Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 11, DV-2015 / DV-2016

QUOTE(Rashkyte @ 2016 04 30, 00:06)
mes isigijom ir priregistravom be US teisiu po savaites atvaziavimo cia  4u.gif  ishvis , vazinejom su lietuvishkom gal puse metu  blush2.gif

Mes irgi įsigijome mašiną su lietuviškomis teisėmis, vėliau teises išsilaikėme dėl pigesnio draudimo. Virdžinijos valstija.
Atsakyti
db perskaičiau, kad tik rytoj bus loterija smile.gif o aš jau db vedu ir galvojau, kad klaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2016 05 02, 15:28)
db perskaičiau, kad tik rytoj bus loterija smile.gif o aš jau db vedu ir galvojau, kad klaida smile.gif

Taip , tik ryt skelbs, mūsų laiku 19val. Bus galima pasitikrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidan @ 2016 05 02, 13:08)
Marijukas rase, kad jau penktus metus losia, o kiek kiti?  smile.gif

Antras kartas man ax.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi laukiame rezultatu. Pirmas kartas.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 04 30, 11:20)
Taip, žinoma. Kiek žmonių, tiek patirčių, o ir kaip sakot valstybė gigantiško dydžio, todėl gyvenimo sąlygos joje labai skirtingos ir kalbėti bendrai apie gyvenimą JAV būtų netikslu, žinant kokie ten kultūriniai, socialiniai ir dar visokie kokie skirtumai smile.gif

Mes mąstom už kokių metų pakeliauti po JAV, bet tiesą sakant manęs netraukia tie tradiciniai turistų lankomi taškai: NYC, LA, Las Vegas, Miami. Norėtųsi pamatyti tą tikrąją, autentiškąją, mažiau turistų išmindytą Ameriką. Pvz Arkanzasą, Luizianą. Misisipės upę išvysti. Nors girdėjau labai gražūs vaizdai ir Pietų bei Šiaurės Karolinoje.

Na šiaip, jūs labai užsiciklinot į miestus. Yra labai daug turistų lankomų taškų, kurie ne miestai - pvz., Jeloustounas, Sekvojų parkas, Didysis kanjonas, Cave of the Winds ir kt. Man net galvon nešovė domėtis miestais - na gal vieną kitą objektą ir nieko pamatyt (pvz., auksinius vartus), bet į Vegasą nelabai norėjau, ir nelabai jis manęs sužavėjo (praėjusį savaitgalį + pirmadienį tris dienas vairavom per šalį, tai užsukom į vegasą, sekvojų parką, didįjį kanjoną - labai trumpai ir minimaliai, bet bent įspūdžiui susidaryti). Aš labai noriu pakeliauti po šalį, bet ne po jūsų išvardintus miestus, o būtent po gamtos objektus.
O dėl teisių - gal tikrai kaip kur skirtingai? O su nuomojamom mašinom ir draudimu yra visai kitas klausimas, ten specialus draudimas ir būna...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2016 05 02, 18:26)

O dėl teisių - gal tikrai kaip kur skirtingai? O su nuomojamom mašinom ir draudimu yra visai kitas klausimas, ten specialus draudimas ir būna...

taip skirtingose valstijose skiriasi dalykai, bet kad nedraudzia visai su uzsienietiskom teisem tai netikiu, ar tai nuomuota ar ne masina... pvz pas mane tetis atvaziuoja ir nori menesi mano masina pasinaudoti, arba darbuotojas tarptautines kazkokios menesiui atvyksta ir gauna kompanijos automobili - draudzia juk be problemu, tik kainuoja daugiau nei su amerikoniskom - nes nezinomas rizikos faktorius jiems uzsienietis.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2016 05 03, 03:32)
taip skirtingose valstijose skiriasi dalykai, bet kad nedraudzia visai su uzsienietiskom teisem tai netikiu, ar tai nuomuota ar ne masina... pvz pas mane tetis atvaziuoja ir nori menesi mano masina pasinaudoti, arba darbuotojas tarptautines kazkokios menesiui atvyksta ir gauna kompanijos automobili - draudzia juk be problemu, tik kainuoja daugiau nei su amerikoniskom - nes nezinomas rizikos faktorius jiems uzsienietis.

Gali būti, kad draudžia. Pernelyg giliai šito nenagrinėjom, nes be teisių mašinos pačios nebuvo, tai kas iš to draudimo.

Rytojaus ir aš laukiu. Antrąkart ax.gif
Atsakyti
Galima tikrinti siandien nuo 19val?
Atsakyti
QUOTE(Emidan @ 2016 05 03, 13:32)
Galima tikrinti siandien nuo 19val?

Taip. Sėkmės! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2016 05 03, 14:36)
Taip. Sėkmės! wink.gif

Ir jums sekmes smile.gif As irgi penktus metus bandau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2016 05 03, 01:26)
Na šiaip, jūs labai užsiciklinot į miestus. Yra labai daug turistų lankomų taškų, kurie ne miestai - pvz., Jeloustounas, Sekvojų parkas, Didysis kanjonas, Cave of the Winds ir kt. Man net galvon nešovė domėtis miestais - na gal vieną kitą objektą ir nieko pamatyt (pvz., auksinius vartus), bet į Vegasą nelabai norėjau, ir nelabai jis manęs sužavėjo (praėjusį savaitgalį + pirmadienį tris dienas vairavom per šalį, tai užsukom į vegasą, sekvojų parką, didįjį kanjoną - labai trumpai ir minimaliai, bet bent įspūdžiui susidaryti). Aš labai noriu pakeliauti po šalį, bet ne po jūsų išvardintus miestus, o būtent po gamtos objektus.

Tai aš ir kalbėjau apie SAVO norus, o ne jūsų ar dar kažkieno smile.gif
Atsakyti