie uzsakymu, labiausiai domintu pigus variantai kaip tesco, galbut galetumet padeti kadangi esu nauja sitam reikale wink.gif parasykite man i emaila m.griciutei@gmail.com
Papildyta:
Kadangi esu naujoke galbut galetumete linka numesti. Greit perziureciau savo maziui gal rasciau ko reikia smile.gif

Mytoys.de
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 09 04, 20:34)
Bet ar tikrai skalbikliuose esme? unsure.gif Pati medziaga, skalbimo masina, vandens temperatura. Visa visuma 4u.gif

Maximoj dabar su kai kuriom aciu kortelemis 40 off. Tik nepamenu kainu Sodasan kainu, ar nebutu panasiai, kaip is DE?

Nzn, ilgai naudoju frosh, bet rūbai lb blunka sad.gif skalbimo mašina nauja, nebent rūbai lb suprastėjo, perku ir iš JAV (gymboree, cp), gap, next, hm ar asda.. Nebežinau ką kaltint žinokit unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos, reikia pagalbos jūsų, jau baigiu akis pražiūrėti, bet niekur negaunu savo vaikiukui futbolistui tokių buciukų, arba sold out, arba išvis neduoda pirkti.. Mažu kas esate pirkę , ar žinote kur galiu nusipirkti doh.gif wub.gif Nike mercurial CR7 Cristiano Rolando ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 09 04, 16:55)
Ar yra kam nors dingusi siunta per Tuki??

Kurios dienos siuntos nesulaukiat?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 09 04, 10:03)
Man šio valiklio kaina pasirodė geresnė amazon.co.uk
3 vnt kaina 2,62 svaro ir siuntimas į UK 9,49 svaro
http://www.amazon.co...ywords=cera fix

Dekui 4u.gif ,bet vistiek ne pigiai atseis, dar persiuntimas doh.gif LT budavo 10 lt ir tai jau ne pigu, buteliukas nedidelis, tik kad jo uztenka keliems metams, nes tik lasiuko reikia.
Gal dar kas kur koki varianta uzmatys, saukit 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit ir neplanuojat naudoti MYtoys -30% koduko rubams ir batams?
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2015 09 04, 21:01)
Uzsakinesiu MYTOYS si vakara su 30% rubams ir batams (akcijiniams taip pat)

Kaunas.

Vakar uzsakiau, neberasykit 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Iki -75% mandmdirect'e drinks_cheers.gif !
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2015 09 05, 09:13)
Vakar uzsakiau, neberasykit  4u.gif

Lyg rašė, kad kodukas galiojo iki vakar
Atsakyti
mergaitės, patarkite, kur ieškoti tvirtos odos vyriškų piniginių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 09 05, 10:11)
Lyg rašė, kad kodukas galiojo iki vakar

Va šiandien gavau naują mytoys 30proc koduką naujai rudens kolekcijai, galioja iki 11rugsėjo. Tai sale manau nebegalios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 05 rugsėjo 2015 - 08:48
Labas rytas,

Gal butu norinciu jungtis prie Sonnenapotheke? Truksta man iki nemokamo siuntimo....

yolita_a@yahoo.de
Atsakyti