Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(krr @ 2015 11 27, 22:35)
o kur ju ieskoti? g.gif

Lietuvoje Creme de la Creme parduotuvėse. Arba jovita1972 paprašykit pasidalinti smile.gif
Labai daug medaus
Boadicea de Victorious Intense. Vilniuje yra Autent parfume.
Ir lyg mačiau, išpardavykloje buvo pas anira12 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 27 lapkričio 2015 - 21:57
Labuka. Merginos kas pazista sios kvepaliukus, ar geri? kaip apibudinsit ax.gif
http://www.fragranti...fron-16220.html
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2015 11 28, 11:18)

Man labai panašūs į Tom Ford Tuscan Leather, tik Byredo mažiau odos ir daugiau uogų (testuojant ant odos įspūdis buvo lyg koks odinis daiktas išmozotas aviečių-gervuogių saldžia uogiene). Abu ne iš mano favoritų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2015 11 28, 10:18)

Ant mano odos bene trigubai lengvesne Fordo odos versija. Ir uogu nejauciu. biggrin.gif Toks nerekiantis, subtilus, niekuo neissiskiriantis odinis aromatas. Visai neuzkabino. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 11 28, 11:55)
Ant mano odos bene trigubai lengvesne Fordo odos versija. Ir uogu nejauciu.  biggrin.gif Toks nerekiantis, subtilus, niekuo neissiskiriantis odinis aromatas. Visai neuzkabino.  rolleyes.gif

Bet tave ir TF Tuscan Leather neuzkabino kiek pamenu g.gif
As kaip tik norejau lengvesnio nei TF TL poto kai papirkau TF Tobacco Vanile. Ar gali Gretuxxx pavadinti ji lengvesniu ta Byredo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 28 lapkričio 2015 - 14:18
QUOTE(mamakubu @ 2015 11 28, 14:16)
Bet tave ir TF Tuscan Leather neuzkabino kiek pamenu g.gif
As kaip tik norejau lengvesnio nei TF TL poto kai papirkau TF Tobacco Vanile. Ar gali Gretuxxx pavadinti ji lengvesniu ta Byredo? ax.gif

Fordo oda neuzkabino, nes gana vyriskas kvapas ant manes. Byredo tikrai lengvesne oda. Bet ant taves gali ir avietem kvepet. biggrin.gif Pas Anira testavau, ruosesi pardavinet, nes odos nejaucia. O as avieciu nejauciau. Zodziu mistika su ta nisa. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 11 28, 13:27)
Fordo oda neuzkabino, nes gana vyriskas kvapas ant manes. Byredo tikrai lengvesne oda. Bet ant taves gali ir avietem kvepet.  biggrin.gif Pas Anira testavau, ruosesi pardavinet, nes odos nejaucia. O as avieciu nejauciau. Zodziu mistika su ta nisa.  hihihi.gif

Na man sunkus irgi vis del to nelabai. Ir ant kiekvienos odos skirtingai tikrai biggrin.gif Aciu uz apibudinima 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Susizavejau siais Dior Addict! wub.gif
Juk as (tundra!) sugebejau ju vis dar nepazinti.. blush2.gif , o labai daznai operoj, teatre ir t.t uzuosdavau juos ir pagalvodavau:vaaaauuu! Koks geras kvapas...galetu buti MANO kvapas.
Bet...gasdina ju populiarumas! ax.gif
Gal zinote kazkoki lygiaverti tos pakraipos ir stiliaus kvapa, kuri galeciau "prisimatuoti"?
Geriau ne nisiniu pavyzdziu-bijau ten galva ( ir pinigine) pamesti! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellete: 28 lapkričio 2015 - 16:44
QUOTE(bellete @ 2015 11 28, 17:40)
Susizavejau siais Dior Addict! wub.gif
Juk as (tundra!) sugebejau ju vis dar nepazinti.. blush2.gif , o labai daznai operoj, teatre ir t.t uzuosdavau juos ir pagalvodavau:vaaaauuu! Koks geras kvapas...galetu buti MANO kvapas.
Bet...gasdina ju populiarumas! ax.gif
Gal zinote kazkoki lygiaverti tos pakraipos ir stiliaus kvapa, kuri galeciau "prisimatuoti"?
Geriau ne nisiniu pavyzdziu-bijau ten galva ( ir pinigine) pamesti! biggrin.gif

As vakar juos bandziau, parduotuvej sake, kad panasus i Dior Midnight poison, kuriuos norejau isbandyti ant saves, bet nebeturejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 28 lapkričio 2015 - 17:54
QUOTE(Shalimar @ 2015 11 28, 19:54)
As vakar juos bandziau, parduotuvej sake, kad panasus i Dior Midnight poison, kuriuos norejau isbandyti ant saves, bet nebeturejo

Turiu abu, bet tikrai man jie nepanasus. Fragranticoje raso, kad i Adict-a panasus Reminiscense essence. I siuos panasumo yra tuo savo saldumu ir klampumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varine: 28 lapkričio 2015 - 18:56
QUOTE(varine @ 2015 11 28, 18:53)
Turiu abu, bet tikrai man jie nepanasus. Fragranticoje raso, kad i Adict-a panasus Reminiscense essence. I siuos panasumo yra tuo savo saldumu ir klampumu.

Aš irgi abu turiu, man jie visiškai nepanašūs schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2015 11 28, 19:53)
Turiu abu, bet tikrai man jie nepanasus.

QUOTE(Ingėnas @ 2015 11 28, 20:03)
Aš irgi abu turiu, man jie visiškai nepanašūs  schmoll.gif  schmoll.gif

Nezinau, as atejau pabandyti Midnight, nes pamenu ant mano drauges jis gerai kvepejo, bet pardaveja pasake, kad jie nebegaminami, ir sako jei patiko Midnight, tikrai patiks Addict, nes labai panasus. Aisku jomis retai pasitiketi galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 29 lapkričio 2015 - 00:30