QUOTE(Gytukė @ 2015 12 01, 14:42)
sveikos, keliautojos,
kartu su 6 m. dukra žadam vasarą traukt link Kroatijos. dairaus pigios nakvynės šalia jūros. regionas nesvarbus, nes pirmą kartą kelaiusim į tą šalį, svarbu jūra . Parekomenduokit ką nors.
kartu su 6 m. dukra žadam vasarą traukt link Kroatijos. dairaus pigios nakvynės šalia jūros. regionas nesvarbus, nes pirmą kartą kelaiusim į tą šalį, svarbu jūra . Parekomenduokit ką nors.
Mes prieš porą metų buvom apsistoję Omiše, ir dabar niekaip neberandu tikslaus adreso. Bet turiu emailą - import.bosnjak@arcor.de. Galit parašyti, Stjepan jo vardas, jis atsiunčia išsamią informaciją apie apartamentus. Aš tada kai ieškojau, rašiau daug kam, bet išsirinkom būtent pas jį. Ir nepasigailėjom! Pradedant kaina, baigiant kokybe. Mums labai patiko.
P.S Radau aš jo atsiųstą failą apie apartamentus pas save. Jei sudomins, parašykit savo emailą, atsiųsiu.
QUOTE(roosas @ 2015 12 05, 13:02)
Šiaip čia jokios informacijos nerasi ir tik pasityčios geriau nei klausk nei rašyk čia
Atmetus visokias nesąmones ir patyčias, aš nemažai čia radau gerų patarimų. Bet jo, reikia skaityti, nes paklausus tikrai ne visada gausi atsakymą