Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos, puošiamės toliau ...

QUOTE(Gaske @ 2015 11 03, 11:02)
Ar šitos virvutės, iš kurių neriate krepšius, su užpildu? Turiu mugėje įsigijusi gatavą krepšį, iš jo svorio sprendžiu, kad virvutė be užpildo. penkialapis.lt nusipirkau virvės, ji, pasirodo, su užpildu, taigi ir krepšys išėjo nemenko svorio.

Manoji tase sunki, virs kilogramo biggrin.gif
Atsakyti
Ir mano ne pūkelis – visi 840 g g.gif

Gal kas visgi atsilieps dėl virvučių be užpildo – kur imate? ax.gif
Atsakyti
Gal galit padet,niekaip nesigauna man tokia apacia terbos. doh.gif user posted image

Pasiskolinau foto is vienos mamytes ,tikiuosi nesupyks blush2.gif
Atsakyti
O kokio storio virvelės iš kurių neriate? Ir kokia jų sudėtis? ar jos medvilninės ar iš poliesterio?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zhaki @ 2015 11 16, 08:43)

sveikutes, gal galetumet man blondinei paaiskinti kaip neriamas sitas rastas? blush2.gif galima ir i az wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2015 11 18, 09:13)
sveikutes, gal galetumet man blondinei paaiskinti kaip neriamas sitas rastas? blush2.gif  galima ir i az wink.gif

paprastas zemas stulpelis, tik vasenis kabina ne abu pinutes krastus, o tik viena, esanti tases viduj...
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2015 11 18, 09:40)
paprastas zemas stulpelis, tik vasenis kabina ne abu pinutes krastus, o tik viena, esanti tases viduj...

aciuks.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zhaki @ 2015 11 22, 19:08)

kur ar kaip gaminot etiketes?smile.gif
Atsakyti
sveiki
gal galit i AZ burkstelt kaip nerti apvalu rankines dugna ir toliau kilt i virsu? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridatam @ 2015 11 26, 17:36)
sveiki
gal galit i AZ burkstelt kaip nerti apvalu rankines dugna ir toliau kilt i virsu? aciu  4u.gif

gal šita schema padės, platinti ir reikiamo dydžio , toliau nerti lygiai- vienodai - neplatinant tada riesis ir bus šonai, kilsit į viršų iki reikiamo aukščio. Viskas.
user posted image
Atsakyti