Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 11, DV-2015 / DV-2016

QUOTE(MichGirl @ 2015 11 01, 23:26)
Sutartis yra sutartis... ji galios ir JAV.  Kitu atveju susituokus fiktyviai be sutarties ir atvykus i JAV cia gali tas sutuoktinis neblogai isskalbti jus jei suktas yra.

Aha, aišku tada smile.gif
Atsakyti
Klausimas neseniai isvykusioms. Ar Amerikos muitineje reikejo parodyti israsa apie sumoketa 165$ mokesti?
Atsakyti
jei kam darbelio reikia 4u.gif
Hey friends and "Facebook friends", the company that I work for is looking for an intern (6-12 months internship). The person has to be tech savvy, good communicator, "people person", and willing to travel 80 % of the time ( sometimes be gone for 7 days straight) and train our deli managers all over the states on our new business system.Please share. Interested person should send their resume to egle.contreras@militarydeli.com
!!! It pays up to $750/week!!!
Atsakyti
QUOTE(ausryca @ 2015 11 03, 22:19)
Klausimas neseniai isvykusioms. Ar Amerikos muitineje reikejo parodyti israsa apie sumoketa 165$ mokesti?

Ne nereikia.
Atsakyti
O kiek iš jūsų paėmė, toks klausimas?

Man labai keista, bet nuskaičiavo žiauriai didelę sumą - 300 € blink.gif ir nesuprantu, už ką blink.gif
Atsakyti
O jus jau gal mokejote si mokesti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinkl333 @ 2015 11 04, 10:29)
O jus jau gal mokejote si mokesti?  ax.gif

Siandien ruosiuosi
Papildyta:
QUOTE(Alinva @ 2015 11 04, 09:41)
O kiek iš jūsų paėmė, toks klausimas?

Man labai keista, bet nuskaičiavo žiauriai didelę sumą - 300 € blink.gif ir nesuprantu, už ką  blink.gif

Cia uz kelis asmenis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryca @ 2015 11 04, 09:50)
Siandien ruosiuosi
Papildyta:

Cia uz kelis asmenis?  g.gif

Ne, čia ambasadoje, kai nuėjau jau pokalbiui... aš vienintelė. Reikės dar pasidomėti, gali būti, kad skaičiuoja kokias nors "imigracinė viza + Diversity viza" ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2015 11 04, 17:39)
Ne, čia ambasadoje, kai nuėjau jau pokalbiui... aš vienintelė. Reikės dar pasidomėti, gali būti, kad skaičiuoja kokias nors "imigracinė viza + Diversity viza" ir pan.

ai tai cia viskas, ok
nes ambasados mokestis 330 doleriu. O jei eurais mokejote, tai pan. ir gaunasi. Dabar doleris pabranges. Kaip Jums sekesi ambasadoj?
Atsakyti
QUOTE(sprinkl333 @ 2015 11 04, 10:29)
O jus jau gal mokejote si mokesti?  ax.gif

Jau sumokejau USCIS fee. Viskas labai paprasta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryca @ 2015 11 04, 17:08)
ai tai cia viskas, ok
nes ambasados mokestis 330 doleriu. O jei eurais mokejote, tai pan. ir gaunasi. Dabar doleris pabranges. Kaip Jums sekesi ambasadoj?

Sakė, "Approved" ir pasiliko pasą. Norėjo šiandien atiduot, bet man dvi dienas per savaitę iš darbo pasiimt... susitariau, kad antradienį atiduos.
Tik dabar galvoju, ar pasiimti prie to langelio lauke, ar vėl ten reikės į konsulinį eiti...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2015 11 05, 12:48)
Sakė, "Approved" ir pasiliko pasą. Norėjo šiandien atiduot, bet man dvi dienas per savaitę iš darbo pasiimt... susitariau, kad antradienį atiduos.
Tik dabar galvoju, ar pasiimti prie to langelio lauke, ar vėl ten reikės į konsulinį eiti...

Prie langelio lauke
Atsakyti