Nelaimėjom

Ir mums pirmas kartas nepavyko

Deja

Na jeigu sakot, kad nesimato laimėtojų, tai gal vėl sistemoje klaida buvo, kaip praėjusiais metais
aš dar nežiūrėjau užsienio forumų. Reik paskaitinėti.

QUOTE(Marijukas @ 2016 05 04, 07:46)
Na jeigu sakot, kad nesimato laimėtojų, tai gal vėl sistemoje klaida buvo, kaip praėjusiais metais

Kas per uzsienio forumai? Galima kokia nuorodele?

Papildyta:
Patikrinau ir savo ir vyro......neatrinko ......

QUOTE(Mopsyte @ 2016 05 04, 06:49)
Nežiūrėjau dar šiais metais, kažkaip nerandu patikimo, dauguma ten Afrikos šalių, tai ten jų milijonas diskutuoja sunku atsirinkti kas tiesa kas ne. O kur buvo pernai FB tai uždarė tą grupę. Aš anglų kalba tik suprantu, kas rusų moka tai ten žiuri

QUOTE(Marijukas @ 2016 05 04, 07:56)
Nežiūrėjau dar šiais metais, kažkaip nerandu patikimo, dauguma ten Afrikos šalių, tai ten jų milijonas diskutuoja sunku atsirinkti kas tiesa kas ne. O kur buvo pernai FB tai uždarė tą grupę. Aš anglų kalba tik suprantu, kas rusų moka tai ten žiuri
jei rasiu ką, tai pranešiu.

Na as rusu tai suprantu, reikes pasismalsauti kas per forumai ir ka raso...
QUOTE(alma_rebelde** @ 2016 05 03, 22:51)
man va ka raso :
Warning: The information entered is not valid.
Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.
Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = 'five', S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
Warning: The information entered is not valid.
Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.
Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = 'five', S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
Kazkas neteisingai ivesta, nes ir man mete, nes mano pavarde dviguba....Tai rasiau, kol gavau normalu atsakyma....
QUOTE(Marijukas @ 2016 05 04, 07:46)

Vėl atgimė viltis.. taip sunku susitaikyt kol kas su tuo faktu, kažkaip šiemet labai tikėjausi.. bet bent jau vykstu vasarai per Work & Travel, tai bent kažkiek tos Amerikos pamatysiu

Turbūt, kad klaidos nebus, skaičiau ką tik vokiečių forume, kol kas pasiskelbė tik 3 laimėtojai ten.
Na nieko kaip ir sakiau kažkada- bandysiu kol laimėsiu
P.s gal visgi atsiras bent vienas laimėtojas mūsų tarpe ?

P.s gal visgi atsiras bent vienas laimėtojas mūsų tarpe ?

Nelaimejom