Lietuvoje Creme de la Creme parduotuvėse. Arba jovita1972 paprašykit pasidalinti
Labai daug medaus Boadicea de Victorious Intense. Vilniuje yra Autent parfume.
Ir lyg mačiau, išpardavykloje buvo pas anira12
Man labai panašūs į Tom Ford Tuscan Leather, tik Byredo mažiau odos ir daugiau uogų (testuojant ant odos įspūdis buvo lyg koks odinis daiktas išmozotas aviečių-gervuogių saldžia uogiene). Abu ne iš mano favoritų
Ant mano odos bene trigubai lengvesne Fordo odos versija. Ir uogu nejauciu. Toks nerekiantis, subtilus, niekuo neissiskiriantis odinis aromatas. Visai neuzkabino.
Ant mano odos bene trigubai lengvesne Fordo odos versija. Ir uogu nejauciu. Toks nerekiantis, subtilus, niekuo neissiskiriantis odinis aromatas. Visai neuzkabino.
Bet tave ir TF Tuscan Leather neuzkabino kiek pamenu
As kaip tik norejau lengvesnio nei TF TL poto kai papirkau TF Tobacco Vanile. Ar gali Gretuxxx pavadinti ji lengvesniu ta Byredo?
Bet tave ir TF Tuscan Leather neuzkabino kiek pamenu
As kaip tik norejau lengvesnio nei TF TL poto kai papirkau TF Tobacco Vanile. Ar gali Gretuxxx pavadinti ji lengvesniu ta Byredo?
Fordo oda neuzkabino, nes gana vyriskas kvapas ant manes. Byredo tikrai lengvesne oda. Bet ant taves gali ir avietem kvepet. Pas Anira testavau, ruosesi pardavinet, nes odos nejaucia. O as avieciu nejauciau. Zodziu mistika su ta nisa.
Fordo oda neuzkabino, nes gana vyriskas kvapas ant manes. Byredo tikrai lengvesne oda. Bet ant taves gali ir avietem kvepet. Pas Anira testavau, ruosesi pardavinet, nes odos nejaucia. O as avieciu nejauciau. Zodziu mistika su ta nisa.
Susizavejau siais Dior Addict! Juk as (tundra!) sugebejau ju vis dar nepazinti.. , o labai daznai operoj, teatre ir t.t uzuosdavau juos ir pagalvodavau:vaaaauuu! Koks geras kvapas...galetu buti MANO kvapas. Bet...gasdina ju populiarumas! Gal zinote kazkoki lygiaverti tos pakraipos ir stiliaus kvapa, kuri galeciau "prisimatuoti"? Geriau ne nisiniu pavyzdziu-bijau ten galva ( ir pinigine) pamesti!
Susizavejau siais Dior Addict!
Juk as (tundra!) sugebejau ju vis dar nepazinti.. , o labai daznai operoj, teatre ir t.t uzuosdavau juos ir pagalvodavau:vaaaauuu! Koks geras kvapas...galetu buti MANO kvapas.
Bet...gasdina ju populiarumas!
Gal zinote kazkoki lygiaverti tos pakraipos ir stiliaus kvapa, kuri galeciau "prisimatuoti"?
Geriau ne nisiniu pavyzdziu-bijau ten galva ( ir pinigine) pamesti!
Turiu abu, bet tikrai man jie nepanasus. Fragranticoje raso, kad i Adict-a panasus Reminiscense essence. I siuos panasumo yra tuo savo saldumu ir klampumu.
Turiu abu, bet tikrai man jie nepanasus. Fragranticoje raso, kad i Adict-a panasus Reminiscense essence. I siuos panasumo yra tuo savo saldumu ir klampumu.
Nezinau, as atejau pabandyti Midnight, nes pamenu ant mano drauges jis gerai kvepejo, bet pardaveja pasake, kad jie nebegaminami, ir sako jei patiko Midnight, tikrai patiks Addict, nes labai panasus. Aisku jomis retai pasitiketi galima