Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 11, DV-2015 / DV-2016

Nelaimėjom ax.gif
Atsakyti
Ir mums pirmas kartas nepavyko verysad.gif
Atsakyti
kiek ziuriu per forumus nera laimejusiu ar man tik taip atrodo 😊 taip liudna😞
Atsakyti
Deja smile.gif
Atsakyti
Na jeigu sakot, kad nesimato laimėtojų, tai gal vėl sistemoje klaida buvo, kaip praėjusiais metais smile.gif aš dar nežiūrėjau užsienio forumų. Reik paskaitinėti.
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2016 05 04, 07:46)
Na jeigu sakot, kad nesimato laimėtojų, tai gal vėl sistemoje klaida buvo, kaip praėjusiais metais smile.gif aš dar nežiūrėjau užsienio forumų. Reik paskaitinėti.

Kas per uzsienio forumai? Galima kokia nuorodele? 4u.gif ax.gif
Papildyta:
Patikrinau ir savo ir vyro......neatrinko ...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 04, 06:49)
Kas per uzsienio forumai? Galima kokia nuorodele? 4u.gif  ax.gif

Nežiūrėjau dar šiais metais, kažkaip nerandu patikimo, dauguma ten Afrikos šalių, tai ten jų milijonas diskutuoja sunku atsirinkti kas tiesa kas ne. O kur buvo pernai FB tai uždarė tą grupę. Aš anglų kalba tik suprantu, kas rusų moka tai ten žiuri smile.gif jei rasiu ką, tai pranešiu.
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2016 05 04, 07:56)
Nežiūrėjau dar šiais metais, kažkaip nerandu patikimo, dauguma ten Afrikos šalių, tai ten jų milijonas diskutuoja sunku atsirinkti kas tiesa kas ne. O kur buvo pernai FB tai uždarė tą grupę. Aš anglų kalba tik suprantu, kas rusų moka tai ten žiuri smile.gif jei rasiu ką, tai pranešiu.

Na as rusu tai suprantu, reikes pasismalsauti kas per forumai ir ka raso...
Atsakyti
QUOTE(alma_rebelde** @ 2016 05 03, 22:51)
man va ka raso :
Warning: The information entered is not valid.

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = 'five', S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

Kazkas neteisingai ivesta, nes ir man mete, nes mano pavarde dviguba....Tai rasiau, kol gavau normalu atsakyma....
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2016 05 04, 07:46)

Vėl atgimė viltis.. taip sunku susitaikyt kol kas su tuo faktu, kažkaip šiemet labai tikėjausi.. bet bent jau vykstu vasarai per Work & Travel, tai bent kažkiek tos Amerikos pamatysiu 4u.gif
Atsakyti
Turbūt, kad klaidos nebus, skaičiau ką tik vokiečių forume, kol kas pasiskelbė tik 3 laimėtojai ten. smile.gif Na nieko kaip ir sakiau kažkada- bandysiu kol laimėsiu biggrin.gif

P.s gal visgi atsiras bent vienas laimėtojas mūsų tarpe ?smile.gif
Atsakyti
Nelaimejom schmoll.gif
Atsakyti