Sutartis yra sutartis... ji galios ir JAV. Kitu atveju susituokus fiktyviai be sutarties ir atvykus i JAV cia gali tas sutuoktinis neblogai isskalbti jus jei suktas yra.
jei kam darbelio reikia Hey friends and "Facebook friends", the company that I work for is looking for an intern (6-12 months internship). The person has to be tech savvy, good communicator, "people person", and willing to travel 80 % of the time ( sometimes be gone for 7 days straight) and train our deli managers all over the states on our new business system.Please share. Interested person should send their resume to egle.contreras@militarydeli.com !!! It pays up to $750/week!!!
Ne, čia ambasadoje, kai nuėjau jau pokalbiui... aš vienintelė. Reikės dar pasidomėti, gali būti, kad skaičiuoja kokias nors "imigracinė viza + Diversity viza" ir pan.
Ne, čia ambasadoje, kai nuėjau jau pokalbiui... aš vienintelė. Reikės dar pasidomėti, gali būti, kad skaičiuoja kokias nors "imigracinė viza + Diversity viza" ir pan.
ai tai cia viskas, ok
nes ambasados mokestis 330 doleriu. O jei eurais mokejote, tai pan. ir gaunasi. Dabar doleris pabranges. Kaip Jums sekesi ambasadoj?
ai tai cia viskas, ok
nes ambasados mokestis 330 doleriu. O jei eurais mokejote, tai pan. ir gaunasi. Dabar doleris pabranges. Kaip Jums sekesi ambasadoj?
Sakė, "Approved" ir pasiliko pasą. Norėjo šiandien atiduot, bet man dvi dienas per savaitę iš darbo pasiimt... susitariau, kad antradienį atiduos.
Tik dabar galvoju, ar pasiimti prie to langelio lauke, ar vėl ten reikės į konsulinį eiti...
Sakė, "Approved" ir pasiliko pasą. Norėjo šiandien atiduot, bet man dvi dienas per savaitę iš darbo pasiimt... susitariau, kad antradienį atiduos.
Tik dabar galvoju, ar pasiimti prie to langelio lauke, ar vėl ten reikės į konsulinį eiti...