Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 11, DV-2015 / DV-2016

QUOTE(Gene2011 @ 2016 04 14, 17:59)
Sveikos mamytes! As visai naujoke, bet gal kas turit patirties tvarkytis zk dokumentus is airijos ar uk?
Man idomu kaip su Tom pazymom del teistumo ar reikia is lietuvos ir uk (airijos) , kaip su skiepais?
As s.airijoje GYVENU 12metu,tai apie lietuviskas pazymas neturiu supratimo  g.gif  doh.gif gal yra  kas galetu pasidalinti nesena patirtimi ka dare tokiu atveju biggrin.gif aciu!!

reikia is Lt taip pat
Atsakyti
Sveikos mamytes! As visai naujoke, bet gal kas turit patirties tvarkytis zk dokumentus is airijos ar uk?
Man idomu kaip su Tom pazymom del teistumo ar reikia is lietuvos ir uk (airijos) , kaip su skiepais?
As s.airijoje GYVENU 12metu,tai apie lietuviskas pazymas neturiu supratimo  g.gif  doh.gif gal yra  kas galetu pasidalinti nesena patirtimi ka dare tokiu atveju biggrin.gif aciu!!

Aš tvarkiausi Lietuvoje, bet pažymą iš policijos užsisakinėjau internetu, per elektroninius valdžios vartus. O dėl skiepų - greičiausiai reikia žiūrėti, koks gydytojas nurodytas Airijoje, ir pas jį eit - pasakys viską, ką reikia. Tik čia jau po laimėjimo visa tai...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2016 04 14, 23:15)
Aš tvarkiausi Lietuvoje, bet pažymą iš policijos užsisakinėjau internetu, per elektroninius valdžios vartus. O dėl skiepų - greičiausiai reikia žiūrėti, koks gydytojas nurodytas Airijoje, ir pas jį eit - pasakys viską, ką reikia. Tik čia jau po laimėjimo visa tai...

jai neturi banko saskaitos turi atsidaryti nes kitaip neina per interneta uzsisakyti(mano atveju atsidariau saskaita), arba Viniuje is karto issimti galima,ir butina apostile.Del skiepu,cia velgi mano atveju,neturejau nieko is Lt,todel pas savo gydytoja prasiau skiepu tyrimo,kuri veziau i med.apziura ir ten man pasake ko truksta,pasiskiepijau pas savo gydytoja nes uz skiepus kurie yra nemokami siaip,jie ima pinigus.
Atsakyti
Sveikos mamytes! Aciu uz atsakymus! Zinoma, dar pirma reikia laimeti, bet man idomu, kaip kitiem zmogeliukam sekesi tokioj situacijoj rolleyes.gif g.gif man tik keista kad reikia teistumo pazymos ir is lietuvos. Tai panasu kad uz visa gyvenima reikia policijos pazymos lotuliukas.gif tongue.gif ....
Jei galit smulkiau pasidalinti savo patirtim, labai idomu.beje as GYVENU siaurinej airijoj, tai turbut tektu londone tvarkyti popierius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gene2011: 15 balandžio 2016 - 11:26
QUOTE(Gene2011 @ 2016 04 15, 11:17)
Sveikos mamytes! Aciu uz atsakymus! Zinoma, dar pirma reikia laimeti, bet man idomu, kaip kitiem zmogeliukam sekesi tokioj situacijoj  rolleyes.gif  g.gif man tik keista kad reikia teistumo pazymos ir is lietuvos. Tai panasu kad uz visa gyvenima reikia policijos pazymos lotuliukas.gif  tongue.gif ....
Jei galit smulkiau pasidalinti savo patirtim, labai idomu.beje as GYVENU siaurinej airijoj, tai turbut tektu londone tvarkyti popierius  unsure.gif

Teistumo pažymos turi būti iš visų šalių, kuriuose buvo gyventa kaip rezidentas ilgiau nei 6mėn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2016 04 15, 11:12)
Teistumo pažymos turi būti iš visų šalių, kuriuose buvo gyventa kaip rezidentas ilgiau nei 6mėn smile.gif

doh.gif doh.gif thumbup.gif logiska
Atsakyti
QUOTE(Gene2011 @ 2016 04 15, 11:17)
Sveikos mamytes! Aciu uz atsakymus! Zinoma, dar pirma reikia laimeti, bet man idomu, kaip kitiem zmogeliukam sekesi tokioj situacijoj  rolleyes.gif  g.gif man tik keista kad reikia teistumo pazymos ir is lietuvos. Tai panasu kad uz visa gyvenima reikia policijos pazymos lotuliukas.gif  tongue.gif ....
Jei galit smulkiau pasidalinti savo patirtim, labai idomu.beje as GYVENU siaurinej airijoj, tai turbut tektu londone tvarkyti popierius  unsure.gif

Man atrodo nebutinai London dokumentus reiktu tvarkyt, bet tiksliai nezinau smile.gif o siaip UK tai toks cia tu dokumentu ir tvarkymas, susirinkt visokius mokslo ir policijos popierius i Londona vaziuot nereikia, medicinine nebent Londone praeit, bet tas trunka gal 2valandas su visais skiepais ir rentgenais ir paskui tik i ambasada pokalbio atvykt, tai dar kokios 3val uztrunka, nes cia visi kartu eina visais klausimais ir pirmiausia eile kad patekt i ambasada, nes kiekviena tikrina pagal sarasus, reik apsauga praeit, o tada sulaukt savo eiles dokumentu pridavimui ir dar vienos eiles pokalbiui smile.gif
Papildyta:

Beje apie ta pazyma del kriminalines praeities tai lietuviska galima uzsisakyti is Lietuvos ambasados, kainuoja apie 20svaru, galima net uzsisakyt kad i namus atsiustu ir tada nereikia net i Londona vaziuot, jei labai toli smile.gif ir verst jos nereikia nes is karto buna lietuviu ir anglu kalba surasyta viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yellowlady: 15 balandžio 2016 - 16:49
Na ką, prisidaviau vėl social securičiui, kad kortelę pagaliau išduotų... gal šį kartą gausiu biggrin.gif nes praėjusį kartą per 3 mėnesius taip ir nesugebėjo atsiųsti... na bet ir eilės, džiaugiuosi, kad dar nedirbu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 16 balandžio 2016 - 01:34
[quote=yellowlady,2016 04 15, 15:47]
Man atrodo nebutinai London dokumentus reiktu tvarkyt, bet tiksliai nezinau smile.gif o siaip UK tai toks cia tu dokumentu ir tvarkymas, susirinkt visokius mokslo ir policijos popierius i Londona vaziuot nereikia, medicinine nebent Londone praeit, bet tas trunka gal 2valandas su visais skiepais ir rentgenais ir paskui tik i ambasada pokalbio atvykt, tai dar kokios 3val uztrunka, nes cia visi kartu eina visais klausimais ir pirmiausia eile kad patekt i ambasada, nes kiekviena tikrina pagal sarasus, reik apsauga praeit, o tada sulaukt savo eiles dokumentu pridavimui ir dar vienos eiles pokalbiui smile.gif
Papildyta:
Beje apie ta pazyma del kriminalines praeities tai lietuviska galima uzsisakyti is thumbup.gif Lietuvos
thumbup.gif
Arteja geguze tai Taip neramu darosi, butu gerai teigiama atsakymus gauti!!!1 drinks_cheers.gif
doh.gif
Aciu uz info!!!! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alinva @ 2016 04 16, 00:33)
Na ką, prisidaviau vėl social securičiui, kad kortelę pagaliau išduotų... gal šį kartą gausiu biggrin.gif nes praėjusį kartą per 3 mėnesius taip ir nesugebėjo atsiųsti... na bet ir eilės, džiaugiuosi, kad dar nedirbu...  doh.gif

Fingers crossed tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau pasiryžusi nesvajoti apie JAV ir ŽK. Pasiryžau, bet tai truko net dvi dienas.. lotuliukas.gif Vis artėja gegužės trečioji.. Ir toooks jauduliukas ima.. Tačiau žinau viena, jeigu nelaimėsiu- bandysiu dar, dar ir dar kartą, kol pasiseks laimėti.. blush2.gif wub.gif Visoms pildžiusioms linkiu nuoširdžios sėkmytės!! tongue.gif Na, o kurios laimėsite, būtinai pasidalinkite šia džiugia žinia su mumis rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Apie pokicijos pazymas tiems kas gyvenat uzsienyje tai galiu pasakyt taip, kad uzsakyt galit ir is lietuvos, jei busit lietuvoj arba turit lietuviska banko saskaita, tai per el.valdzios vartus galit uzsisakyt. Bet tada gausit lietuviska varianta, kuri reiks issiverst, o is ambasados jei uzsisakot, tai is karto gausit ir lietuviskai ir angliskai, tai bus paprasciau, nes nereiks versti smile.gif nes as uzsisakinejau is ambasados, o vyras per valdzios vartus, tai man sakyciau paprasciau buvo 4u.gif
Atsakyti
Na ka beveik metai laukimo baigesi,katik su patvirtintom vizom ieisim i nauja etapa.... drinks_cheers.gif
Atsakyti