Įkraunama...
Įkraunama...

„Visi vyrai - kiaulės...“

Goda pinigus myli, o ne Robertą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 01 29, 19:11)
Goda pinigus myli, o ne Robertą  biggrin.gif

Taikliai thumbup.gif
Atsakyti
O man įdomiausia stebėt kai ji vis pykstasi su tuo Agnės "gerbėju"-bendranuomininku, khris tos aktorės ex vyras biggrin.gif
Atsakyti
Fainas serialas, pažvengt. thumbup.gif
Atsakyti
Aš jums sakau, kad Goda Robertą įsimylėjus ir kiti jai tik laikui prastumt. biggrin.gif Aiškiai matosi kaip ji save įkalbinėja su kitais (pvz. Rimu) būti, ieško vyro pliusų, tikinėja save, o vistiek neskraido padebesiais, negi jum taip nebūn biggrin.gif

Kaip mane nervina, kad Elena su tuo asilu plevėsa Martynu vis susitaiko. Po namų suplešinimo jau tikiuosi dings ilgam biggrin.gif protest.gif
Atsakyti
Na taip, aš jau maniau, kad po to įvykių, kai Martynas slėpė nuo Elenos tai, kad ji nėra nėščia, ir dar pasamdė aktorę, kad suvaidintų sergančią motiną, jie jau nebesusitaikys, bet vis susitaiko ir susitaiko biggrin.gif

O kur dingo tas nuomininkas (vaidino R. Cicėnas)? Nemačiau kai kurių serijų, tai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2016 02 24, 17:56)
Na taip, aš jau maniau, kad po to įvykių, kai Martynas slėpė nuo Elenos tai, kad ji nėra nėščia, ir dar pasamdė aktorę, kad suvaidintų sergančią motiną, jie jau nebesusitaikys, bet vis susitaiko ir susitaiko biggrin.gif

O kur dingo tas nuomininkas (vaidino R. Cicėnas)? Nemačiau kai kurių serijų, tai nežinau.

Atvaziavo jo zmona ir ji issiveze. biggrin.gif
Atsakyti
Bet jau Elenos mamule tai toookia priciuozus, kad sunku butu surast labiau priciuozusia. doh.gif biggrin.gif Atvaziavo truputi pagyvent, ojau tvarka daro. Jauciu kaip nes ja Martynas grizes is darbo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 25, 16:37)
Bet jau Elenos mamule tai toookia priciuozus, kad sunku butu surast labiau priciuozusia. doh.gif  biggrin.gif Atvaziavo truputi pagyvent, ojau tvarka daro. Jauciu kaip nes ja Martynas grizes is darbo. smile.gif

Yra ir gyvenime tokių pat. Pažystu viena
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 25, 15:37)
Bet jau Elenos mamule tai toookia priciuozus, kad sunku butu surast labiau priciuozusia. doh.gif  biggrin.gif Atvaziavo truputi pagyvent, ojau tvarka daro. Jauciu kaip nes ja Martynas grizes is darbo. smile.gif

man net kilo mintis - gal tas namas visai ir nesudege, o motinele isipirso cia pagyventi, va ru Elena miega, o tu Martynai davai kitam kambaryje vienas biggrin.gif
Atsakyti
Tai tas namas ir nesudege, tik truputi isdege ta elektros dezute ir apruko durys ir kambarys ar kazkaip panasiai mamule Godai aiskino, kai ji paklause ar namai taip jau iki pamatu sudege? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 25, 15:37)

Oj iš jos tai aš pastoviai žvengiu biggrin.gif tikrai tokia pričiuožus, o kas baisiausia, tai, kad ir realybėje tokių yra mega_shok.gif
Atsakyti