Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos, puošiamės toliau ...

QUOTE(zhaki @ 2016 04 18, 15:06)

user posted image
Atsakyti
Raodau ir aš savo terbas. ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Merginos bandau padaryti terba smartart, bet noriu tokios viens prie vieno, kodel nesigauna? Problemos su tuo apvaliu dugnu kaip greit jis plestis turi, kaip akis kabinti kad nesigautu kamtelis, nes veliau kabinu vaseliu ne visa kilpa a tik vidine. Kodel kitu padarytos tases vistiek skiriasi nuo smartart? Kas ten per stebuklas

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Mano pirmoji rankinė - tašiukas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2016 04 24, 18:07)
Merginos bandau padaryti terba smartart, bet noriu tokios viens prie vieno, kodel nesigauna? Problemos su tuo apvaliu dugnu kaip greit jis plestis turi, kaip akis kabinti kad nesigautu kamtelis, nes veliau kabinu vaseliu ne visa kilpa a tik vidine. Kodel kitu padarytos tases vistiek skiriasi nuo smartart? Kas ten per stebuklas

user posted image

ir as prisidedu prie klausimo cia kaip isivaizduoju ne pagal ikelta apvalia schema reikia nerti?
Atsakyti
QUOTE(liutuke0819 @ 2016 04 28, 11:58)
ir as prisidedu prie klausimo cia kaip isivaizduoju ne pagal ikelta apvalia schema reikia nerti?

Man rodos butent taip, kaip schemoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 04 28, 11:40)

Nesigauna kaip schemoje kazkur perejimas turi buti is dvieju kilpu kabinimo I vienos ir siiap nu atsibodo ardyt daryt vel atdyt gal kas apsviestu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 04 28, 12:40)

Pagal ta schema kitaip gaunasi, ne tokia. schmoll.gif Arba as kazkur klaida darau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 29 balandžio 2016 - 14:31
Sveikos mamos,

Gal galit pasidalinti kur perkat virveles nerimui? As dar nebandzius is ju nerti, bet labai noriu. Radau internete kelis prekiautojus, ar kaina uz 200 m. 10 eur yra optimali?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti