QUOTE(Gene2011 @ 2016 04 15, 11:17)
Sveikos mamytes! Aciu uz atsakymus! Zinoma, dar pirma reikia laimeti, bet man idomu, kaip kitiem zmogeliukam sekesi tokioj situacijoj

man tik keista kad reikia teistumo pazymos ir is lietuvos. Tai panasu kad uz visa gyvenima reikia policijos pazymos

....
Jei galit smulkiau pasidalinti savo patirtim, labai idomu.beje as GYVENU siaurinej airijoj, tai turbut tektu londone tvarkyti popierius
Man atrodo nebutinai London dokumentus reiktu tvarkyt, bet tiksliai nezinau

o siaip UK tai toks cia tu dokumentu ir tvarkymas, susirinkt visokius mokslo ir policijos popierius i Londona vaziuot nereikia, medicinine nebent Londone praeit, bet tas trunka gal 2valandas su visais skiepais ir rentgenais ir paskui tik i ambasada pokalbio atvykt, tai dar kokios 3val uztrunka, nes cia visi kartu eina visais klausimais ir pirmiausia eile kad patekt i ambasada, nes kiekviena tikrina pagal sarasus, reik apsauga praeit, o tada sulaukt savo eiles dokumentu pridavimui ir dar vienos eiles pokalbiui
Papildyta:
QUOTE(Gene2011 @ 2016 04 14, 17:59)
Sveikos mamytes! As visai naujoke, bet gal kas turit patirties tvarkytis zk dokumentus is airijos ar uk?
Man idomu kaip su Tom pazymom del teistumo ar reikia is lietuvos ir uk (airijos) , kaip su skiepais?
As s.airijoje GYVENU 12metu,tai apie lietuviskas pazymas neturiu supratimo

gal yra kas galetu pasidalinti nesena patirtimi ka dare tokiu atveju

aciu!!
Beje apie ta pazyma del kriminalines praeities tai lietuviska galima uzsisakyti is Lietuvos ambasados, kainuoja apie 20svaru, galima net uzsisakyt kad i namus atsiustu ir tada nereikia net i Londona vaziuot, jei labai toli

ir verst jos nereikia nes is karto buna lietuviu ir anglu kalba surasyta viskas