QUOTE(Ciquita @ 2016 01 27, 16:01)
o mazi vaikai kaip apskritai istveria tuos keliavimus-ekskursijas? nes mes tik poilsines keliones tureje. Man baisu, kad jis pavargs vaiksciodamas, jam niedomu bus, prades zysti, reikes nesti, vakare isterijos ir oziai is nuovargio ir t.t. labai stipriai dvejoju del sios keliones
mano abu keliauja nuo kudikystės, siaip vaikai yra skirtingi, bet labiau mamos stresuoja ir del visko kelia tiuksmą

nu taip- būna neįdomu, nu tai duodi zaisliuką, atsibosta kazką rodai, pavargsta duodi saldaini ir taip toliau, Siaip mano ir namuose ozių nerodo tai kelionėje nepasitaikė, bet jei mama sako" tau neidomu" " tau nusibodo " " tu gal pavargai"?? tai vaikai ir sako,: neįdomu, nusibodo pavargau

o as sakau kaip idomu kaip grazu, dar galime...
bet sutinku, buvo is sunku kartais..
Papildyta:
QUOTE(RasaKitaniux @ 2016 01 27, 18:02)
Sveiki, prisijungiu prie Kroatijos mylėtojų.

planuojame išvykti 09.03. Važiuosime nuosavu auto. Kelionei skirsime apie 12 dienų. Kaip manote pavyks visą pakrantę apvažiuoti? Galvojame pirmyn pro Budapeštą o atgal pro Slovėniją. Beje gal yra nardanciu ir galite rekomenduoti negilius akmenuotus paplūdimius?
mes planuojame liepą, jei ES neuždarys savo sengeno zoną galutinai...

bet mes turime 18 d. vaziuosime per Alpes, o Krotijoje busime apie 9 dienas.
Papildyta:
QUOTE(locato @ 2016 01 27, 17:08)
Uztenka. nebent pas jus V8 benzinas

p.s. plitvice ne pigiau buvo pries kelius metus? Esam buve, bet tikrai ne 65e mokejom...
bet verta ten apsilankyti
brangiausia liepa -rugpjutis, jus gal buvote birželį?