Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(Gytukė @ 2015 12 01, 14:42)
sveikos, keliautojos,
kartu su 6 m. dukra žadam vasarą traukt link Kroatijos. dairaus pigios nakvynės šalia jūros. regionas nesvarbus, nes pirmą kartą kelaiusim į tą šalį, svarbu jūra . Parekomenduokit ką nors.

Mes prieš porą metų buvom apsistoję Omiše, ir dabar niekaip neberandu tikslaus adreso. Bet turiu emailą - import.bosnjak@arcor.de. Galit parašyti, Stjepan jo vardas, jis atsiunčia išsamią informaciją apie apartamentus. Aš tada kai ieškojau, rašiau daug kam, bet išsirinkom būtent pas jį. Ir nepasigailėjom! Pradedant kaina, baigiant kokybe. Mums labai patiko.

P.S Radau aš jo atsiųstą failą apie apartamentus pas save. Jei sudomins, parašykit savo emailą, atsiųsiu.

QUOTE(roosas @ 2015 12 05, 13:02)
Šiaip čia jokios informacijos nerasi ir tik pasityčios geriau nei klausk  nei rašyk čia

Atmetus visokias nesąmones ir patyčias, aš nemažai čia radau gerų patarimų. Bet jo, reikia skaityti, nes paklausus tikrai ne visada gausi atsakymą biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Gal kas turite rekomenduoti kokius apartamentus ar vila, dvi seimos, keturi suauge, trys vaikai. Norisi, kad butu privatu, kitu poilsiautoju pastate nebutu, jura salia ir koks baseiniukas nepamaisytu smile.gif
Atsakyti
kolega roosai- kokie planai šiems metams wink.gif?
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2016 01 12, 22:22)
kolega roosai- kokie planai šiems metams wink.gif?

sad.gif sad.gif sad.gif Namie, vasarą užteks ežerų Molėtuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 12 sausio 2016 - 21:39
QUOTE(roosas @ 2016 01 12, 22:30)
sad.gif  sad.gif  sad.gif  Namie, vasarą užteks ežerų Molėtuose

mes automobilinių kelionių šiemet irgi atsisakėm. rugpjūčio pradžioj gruzijos pajūris pasirinktas su 10 nakvynių....
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2016 01 12, 21:41)
mes automobilinių kelionių šiemet irgi atsisakėm. rugpjūčio pradžioj gruzijos pajūris pasirinktas su 10 nakvynių....

Batumin trauksit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skveras @ 2016 01 13, 13:42)
Batumin trauksit? smile.gif

aplankysim, bet abipus batumio pasirinkta mažesni miestukai. o jūs kur planuojat ?
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2016 01 13, 20:33)
aplankysim, bet abipus batumio pasirinkta mažesni miestukai. o jūs kur planuojat ?

Aš būsiu nuobodus ir vėl rinksiuos Kroatiją ax.gif
Atsakyti
Issirinkom vienus apartamentus Orebić, gal kas galit pasakyt kaip ten nusigaut? keltas? kelia i ten? ar geriau nevargt ir ieskot kitu?
Atsakyti
"Orebić is easily accessible by road and ferry".

Pagal tai, ka raso, yra keltai. Vieta man atrodo gera, netoli Dubrovnikas, kelia i Korcula.
Atsakyti
QUOTE(Gytukė @ 2015 12 01, 15:42)
sveikos, keliautojos,
kartu su 6 m. dukra žadam vasarą traukt link Kroatijos. dairaus pigios nakvynės šalia jūros. regionas nesvarbus, nes pirmą kartą kelaiusim į tą šalį, svarbu jūra . Parekomenduokit ką nors.

www.airbnb.com
http://www.come-to-adria.com/
http://www.croatia-hrvatska.eu/

yra tikrai gerų variantų
Atsakyti
Sveiki!

Gal galit pasidalinti, kokiose vietose (miestukuose) buvote apsigyvenę, ilsėdamiesi Kroatijos pajūryje? Esam kartą buvę Omiše. Dabar norėtume jau kur kitur, svarbu kad nebūtų betoninis pajūrys.
Atsakyti