Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Tantamm @ 2015 12 24, 22:01)
Jottauute, Ritarazi, gaite atvaryti ir be atomiku  biggrin.gif

Mergaites , visoms grazios Sventes  wub.gif

Aciu tau wub.gif dar viena savo naujiena gausiu ,atleksiu alyvu ikvept wub.gif
Atsakyti
Laba, gal kam nors nereikalingas parfum expres nuolaidu kuponas, gal galit pasidalint? aciu
Atsakyti
Laba, o aš labai noriu paprašyti pagalbos smile.gif Gavau Douglas dovanų čekį ir reikia išsirinkti kvepalus, nuėjus bandžiau "uostyt", bet kaip būna visada tokioje gausybėje pasimečiau. Kol kas konsultantės netrukdžiau, nes noriu apgalvotai nusipirkt. Tad, labai prašau kokia "kryptimi" man uostinėt? Būčiau labai, labai dėkinga 4u.gif

man patinka:

Dior Hypnotic Poison eau sensuelle
Givenchy - Organza
Chanel Chance Tendre
Chanel Allure sensuelle EDP
Atsakyti
Gal kas galit pakomentuoti ,ar labai skiriasi seno leidimo Opium ir sitie
http://www.fragranti...arfum-1946.html
Cia nebus ta naujoji formuluote ?
Raso ,kad leisti tik 2007 m ,idomu ar jau buvo Opium reformuluotas ?
Aciu labai 4u.gif
Manau atejo laikas man susigrazint Opium gerybes i kvepalyna wub.gif
Dar senojo Poison noresiu vistik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 01 04, 12:44)
Gal kas galit pakomentuoti ,ar labai skiriasi seno leidimo Opium ir sitie
http://www.fragranti...arfum-1946.html
Cia nebus ta naujoji formuluote ?
Raso ,kad leisti tik 2007 m ,idomu ar jau buvo Opium reformuluotas ?
Aciu labai  4u.gif
Manau atejo laikas man susigrazint Opium gerybes i kvepalyna  wub.gif
Dar senojo Poison noresiu vistik  ax.gif

Tavo nurodytasis flankeriukas-nežinau, bet šiaip Opiumas tikrai reformuluotas, dabar turiu naują edp versiją-ne tas g.gif bent jau man nuo senosios versijos skiriasi tikrai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 01 04, 21:35)
Tavo nurodytasis flankeriukas-nežinau, bet šiaip Opiumas tikrai reformuluotas, dabar turiu naują edp versiją-ne tas g.gif bent jau man nuo senosios versijos skiriasi tikrai.. unsure.gif

drinks_cheers.gif taip ir stipriai skiriasi naujo leidimo Opium unsure.gif ,ypac nuo senojo ,mano mylimiausio ,tureto Opium Edp ...
Turejau as flankeriu ,sakau ,ziauri fane buvau .. biggrin.gif tik neatsimenu kiek jie skirdavosi nuo originalios versijos g.gif
Beg tikrai nebuvo bizalai kokie ..atsimenu Orient extreme atrodo ,tai is vis geris buvo ..
Idomu ,kaip su sita versija g.gif
Originalia edt senaja turesiu tuoj .. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 04 sausio 2016 - 21:02
sveikos 4u.gif
ar kas neseniai pirkote is www.kvepalai.us?
yra sarase su klaustukais,ar pasitaise? issiuncia greitai? originalus kvepalai? ax.gif
Atsakyti
Sveikos

Ar Tom ford Black orchid edt nuo edp labai skirias? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2016 01 06, 10:10)
sveikos 4u.gif
ar kas neseniai pirkote is www.kvepalai.us?
yra sarase su klaustukais,ar pasitaise? issiuncia greitai? originalus kvepalai? ax.gif

Ilgai reikia laukti kol kvepalai atkeliauja. Laukiau net 1men., tik gerai kad nereikedavo iskart moketi, nes eidavau i pasta atsiimti ir ten uzsimokedavau. Kvpl.originalus.
Atsakyti
QUOTE(Gerda*** @ 2016 01 04, 12:44)
Laba, o aš labai noriu paprašyti pagalbos  smile.gif  Gavau Douglas dovanų čekį ir reikia išsirinkti kvepalus, nuėjus bandžiau "uostyt", bet kaip būna visada tokioje gausybėje pasimečiau. Kol kas konsultantės netrukdžiau, nes noriu apgalvotai nusipirkt. Tad, labai prašau kokia "kryptimi" man uostinėt? Būčiau labai, labai dėkinga 4u.gif

man patinka:

Givenchy - Organza
Chanel Chance Tendre

Man pirmas į galvą ateina Tom Ford Black Orchid.

Atsakyti
QUOTE(Gerda*** @ 2016 01 04, 12:44)
Laba, o aš labai noriu paprašyti pagalbos  smile.gif  Gavau Douglas dovanų čekį ir reikia išsirinkti kvepalus, nuėjus bandžiau "uostyt", bet kaip būna visada tokioje gausybėje pasimečiau. Kol kas konsultantės netrukdžiau, nes noriu apgalvotai nusipirkt. Tad, labai prašau kokia "kryptimi" man uostinėt? Būčiau labai, labai dėkinga 4u.gif

man patinka:

Givenchy - Organza
Chanel Chance Tendre

na, vis tik eikit ir uostykit 4u.gif jums tiesiog geri kvepalai patinka biggrin.gif
tik patarsiu taip - eikit keliskart, uostykit tik po kelis kvapus, bandykit ant rankos, jums gi nereikia niekur skubėti, o mėgautis privaloma 4u.gif .. Jei nenorit konsultantės pagalbos - atsisakykit arba apeikit kelis duglasus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vintage78 @ 2016 01 06, 21:24)
Man pirmas į galvą ateina Tom Ford Black Orchid.

Man irgi, tik- Noir Pour Femme Tom Ford smile.gif
Papildyta:
Neturiu kur pabandyti, niekas nesidalina, pirkti buteli- bijau verysad.gif Papasakokite apie by kilian sweet redemption 4u.gif 4u.gif
Atsakyti